?>
Atlético: „Akinek nem tetszik, vegyen egy saját klubot”

Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke szerint nem érinthetetlen a csapat vezetőedzője, Diego Simeone, a csütörtök esti, Bajnokok Ligája-búcsút követően mégis az argentin tréner pártját fogta.

PL: a kiscsapat egyszerre trollkodott az Atléticóval és a Poollal

A Watford a 17., még éppen bennmaradást érő helyen áll a Premier League-ben – nem csoda, hogy a klubnál mindent megtennének azért, hogy egy kicsit előrébb állhassanak a tabellán. Azonban azt kevesen gondolták volna, hogy ehhez az Atlético Madrid „segítségét” kérik, és egyből a bajnoki címre törnek.

Atlético: Griezmann a Barcában? Az elnök válasza egyértelmű

A katalóniai Alicantéban, a Gala del Deporte nevű eseményen, a TVE spanyol tévécsatorna kamerái előtt szólították meg az Atlético Madrid elnökét, Enrique Cerezót az El Rondo nevű műsorban, aki határozottan kijelentette: a Barcelonával hírbe hozott Antoine Griezmann nem megy sehova a nyáron.

BL: az UEFA nem vizsgálja, az Atlético feljelentené C. Ronaldót

Mivel az UEFA egyelőre nem jelentette, hogy vizsgálná Cristiano Ronaldo Diego Simeonét utánzó gólörömét, az Atlético Madrid állítólag arra készül, maga tesz jelentést a történtekről és kér büntetést a portugál klasszisra.

BL: „Az én szememben CR nem ötszörös győztes” – üzent az Atlético elnöke

Hangzatos kijelentéssel reagált Cristiano Ronaldo Atlético Madrid-szurkolóknak címzett nonverbális üzenetére Enrique Cerezo, a fővárosi klub elnöke. Az Atlético első embere kerek-perec leszögezte, nem tekinti ötszörös Bajnokok Ligája-győztesnek a portugál világklasszist.

Atlético: az elnök válasza a riporternőnek mindenkinél kiverte a biztosítékot

Aki azt hitte, Martin Solveig francia DJ Aranylabda-gálán bemutatott „műsoránál” nincs rosszabb, az tévedett. Most ugyanis az Atlético Madrid futballcsapatának elnöke, Enrique Cerezo egy riporterhölgy kérdésére olyan választ adott, ami még talán annál is kellemetlenebb…

Atlético: a Real Madrid elnöke ezt mondta az El-győzelem előtt

Mint ismert, az Atlético Madrid a Marseille legyőzésével elhódította az Európa-liga serlegét. A győzelem után a spanyolok elnöke, Enrique Cerezo elárulta, még a Real Madrid elnökétől is kapott egy telefonhívást a meccs előtt…

Atlético: „Griezmann a mi játékosunk, és az is lesz”

Enrique Cerezo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid elnöke megszólalt Antoine Griezmann jövőjével kapcsolatban.

Videó: a madridi elnök bepöccent, félreérthetetlen válasz jött…

Enrique Cerezo, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának elnöke viszonylag nehezen tűri a kritikát. A madridi vezető a városi rivális Rayo Vallecano elleni bajnokin került a drukkerek haragjának kereszttüzébe, a kritikára pedig félreérthetetlen kézmozdulatokkal válaszolt.

Atlético: „Örülnék, ha a Bayernnel vívnánk a BL-döntőt”

A spanyol bajnoki címért vívott harc mellett még a Bajnokok Ligájában is versenyben van az Atlético Madrid labdarúgócsapata. Enrique Cerezo, a „matracosok” elnöke nagy álmokat szövöget, s nem bánná, ha a BL-döntőben a Bayern Münchennel találkozhatna együttese – hogy visszavághasson a 40 évvel korábbi vereségért.

Atlético: Falcao a világ legjobb csatára - a klubelnök

Enrique Cerezo, a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Atlético Madrid labdarúgócsapatának elnöke az As-nak adott nyilatkozatában elmondta, Radamel Falcao a világ legjobb csatára, még Lionel Messire vagy Cristiano Ronaldóra sem cserélné el.

Atlético: Falcao kulcsfontosságú a klubnak - Cerezo

Enrique Cerezo, az Európa-liga címvédő Atlético Madrid elnöke az As-nek úgy nyilatkozott, Radamel Falcao kulcsfontosságú labdarúgója a klubnak. A kolumbiai támadó az utóbbi időben számolatlanul lövi a gólokat.

Agüero menni akar, de az elnök nem engedi

Sergio Agüero elmondta, a nyáron távozni akar a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madridtól, de a klub elnöke nem vette jó néven az argentin támadó nyilatkozatát, és határozottan kijelentette, semmiképpen nem engedi el a játékost.

Atlético: az elnök még csak tárgyalni sem hajlandó Agüero eladásáról

Enrique Cerezo, az Alético Madrid elnöke reagált Sergio Agüero nyilatkozatára, miszerint az argentin játékos távozni akar a klubtól. A vezető határozottan kijelentette, nem hajlandó elengedni a támadót.

El clásico: Annak örülnék, ha mindkét csapat veszítene a rangadón - Cerezo

Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo úgy nyilatkozott, annak örülne a leginkább, ha mindkét csapat elveszítené a jövő hétfői el clásicót.