Eb 2020: Jól jöhet a halasztás a magyar válogatottnak – Szabics

Szabics Imre szerint a magyar labdarúgó-válogatott számára pozitív hatása lehet annak, hogy az Európa-bajnokságot a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották.

Spanyolország: „Megleptek Ramos vezetői és személyes képességei”

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerően beszélt csapatkapitányáról, a Real Madridot erősítő Sergio Ramosról, beszélt a 2021-re eltolt Európa-bajnokságról és a spanyol-mali kettős állampolgár Adama Traoréról is.

Koronavírus: Izlandon is nagy a baj – a bajnokságot el kell halasztani

Az eredeti tervek szerint ma rendezték volna meg a Bulgária–Magyarország és az Izland–Románia Eb-pótselejtezőt is. Izlandi kollégánkat, Tómas Thórdharsont a koronavírus-járvány szigetországi terjedéséről, a labdarúgásra gyakorolt hatásairól és a válogatott játékosok tavaszi teljesítményéről is kérdeztük.

Cseri, Eppel, Fiola és Otigba is bekerülhetett volna Rossi keretébe

A magyar labdarúgó-válogatott e hét csütörtökön lépett volna pályára Szófiában, a bolgárok elleni Eb-pótselejtezőn. A meccs egyelőre elmarad, de a tavaszi forma és az eddigi tapasztalatok alapján megnéztük, jó eséllyel kik kerülhettek volna be Marco Rossi szövetségi kapitány keretébe.

Eb 2020: a halasztás ellenére nem változik a torna neve – vagy mégis?

UEFA EURO 2020 marad a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos elnevezése annak ellenére, hogy a tornát a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották el. De aztán lehet, hogy mégsem…

Eb 2021: Teljesen észszerű döntést hoztak – Gera Zoltán

Az UEFA 2021-re halasztotta a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot; a magyar 21 éven aluli válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán tisztában van vele, hogy ez a döntés a magyar-szlovén közös rendezésű, jövő évi korosztályos Eb-t is befolyásolja.

Koronavírus: súlyos állapotban a volt Real-elnök – a keddi események

Az elmúlt napokhoz hasonlóan kedden is folytattuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte. A nap a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság szempontjából is jelentős volt: a válságértékezlet eredményeként 2021-re halasztották a tornát.

UEFA: megszületett a döntés, elhalasztják az Eb-t – hivatalos

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalosan is megerősítette, amit a norvég szövetség közölt elsőként: megszületett a döntés, az UEFA egy évvel elhalasztja a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot, melynek Magyarország az egyik társrendezője, 11 másik országgal közösen.

Eb 2020: eldőlt, hogy halasztanak, a mai egyeztetés formalitás – sajtóhír

Holland források szerint a színfalak mögött már megszületett az egyezség arról, hogy a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztják, azaz 2021 nyarán rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokságot. A Bajnokok Ligáját viszont igyekeznek „rendesen” befejezni.

Románia: házi karanténban az elnök; javaslatcsomag az UEFA-nak

Irodája helyett otthonából kapcsolódik be az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 13 órakor kezdődő videokonferenciájába Razvan Burleanu, a román szövetség (FRF) elnöke, aki a hét elején önkéntes karanténba vonult – a románok több pontból álló javaslatcsomaggal készülnek a koronavírus-járvány miatt összehívott mai tanácskozásra.

Eb 2020: Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak

Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.

Serie A: így fejezhetik be a bajnoki idényt – sajtóhír

A legvalószínűbb forgatókönyv a Serie A június 30-ig történő befejezésére, hogy az olasz élvonal küzdelmei május 2-án kezdődnek újra, kilenc hétvégi és három hétközi forduló mellett – számolt be olasz lapokra hivatkozva a Football Italia.

Koronavírus: az Eb halasztását kéri az olasz szövetség

A koronavírus-járvány miatt a nyári Európa-bajnokság halasztását kéri az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az olasz szövetség (FIGC), abban a reményben, hogy így be tudják fejezni a jelenleg szünetelő bajnoki idényt.

Eb 2020: a német szurkolók fele 2021-re halasztaná a tornát

A német szurkolók fele a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztaná az idei labdarúgó Európa-bajnokságot.

MLSZ: a Puskás Aréna felkészült mozgáskorlátozottak és gyengén látók fogadására

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Budapest Fejlesztési Központtal együttműködve kisfilmet készített paralimpikonok közreműködésével a CAFE WEEK of Action 2020 elnevezésű projekt részeként. A film bemutatja, hogy a Puskás Aréna – amely az Európa-bajnokság magyarországi helyszíne lesz – felkészült a mozgáskorlátozottak és a gyengén látók fogadására, kiszolgálására is.

Koronavírus: elhalasztják a bolgár–magyart – hivatalos!

Az MLSZ a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a bolgár parlament döntése értelmében nem rendezhetik meg a Bulgária–Magyarország találkozót zárt kapuk mögött sem az eredetileg kiírt március 26-ai időpontban.

Bulgária: halasztások a bolgár bajnokságban is

A Bolgár Labdarúgó-szövetség úgy határozott, hogy a koronavírus-járvány miatt április 13-ig elhalaszt minden első és másodosztályú labdarúgó-mérkőzést.

Bolgár–magyar: jelen állás szerint lesz meccs Bulgáriában!

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint zárt kapuk mögött, újságírók nélkül rendezik meg március 26-án a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt.

Eb 2020: elhalaszthatják a román–izlandi pótselejtezőt – sajtóhír

Román sajtóhírek szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a válogatott mérkőzések, így a március végi Európa-bajnoki pótselejtezők és U21-es Eb-selejtezők elhalasztására készül a koronavírus-járvány miatt, és ezt már jelezte is tagszövetségeinek. A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap szerint a hivatalos bejelentés két-három nap múlva várható.

Eb 2020: a topligák a torna elhalasztását kérik – sajtóhír

Olaszországi források szerint csütörtökön négy európai labdarúgó-topliga hivatalosan is azt kéri majd, hogy halasszák el a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot.