Erste Liga: debreceni győzelem a Titánok otthonában

A Debrecen feszült, izgalmas mérkőzésen Berta Ákos góljával 1–0-ra legyőzte a Fehérvári Titánokat a jégkorong Erste Liga egyetlen hétfői mérkőzésén.

Erste Liga: megártott a hosszú szünet, ismét kikapott a DAB a Brassótól

A Dunaújvárosi Acélbikák kilenc nap után lépett újra jégre a magyar bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Erste Liga) vasárnapi játéknapján, és sima 3–1-es vereséget szenvedett a Brassót fogadva.

Erste Liga: győzött az éllovas, a címvédő és a sereghajtó is

A bajnoki éllovas Csíkszereda hazai pályán, a címvédő Ferencváros Gyergyószentmiklóson nyert a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján, amelyen a sereghajtó Hokiklub Budapest a Brassó ellen megszerezte idénybeli második győzelmét.

Erste Liga: ötöt vágott a Csíkszereda a Ferencvárosnak

A Csíkszereda 5–2-re felülmúlta a Ferencvárost a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján. A Vasas győzött Erdélyben, Gyergyószentmiklósról csent pontokat.

Erste Liga: hosszabbítás után nyert az Újpest a Brassó ellen

Hosszabbítás után az Újpest hazai pályán 5–4-re legyőzte a Brassót a jégkorong Erste Liga csütörtöki játéknapján.

Erste Liga: a Csíkszereda és a Gyergyói HK is nyert idegenben

A Csíkszereda a Brassó, a Gyergyói HK az Újpest vendégeként aratott fölényes győzelmet a jégkorong Erste Liga hétfői játéknapján.

Erste Liga: először kapott ki a Csíkszereda; FTC-kilences

A Csíkszereda elszenvedte első vereségét a jégkorong Erste Liga 2019–2020-as idényében, miután az alapszakasz vasárnapi játéknapján 3–0-ra alulmaradt a vendég DEAC-cal szemben.

Erste Liga: kilencet számoltak az Acélbikákra Brassóban

A jégkorong Erste Liga szombati játéknapján a Corona Brasov hazai pályán 9–2-re kiütötte a Dunaújvárost. A házigazdánál Wacey Rabbit és Cody Fowlie is két gólig, valamint három gólpasszig jutott, rajtuk kívül még Jean-Francois Plante és Nelson Armstrong is duplázni tudott. A brassói együttes egymás után az ötödik találkozóját nyerte a sorozatban.

Erste Liga: megvan a DAB első veresége; hatot szórt az FTC

A legutóbb döntős Csíkszereda saját közönsége előtt 5–3-ra legyőzte le az eddig hibátlan Dunaújvárosi Acélbikákat a jégkorong Erste Ligában.

Erste Liga: hosszabbításban győzött a címvédő Ferencváros

A hazai élvonalbeli jégkorongbajnokság (Erste Liga) szerdai játéknapján az FTC-Telekom hosszabbítás után diadalmaskodott a DEAC otthonában, míg a Fehérvári Titánok az első harmadban 2–0-s hátrányba kerültek, az utolsó negyedet viszont 5–1-re nyerve, 6–3-ra diadalmaskodtak – a Titánoknál Balogh Bence 4 pontot (1 gól, 3 assziszt) jegyzett.

Jégkorong Erste Liga: már nem Szilassy az UTE vezetőedzője

Szilassy Zoltán távozott az UTE jégkorongcsapatának vezetőedzői posztjáról. Az újpesti klub a közösségi oldalán jelentette be, hogy elköszönt a szakembertől, akinek munkáját Baróti Zsolt és Virág Csaba vette át az Erste Ligában szereplő együttes élén.

Erste Liga: 9 másodperc alatt két gól – Debrecenben nyert a Csíkszereda

A Csíkszereda idegenben 6–3-ra legyőzte a DEAC-ot a jégkorong Erste Liga 7. fordulójában, ezzel – igaz, egy mérkőzéssel többet játszva – 18 pontos a ligában, akárcsak a listavezető Dunaújvárosi Acélbikák és a nyolc találkozón túl járó FTC.

Erste Liga: távozott posztjáról a Gyergyó vezetőedzője

Távozott posztjáról Leif Strömberg, a jégkorong Erste Ligában szereplő Gyergyói HK vezetőedzője.

Erste Liga: a Fehérvár kikapott Gyergyószentmiklóson

A Gyergyói HK 3–1-re legyőzte a Fehérvári Titánokat a jégkorong Erste Liga egyetlen szombati mérkőzésén.

Erste Liga: az FTC otthonában nyert a Csíkszereda

A Csíkszereda hosszabbítás után legyőzte a bajnoki címvédő Ferencvárost a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján. A Dunaújváros továbbra is százszázalékos.

Erste Liga: a Ferencváros kiütötte a Hokiklub Budapestet

A Ferencváros 9–1-re kiütötte a Hokiklub Budapestet a jégkorong Erste Liga keddi mérkőzésén.

Erste Liga: a Brassó a Titánokat verte, a DEAC átgázolt a Vasason

A Brassó 5–4-re verte meg idegenben a Fehérvári Titánokat, míg a DEAC a Vasas otthonából hozta el a három pontot a jégkorong Erste Ligában.

Erste Liga: nyolcat ütöttek az Acélbikák a Titánoknak

A címvédő Ferencváros és a Dunaújváros az esélyeknek megfelelően magabiztosan győzött vasárnap a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A Fehérvári Titánoknak nyolcat lövő Dunaújvárosi Acélbikákban David Mazurek 3 gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott, és szintén négy pontig jutott Azari Zsolt (1 gól, 3 assziszt).

Erste Liga: 0–3-ra 4–0, már csak az Újpest nyeretlen

A Gyergyói HK fordulatos mérkőzésen két góllal jobbnak bizonyult az Újpestnél a jégkorong Erste Liga alapszakaszának szombati játéknapján.

Erste Liga: továbbra is hibátlan a Dunaújváros; ötöt lőtt az FTC

Erdélyi sikerekkel kezdődött a jégkorong Erste Liga következő fordulójának pénteki játéknapja: az SC Csíkszereda az Újpestet, míg a Gyergyói HK a Hokiklub Budapestet győzte le hosszabbításos mérkőzésen.