?>
Erste Liga: a MAC simán győzött a DEAC otthonában

Rangadónak indult, meglepően sima lett: az Erste Liga éllovas pozíciójáért vasárnap este Debrecenben jégre lépő DEAC és MAC küzdelméből magabiztosan (5–1) kerültek ki győztesen a vendég újbudaiak.

Jégkorong: rosszul kezdték az idényt, leváltotta edzőjét a Gyergyó

Vezetőedzőt váltott a jégkorong Erste Ligában szereplő Gyergyói Hoki Klub: az eddigi tréner, Malcolm Cameron helyett a korábbi másodedző, Szilassy Zoltán vette át a csapat irányítását.

Erste Liga: szétlövés Győrben, fordítás után nyertek a Titánok

A Titánok szétlövést követően 4–3-ra legyőzte a Gyergyót a jégkorong Erste Liga csütörtök esti győri mérkőzésén.

Erste Liga: a Gyergyó ellen szerezte meg első pontjait az UTE

Szétlövés után az Újpest 4–3-ra legyőzte a vendég Gyergyói HK-t a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján – tudósított a mérkőzésről az MTI. Eközben az első kilenc percben négy gólt szerző társbajnok SC Csíkszereda 10–4-re győzött a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában.

Erste Liga: kevesen vannak a Titánok, elmaradnak a meccsei

Elmarad a hétfő esti Titánok–SC Csíkszereda és a keddi Titánok–Corona Brasov mérkőzés Győrben a jégkorong Erste Ligában.

Erste Liga: hosszabbításban győzött az Acélbikák a Brassó ellen

A hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság, az Erste Liga vasárnapi játéknapján a Dunaújvárosi Acélbikák hátrányból fordítva Kovács Bronson hosszabbításban szerzett góljával 3–2-re felülmúlták a Corona Brasovot. A MAC hazai pályán megrendítő, 7–0-s kiütéssel „küldte haza” a Gyergyói Hoki Klubot.

Erste Liga: Újpesten szerezte meg második győzelmét a Csíkszereda

A Csíkszereda idegenben 4–3-ra nyert az UTE ellen az Erste Liga alapszakaszának szombati játéknapján.

Erste Liga: az FTC és a Dunaújváros is kikapott

A jégkorong Erste Liga alapszakaszának pénteki játéknapján a Corona Brasov 6–4-re nyert az FTC-Telekom vendégeként, míg a Gyergyói Hoki Klub a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában aratott 5–1-es győzelmet.

Erste Liga: kilencgólos meccsen nyert a DEAC a Szereda ellen

A hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság, az Erste Liga szerdai játéknapján a DEAC 6–3-ra legyőzte az előző, a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idényben az FTC-vel társbajnokká nyilvánított Csíkszeredát.

Erste Liga: az Újpest vereséggel rajtolt, először nyert a Vasas

Vereséggel rajtolt az új idényben az Újpest, a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján otthon 4–2-re kikapott az így éllovassá előlépő Corona Brasov Wolvestól.

Erste Liga: a hosszabbításban kapott ki a Ferencváros

Az FTC-Telekom hosszabbítás után 2–1-re kikapott a Gyergyótól, míg a Csíkszereda 5–2-re legyőzte a Vasast a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján – írja az MTI.

Erste Liga: négy gólt szerezve nyert a DEAC és a Brassó

A Debrecen házigazdaként, a Brassó vendégként nyert a jégkorong Erste Liga alapszakaszának pénteki játéknapján.

UTE: Erdei Zsolt világverő együttműködés reményében újra a ring mellett

A jégkorong Erste Ligában a legjobb négy, a női röplabda Extraligában az első öt, ökölvívásban az országos pontlisták éle az UTE célja a 2020–2021-es versenyidényben. Minderről rendhagyó, szakosztályokon átívelő sajtótájékoztatón beszélt a Megyeri úti klub vezetősége. A bejelentések közül az egyik legfontosabb talán Erdei Zsolt visszatérése az edzőterembe: no nem sportolóként, hanem az Újpest ökölvívó-szakosztálya és a Madárfészek Akadémia együttműködését koordináló szakemberként.

Erste Liga: elmarad a MAC és a Fehérvári Titánok meccse is

Elmarad a jégkorong Erste Ligában érdekelt MAC HKB Újbuda soron következő két mérkőzése, valamint a Fehérvári Titánok és a Csíkszereda győri összecsapása is.

Erste Liga: a mesternégyes is kevés volt a Ferencváros ellen

A jégkorong Erste Liga szerdai játéknapján a Ferencváros szétlövés után 7–6-ra legyőzte a Csíkszeredát.

Erste Liga: 1–3-ról győzött a Brassó Debrecenben

A Brassó 1–3-ról fordítva hosszabbítás után 4–3-ra nyert Debrecenben a jégkorong Erste Liga keddi mérkőzésén.

Erste Liga: a hosszabbításban dőlt el, az FTC legyőzte a MAC-ot

A jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján az FTC-Telekom hosszabbítás után 5–4-re legyőzte a MAC HKB Újbudát.

Erste Liga: 0–3-ról fordított a DEAC a Ferencváros ellen

A Debreceni EAC hazai pályán 0–3-ról fordítva, hosszabbítás után 4–3-ra legyőzte a címvédő FTC-Telekomot a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján.

Erste Liga: hosszabbításban győzte le a MAC a DEAC-ot

A MAC kiélezett csatában, hosszabbításban szerzett góllal 5–4-re győzött a vendég DEAC ellen a jégkorong Erste Liga vasárnapi mérkőzésén.

Erste Liga: tíz korábbi fertőzött edzésbe állt az Újpestnél

Tíz, korábban pozitív koronavírus-tesztet adó jégkorongozó edzésbe állt a héten az Újpest Erste Ligában szereplő csapatánál – számolt be Ancsin János, az Újpest jégkorongszakosztályának igazgatója.