Férfi kézi NB I: Egerben ismét fontos szerepük lesz a fiataloknak

Tizenhat tagú keretében nyolc juniorkorú játékossal vág neki a következő idénynek a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Eger, amelyben a fiatalok ismét fontos szerepet kapnak.

Úszás: hiába nyithat újra az uszoda, anyagi gondban az egri klub

Az Egri Úszó Klub tagjait februártól sújtja a járvány miatti veszélyhelyzet, és annak minden negatív következménye. A 110 éves múltra visszatekintő egylet mentőövért kiált – olvasható a heol.hu-n. 

Vízilabda: középcsapat lehet az Eger, nyolcan biztosan távoznak

A kormányzati támogatással megmenekülő ZF-Eger középcsapat lehet a következő idényben, miután már nyolc játékos távozása biztos.

Vízilabda: 300 millió forinttal segíti az Egert a kormány

A magyar kormány 300 millió forintos támogatást nyújt a fizetésképtelenné vált Eger vízilabdacsapatának – derül ki a Magyar Közlöny határozatából.

Vízilabda: fizetésképtelenné vált az egri klub, az AVUS visszalép

Fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft. – írta a vlv.hu szakportál hétfőn. Az AVUS Szombathely közölte, nem tudja vállalni a szereplést a következő élvonalbeli idényben.

Férfi kézi: az FTC-től és Füredről is igazolt a Tatabánya

Ahogy azt a Nemzeti Sport korábban jelezte, a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatához igazol Debreczeni Dávid, a Ferencváros beállója, valamint a Balatonfüred átlövője, Zdolik Bence – közölte hivatalos oldalán a klub. Mind a két játékos két évre írt alá.

Férfi kézi: törölközővel(!) blokkolta a lövést az Eger játékosa – videó

Kézilabdapályán még talán soha nem látott jelenet történt a hétvégén: törölközővel blokkolta az Eger férficsapatának játékosa, Darko Sztevanovics a Budakalász lövését az NB I 18. fordulójának mérkőzésén.

Úszás: átmenetileg Budapesten edzhetnek az egriek

Szövetségi „gyorssegélynek” köszönhetően átmenetileg Budapesten edzhetnek az olimpiára készülő egri úszók.

Vízilabda: a koronavírus veszélye miatt bezárták az egri uszodát

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere bezáratta a Bitskey-uszodát a koronavírus veszélye miatt – adta hírül az egriugyek.hu. A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata múlt hétvégén az észak-olaszországi Bresciában játszott, ami a koronavírus miatt karantén alá vont térség közelében van, ezért látták szükségesnek az óvintézkedést a hevesi megyeszékhelyen.

Játékossors: a korábbi válogatott bekk nagyot csalódott a Vasasban

„Nagyon nagyot csalódtam olyan emberekben, olyan edzőkben, akik szerintem még egy egyeneset nem rúgtak a labdába és engem megítéltek valami alapján” – mondta Vaskó Tamás, aki október óta az NB III-ban szereplő Eger csapatát erősíti. A korábbi válogatott játékos a Digi Sport reggeli műsorában beszélt a Vasastól való távozásáról, saját és jelenlegi klubjának céljairól.

Férfi kézi MK: sima füredi siker; ikszelt a Tatabánya

A Balatonfüred 14 góllal, 37–23-ra legyőzte odahaza az Egert a férfi kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójában. A Tatabánya némi meglepetésre döntetlent játszott az Orosházával – idegenbeli csapatként a Bányász jutott tovább.

Úszás: három hétig Egerben készülhetnek Shane Tusupék

Nem Derecskén és nem is Hajdúszoboszlón, hanem Egerben készíti fel a versenyzőit Shane Tusup, de csak három hétig.

Kézilabda: egri adománygyűjtés a 13 éves játékosáért

A szurkolók segítségét kéri az SBS-Eger férfi kézilabdacsapata, miután a klub korábbi játékosánál, a 13 éves Kovács Máténál ismét leukémiát diagnosztizáltak.

Férfi kézi NB I: a Szeged 40, az FTC 39 gólt lőve nyert

A Mol-Pick Szeged 40–19-re felülmúlta hazai pályán a Mezőkövesdet a férfi kézilabda NB I-ben. Az FTC eggyel kevesebbet, 39 gólt szerzett és nyert az Orosháza ellen szintén vendéglátóként. A Tatabánya a szünetben még hátrányban volt Komlón, végül győzni tudott.

Férfi vízi MK: Szolnok–Eger rangadó a nyolc között

Már a nyolc között találkozik egymással a Szolnok és az Eger a férfi vízilabda Magyar Kupában.

NB III: a DVTK-tól érkezett Klink Zoltán utódja – hivatalos

A labdarúgó NB III-ban szereplő Eger SE és az élvonalbeli Diósgyőri VTK egyaránt bejelentette, Sütő Szilárd veszi át a hevesi együttes irányítását.

NB III: már nem Klink Zoltán az Eger edzője

Leváltotta Klink Zoltánt a labdarúgó NB III-ban szereplő Eger SE klubvezetősége – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: az NB III-ba szerződött a Vasas korábbi válogatott védője

Az NB III Keleti csoportjában öt forduló után kilencedik helyen álló Eger SE bejelentette Vaskó Tamás érkezését.

Eger: továbbra sem döntöttek a korábbi ügyvezető perében

Továbbra sem született döntés az Egri Járásbíróságon az Egri Futball Club Kft. korábbi ügyvezetőjének ügyében. K. Z. P. a vád szerint több üzletembert, köztük egy angol vállalkozót is becsapott, illetve megtévesztette az MLSZ-t és a magyar államot.

NB III: Erdei Zsolt korábbi edzője lett az Eger új trénere

Az egykoron az MLSZ-ben is dolgozó Klink Zoltán lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Eger SE új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.