Utánpótlás: Ez volt Fülöp Marci kívánsága! – kapustábor Balatonfüreden

Edzés után irány a Balaton: a Fülöp Márton-kapustáborban remek hangulatban tanulhatnak a fiatal futballisták.

Légiósok: Bogdán a meccs legjobbja, Fülöp Mártonnak ajánlotta a díjat

A görög Aszterasz Tripolisz otthonában elért, a Hibernian továbbjutását eredményező 1–1-es döntetlen kiharcolásában kulcsszerepet játszó Bogdán Ádám Fülöp Márton emlékének ajánlotta a csütörtöki mérkőzés legjobbjának járó díját. Bogdánt nem csak ezért zárták a szívükbe a skót csapat szurkolói.

Harmadszor, nélküle – Fülöp Mártonra emlékezünk

Több mint két éve, hogy elhunyt Fülöp Márton, korábbi 24-szeres válogatott kapus. 32 éves volt. Édesapjának legtöbbször fia mosolya jut eszébe, s ma már vallja: az élet – noha néha elviselhetetlenül könyörtelen – szép.

MTK: az öregfiúk legyőzték a profikat a döntőben

Ismét megtartotta az MTK a hagyományos Zavadszky Gábor emlékére megrendezett nyolccsapatos teremtornát, amelyet ezúttal az öregfiúk együttese nyert meg.

Labdarúgás: Fülöp Leicester-meze Neuer trikója mellett – királyi gyűjtemény

A belgák elleni, „földöntúli” bravúrját, no meg a szürke mackóalsót sosem fogjuk elfelejteni. De vajon mit tud adni ezeken és a pályán nyújtott teljesítményén, a futball iránti alázatán túl a magyar labdarúgásnak Király Gábor? A Nemzeti Sport Online Király szombathelyi birodalmában járt, hogy bemutassa a válogatottsági rekorder azon oldalát, amelyet nem látunk meccsről meccsre, hétről hétre. A Királyi audiencia első részében megismerkedhettek a kapus birodalmával, a Király Sportcentrummal, Szabadidősport Egyesülettel és Kapusiskolával. A második felvonásban hitvallásáról, világnézetéről mesélt. A záró epizódban pedig Király megmutatja nekünk egyedülálló mezgyűjteményét, amelyben a legnagyobb világsztárok mellett a tragikusan korán elhunyt Fülöp Márton Leicesterben viselt trikója is megtalálható.

Válogatott: legutóbb Fülöp védett Belgium ellen; rá emlékeznek

A belga válogatott elleni legutóbbi negyvenöt percben, hét évvel ezelőtt Fülöp Márton állt a magyar válogatott kapujában. A tavaly novemberben 32 évesen elhunyt kapusra ma is sokan emlékeznek Franciaországban, köztük a válogatott tagjai is.

Labdarúgás: indul a Fülöp Márton Alapítvány első kapustábora

Hétfőn kezdődik az első kapustábor, amit a magyar válogatott néhai labdarúgójáról, a tavaly novemberben elhunyt Fülöp Mártonról elnevezett alapítvány szervez.

Jótékonyság: alapítványt hoznak létre Fülöp Márton emlékére

Tehetséges fiatalok széleskörű támogatását szolgálja a Fülöp Márton, tavaly novemberben elhunyt volt válogatott labdarúgókapus emlékére létrejövő és az ő nevét viselő alapítvány – a kuratóriumi tagok szerdai bejelentése szerint.

Gyász: összefogtak az ultrák, fényárral búcsúztak Fülöp Marcitól - kép

Az Újpest két szurkolói közössége, az Ultra Viola Bulldogs és a Solo Ultras az Újpest Öregfiúk–MLTC mérkőzésen emlékezett meg a közelmúltban elhunyt újpesti legendáról, Várhidi Pálról és a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusáról, Fülöp Mártonról.

PL: Fülöp Mártonra emlékeztek a Sunderland–Stoke előtt – fotók

Egyperces gyászszünetet tartottak a nemrég elhunyt Fülöp Márton emlékére a 16 órakor kezdődő Sunderland–Stoke City angol Premier League-mérkőzés előtt. A magyar kapus mindkét csapatban játszott pályafutása során.

Válogatott: Király számára ez a 2 meccs a legemlékezetesebb

A százegyszeres válogatott Király Gábort a magyar labdarúgás napján köszöntötte Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. A Szombathelyi Haladás kapusa az NSO Tv-nek elmondta, melyek a legemlékezetesebb mérkőzései, valamint beszélt az ajándékba kapott könyvről is, amelyben Fülöp Márton mellett pályatársak, korábbi edzők, újságírók, vezetők írták le közös emlékeiket.

PL: egyperces gyászszünet lesz Fülöp Márton emlékére

A kedden örök nyugalomra helyezett Fülöp Mártonra emlékezve egyperces gyászszünettel kezdődik a szombati Sunderland–Stoke City angol PL-mérkőzés. A 32 éves korában elhunyt labdarúgó pályafutása során mindkét klubnál megfordult.

Gyász: végső nyugalomra helyezték Fülöp Mártont

Végakaratának megfelelően szűk családi körben végső nyugalomra helyezték Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott 32 éves korában elhunyt volt kapusát. Erről a család kedden tájékoztatta az MTI-t. A család egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki bármilyen formában részvétet nyilvánított vagy megemlékezett róla az elmúlt időszakban.

Celtic: „Márton csak kicsit volt fiatalabb nálam”

Fülöp Mártonra emlékezve gyászkarszalaggal, rajta a 32-es számmal lépett pályára a hétvégi bajnoki fordulóban a Celtic 43-szoros skót válogatott labdarúgója, Craig Gordon, aki a magyar kapus klubtársa volt a Sunderlandnél.

Videó: így emlékeztek Fülöp Mártonra a WBA–Arsenalon

Nemcsak az Ipswich Town–Wolverhampton Wanderers angol másodosztályú bajnoki mérkőzésen emlékeztek meg a tíz napja elhunyt magyar kapusról, Fülöp Mártonról. Egy másik korábbi klubja, a West Bromwich Albion Arsenal elleni találkozójának szünetében a szurkolók egyperces tapssal adóztak a korábbi válogatott játékos emléke előtt.

Anglia: „Fülöp Márton csak egy van” – szólt a taps, a dal

Az Ipswich Town megígérte, így is történt: az angol másodosztályú labdarúgócsapat megemlékezett korábbi magyar kapusáról, a múlt héten elhunyt Fülöp Mártonról a szombati bajnoki mérkőzésén.

Anglia: volt klubja gyászszünetet tart Fülöp Márton emlékére

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Ipswich Town Wolverhampton elleni, szombat 16 órakor kezdődő mérkőzése előtt egyperces gyászszünetet tartanak Fülöp Márton és a párizsi merényletek áldozatainak emléket állítva.

Videó: gyertyákat gyújtottak Fülöp Márton emlékére

Az MTK megemlékezett egykori játékosáról, Fülöp Mártonról, aki csütörtök hajnalban hunyt el hosszas betegség után.