Megszabadulna a béklyótól a gátak fölött repülő debreceni szépség

A többszörös magyar bajnok gátfutó a minszki Európai Játékokon szerzett bronzával begyűjtötte nemzetközi versenyen nyert első érmét. Kerekes Gréta későn kezdett el atletizálni, életének 26 éve tele volt kacskaringókkal, de egyik kitérőt sem bánja. Úgy véli, ezeknek köszönhetően vált erős egyéniséggé.

Az új kajakcsillag, Kopasz Bálint zárt, letisztult világa

Az olimpiai ezüstérmes, világbajnok portugál Fernando Pimentát kétszer is legyőzve két aranyéremmel a zsebében tért haza a minszki Európai Játékokról Kopasz Bálint. A 22 éves kajakost a szolnoki edzőtáborban látogattuk meg, ahol bepillantást kaphattunk a mindennapjaiba

MOB: az EJ-eredmények tükrözik a magyar sport helyzetét Európában

A minszki Európa Játékokon elért eredmények alapvetően tükrözik a magyar sport helyzetét és erejét a kontinensen Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint.

EJ: „Nem dőlhetünk hátra az olimpiai kvótaszerzést illetően”

Vállalhatónak nevezte a magyar éremtermést a vasárnap zárult minszki Európai Játékokon Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, aki a fehérorosz rendezők munkáját csak dicsérni tudta.

EJ: kialudt a láng, Lőrincz Tamás vitte a magyar zászlót

Vasárnap este kialudt a „béke lángja” a minszki Dinamo Stadionban, ezzel hivatalosan is véget értek az Európai Játékok; a magyar küldöttség 19 medált szerzett, és 13. helyen zárt az éremtáblázaton.

Európai Játékok: Magyarország 13. az éremtáblázaton

Magyarország 4 arannyal, 6 ezüsttel és 9 bronzzal a 13. helyen végzett a minszki Európai Játékok éremtáblázatán.

EJ: az ukránok és az örmények két-két arannyal zárták a férfi boksz Eb-t

Az idei Európa-bajnokságnak számító minszki Európai Játékok férfi ökölvívótornáján Ukrajna és Örményország is két-két aranyéremmel zárt.

EJ: a pályakerékpáros Lovassy 12. omniumban

A pályakerékpáros Lovassy Krisztián a 12. helyen végzett omniumban a minszki Európai Játékokon.

Európai Játékok: 19 éremmel zárt a magyar küldöttség

A magyar küldöttség 19 éremmel, 4 arannyal, 6 ezüsttel és 9 bronzzal zárta a minszki Európai Játékokat. Nézzük, kik is szerezték meg hazánknak az érmeket!

Európai Játékok: Vecsernyés Dávid bronzérmes nyújtón

A tornász Vecsernyés Dávid bronzérmet szerzett nyújtón a minszki Európai Játékokon. Az övé a magyar küldöttség utolsó dobogós helyezése: a csapat a múlt pénteken kezdődő multisport-eseményen összesen 19 érmet, 4 aranyat, 6 ezüstöt és 9 bronzot gyűjtött.

Európai Játékok: mindkét magyar karatés bronzérmes

Tadissi Martial és Hárspataki Gábor is kikapott az elődöntőben a minszki Európai Játékok karateversenyén, így bronzérmet akasztottak a nyakukba.

Európai Játékok: Lőrincz Viktor bronzérmes lett!

Lőrincz Viktor győzelemmel kezdett a kötöttfogásúak 87 kg-os súlycsoportjának vigaszágán, majd a magyar birkózó a bronzéremért vívott mérkőzésen is nyert a minszki Európai Játékokon.

Európai Játékok: Szalontay kiesett keirinben

A pályakerékpáros Szalontay Sándor az első forduló reményfutama után búcsúzott keirinben a minszki Európai Játékokon.

Európai Játékok: Lőrincz Tamás bronzérmes Minszkben

Nem szakadt meg Lőrincz Tamás parádés sorozata, a BHSE birkózója 2017-es súlycsoportváltása óta minden világversenyen dobogóra állt.

Európai Játékok: Torba Erik ezüstérmes lett Minszkben!

Az orosz világ- és Európa-bajnok Sztyepan Marjanan még túl nagy falat volt Torba Eriknek a kötöttfogású birkózók 60 kg-os súlycsoportjában.

Európai Játékok: Lőrincz Viktor vigaszágas Minszkben

A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor vasárnap a vigaszágon folytathatja szereplését a minszki Európa Játékokon.

Európai Játékok: Schermann 9., Székely 17. egyéni összetettben

Schermann Bianka a kilencedik, Székely Zója pedig a 17. helyen végzett a női tornászok egyéni összetett versenyének szombati döntőjében a minszki Európa Játékokon.

Európai Játékok: a lengyelek 3:2-re legyőzték Pótáékat a bronzmeccsen

A minszki Európai Játékokon a női asztaliteniszezők csapatversenyében, a lengyelek elleni bronzmérkőzésen a magyar lányok a Madarász Dóra, Pergel Szandra páros révén megszerezték a vezetést, utána viszont Póta Georgina, majd Madarász Dóra is elveszítette az egyesbeli meccsét, a folytatásban Póta győzött, de Pergel kikapott, így a lengyeleké lett a harmadik hely. 

Európai Játékok: mindkét birkózónk vereséget szenvedett

A minszki Európai Játékokon a szombat délelőtti programban érdekelt mindkét kötöttfogású birkózónk vereséget szenvedett.

Európai Játékok: Filutás Viktor 11. a pontversenyben

Filutás Viktor a 11. helyen végzett pénteken a pályakerékpárosok pontversenyében a minszki Európai Játékokon.