Tour de France: az olasz sprinter először nyert szakaszt

Elia Viviani nyerte meg kedden a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát, összetettben pedig a francia Julian Alaphilippe maradt az élen.

Vuelta: Viviani nyert Madridban; Yates első háromhetes sikere

A brit Simon Yates nyerte meg a 2018-as Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros-körversenyt. A 21. szakasz sprintbefutóján Elia Viviani bizonyult a leggyorsabbnak.

Vuelta: Viviani második sprintsikere, nem változott az összetett

Elia Viviani nyerte meg kedden a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros-körverseny 10. szakaszát, amelyen az összetett élcsoportja nem változott.

Giro d'Italia: Viviani negyedik szakaszsikerét aratta

Elia Viviani negyedik idei etapsikerét aratta a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen a szerdai, 17. szakaszon, amelyen az összetett élcsoportja nem változott.

Giro d'Italia: mesterhármas! Elia Viviani nem kegyelmezett

Elia Viviani nyerte meg az olasz országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát, így már a harmadik etapgyőzelmét ünnepelhette a 2018-as Giro d’Italián. Az összetettben nem történt változás, továbbra is Simon Yates viselheti a rózsaszín trikót.

Giro d’Italia: Elia Viviani újabb sprintgyőzelmet aratott

Huszonnégy órán belül a második szakaszgyőzelmét aratta a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen az olasz Elia Viviani, aki a szombati második etap után a vasárnapi harmadikat is megnyerte Izraelben.

Giro: olasz diadal után másik ausztrálon a rózsaszín trikó

Az olasz Elia Viviani nyerte meg a Giro d’Italia második szakaszát. Összetettben az ausztrál Simon Gerranstól egyik honfi- és csapattársa, Michael Matthews vette át a vezetést.

Cavendish másodszor nyert szakaszt az idei Girón

Mark Cavendish győzelmét hozta az Olasz körverseny hatodik szakasza. A Mola di Bari és Margherita di Savoya közötti 196 kilométeres etapon az olasz Elia Viviani végzett a második, míg az ausztrál Matthew Harley Goss a harmadik helyen.

Giro: az első után a hatodik szakaszt is Cavendish nyerte

Mark Cavendish győzelmét hozta az Olasz körverseny hatodik szakasza. A Mola di Bari és Margherita di Savoya közötti 196 kilométeres etapon az olasz Elia Viviani végzett a második, míg az ausztrál Matthew Harley Goss a harmadik helyen. Az összetettben továbbra is az olasz Luca Paolini vezet.