El: a Wolverhamptonnak egy óra emberelőny sem volt elég

A Wolverhampton bő egy órán át emberelőnyben játszva sem tudott nyerni az Olympiakosz otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A Wolfsburg otthon nehéz helyzetbe került a pocsék büntetők meccsén, a Leverkusen viszont fél lábbal már a nyolc között.

Koronavírus: az Olympiakosznál negatív lett az összes teszt

Közleményt adott ki a görög Olympiakosz labdarúgóklub, melyben az áll, a vezetőség, a szakmai stáb, az alkalmazottak és a játékosok körében végzett koronavírus-tesztek közül egyik sem lett pozitív.

Anglia: na, így sem sokan igazoltak még a szezon során!

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest ingyen szerződtette az Olympiakosz görög játékosát, Panajotisz Tahcidiszt. Az ügy azonban ennél sokkal érdekesebb, tekintve, hogy mindkét klubnak ugyanaz a tulajdonosa, Evangelosz Marinakisz.

Olympiakosz: kiakadt az elnök – megbüntetik és szabadságra küldik a játékosokat

400 ezer eurós (125 millió forint) pénzbüntetéssel sújtotta az Olympiakosz labdarúgócsapatának játékosait a klub elnöke, Evangelosz Marinakisz, aki azt is elrendelte, hogy a véleménye szerint kritikán alul teljesítő futballisták menjenek szabadságra.