Anglia: az FA elnöke szerint még 2021-ben is zárt kapus meccsek lesznek

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke úgy véli, a közeljövőben elképzelhetetlen, hogy nézők előtt rendezzenek mérkőzéseket.

PL: akár egy edzőközpontban is rendezhetnek meccseket – sajtóhír

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a Wembleyt, valamint a válogatott staffordshire-i edzőközpontját, a St George’s Parkot is felajánlhatja Premier League-mérkőzések otthonául, hogy elősegítse a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idény gördülékeny befejezését – írja a Sky Sports.

PL: a ligaelnök szerint 56 nap alatt lehetne befejezni a szezont

Rick Parry, az Angol Labdarúgóliga (EFL) elnöke úgy számol, hogy 56 napra lenne szükségük a 2019–2020-as idény befejezéséhez.

PL: mini előszezon jöhet a bajnokság folytatása előtt

Miközben a nemzetközi sportszövetségek újabb halasztásokra kényszerülnek a koronavírus-járvány következtében, a folytatást illetően is újabb és újabb forgatókönyvek készülnek világszerte.

PL: folytatnák – csütörtökön dönthetnek a hogyan továbbról

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) mindenképp azt szeretné – persze, ha van rá mód –, hogy fejezzék be a 2019–2020-as bajnoki idényt.

Játékossors: a nyárig eltiltották a kétszeres BL-győztes támadót

Az angol Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelezte, Daniel Sturridge-ot 2020. június 17-ig eltiltott minden futballal kapcsolatos cselekvéstől.

PL: hiába fellebbezett a Spurs, Szon három meccset kihagy

Elutasította az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a Tottenham Hotspur fellebbezését Szon Hung Min piros lapja kapcsán, így a Chelsea elleni vasárnapi bajnokin (0–2) kiállított dél-koreai futballistának három meccset ki kell hagynia.

PL: visszavonták Szon Hung Min Everton elleni piros lapját

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) hivatalos közleménye szerint visszavonták a Tottenhamben futballozó Szon Hung Min piros lapját, így a dél-koreai középpályásnak egyetlen meccset sem kell kihagynia.

Anglia: gond van a játékvezetői ítélettel? Tízperces kiállítás!

Tízperces kiállítással sújtják az amatőr bajnokságokban a játékvezetővel veszekedő vagy a bírói ítélet miatt duzzogó futballistákat.

Anglia: Scholes pénzbüntetést kapott az angol szövetségtől

A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2.9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

NL: az FA elítélte a Portóban randalírozó angol szurkolókat

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) határozottan elítélte azokat az angol drukkereket, akik rendőrökkel csaptak össze Porto belvárosában a Nemzetek Ligája négyes fináléjának szerdai elődöntője alatt.  

Anglia: fogadási szabálysértés, vizsgálat indult Scholes ellen

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálatot indított a Manchester United korábbi középpályása, Paul Scholes ellen, aki a vád szerint megsértette a fogadásokra vonatkozó szabályzatot.

PL: Jürgen Klopp pénzbüntetést kapott a bírózásért

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) 45 ezer fontra (majdnem 16 millió forintra) büntette Jürgen Kloppot, a Liverpool FC menedzserét, amiért a német szakember a szabályokkal ellentétben megkérdőjelezte a játékvezető elfogulatlanságát a West Ham United ellen február 4-én lejátszott és 1–1-es döntetlennel zárult összecsapáson.

Anglia: vizsgálat indul Klopp ellen londoni kifakadása miatt

Az angol szövetség (FA) bejelentette, vizsgálatot indít Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere ellen, amiért az a szabályokkal ellentétben megkérdőjelezte a játékvezető elfogulatlanságát a West Ham United ellen február 4-én lejátszott és 1–1-es döntetlennel zárult összecsapáson. 

Anglia: válogatott futballista drogügyében nyomoz az FA

Egy válogatott labdarúgó kábítószerügyében vizsgálódik sajtóhírek szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA). A The Sun beszámolója szerint a karácsonyi parti sikerült „túl jól” a futballista számára – edzője azonban eddig azt hitte, csak túl sokat ivott.

Vb 2030: hatástanulmányt rendelt az FA a rendezésről

Hatástanulmányba kezdett az angol Labdarúgó Szövetség (FA) arról, hogy megpályázza-e a 2030-as világbajnokság rendezési jogát. Döntés azonban 2019-ig biztosan nem születik – írták a csütörtöki brit lapok, amelyek szerint a szervezet elnöke határozottan visszautasította annak lehetőségét, hogy Anglia esetleg beugrana a napokban újabb súlyos vádakkal illetett Katar helyére a 2022-es vb szervezőjeként.

Anglia: fontos változás a menedzserek és játékosok fegyelmezésében

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) döntésének értelmében a 2018–2019-es szezontól a menedzserek is részesülhetnek sárga lapos figyelmeztetésben, valamint kiállításban.

Premier League: az FA megerősítette, lesz téli szünet

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) megerősítette azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a közeljövőben bejelentik, hogy bevezetik a téli szünetet az élvonalbeli bajnokságban.

Anglia: egy amerikai üzletember megvenné a Wembleyt

Az angol Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben ismerte el, hogy ajánlatot tettek neki a Wembley megvásárlására.

FA-kupa: a Real Madrid–Juventus bírója vezeti a döntőt

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Michael Olivert jelölte ki a május 19-ei Chelsea–Manchester United FA-kupa-döntő játékvezetőjének.