NB II: visszatért Soroksárra a korábbi másodosztályú gólkirály

Három év után visszatért a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatához Lovrencsics Balázs – tudtuk meg a klub honlapján közzétett videóból.

NB II: Lipták Zoltán visszatér az ETO FC Győrhöz – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Lipták Zoltánt.

NB II: tíz távozó Győrben, Andrics és Lovrencsics is elmegy

Összesen tíz játékos távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrtől, miközben három akadémista profi szerződést kapott – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Győrben megszakadtak a tárgyalások Pintér Attilával

Edzőt keres az NB II-es csapat élére az ETO FC Győr vezérkara, miután Kondás Elemér távozott a klubtól.

Női futball: Süle Dóra és győri csapattársa a Bundesligába igazol!

Az ETO FC Győr női csapatának két magyar válogatott játékosa, Süle Dóra és Kovács Laura a német Bundesligába, a willstätti SC Sand együttesébe igazol – adta hírül az NB I-es klub a hivatalos honlapján.

NB II: „Most nem a labdával, hanem konkrétan az életemmel játszom”

Vezetés közben rosszul lett Koltai Tamás korábbi válogatott, magyar bajnok labdarúgó és néhány pillanatig veszélyben volt az élete. Szerencsére meg tudott állni, így azonnal a balatonfüredi kórházba szállíthatták, ahol két napot az intenzíven, négyet pedig az osztályon töltött. A vizsgálatok megállapították, olyan problémája van a szívének, ami miatt abba kell hagynia a futballt – számolt be róla a kisalfold.hu.

NB I: Kondás Elemérre várhat a Loki benntartásának feladata

A Nemzeti Sport Online információi szerint Szima Gábor, a DVSC labdarúgócsapatának tulajdonosa felkérte a legutóbb Győrben dolgozó Kondás Elemért, hogy vegye át a kieséstől fenyegetett együttes irányítását a hátralévő fordulókra Vitelki Zoltántól.

NB II: már a labdás edzéseknél tart Szimcso Viktor

Szépen halad a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO játékosa, Szimcso Viktor felépülése, aki még szeptemberben, az ETO FC Győr–Nyíregyháza Spartacus bajnokin Gulyás Máté brutális belépőjének következtében szenvedett súlyos térdsérülést – számolt be róla az eto.hu.

NB II: „A piac vissza fog térni a 2011-es fizetési szintre”

Terjedelmes nyilatkozatot adott a Kisalföldnek Soós Imre, a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr ügyvezetője. A sportszakember szerint a klub anyagi helyzete stabil, de a járvány okozta gazdasági nehézségek miatt megváltozott a 2020-as költségvetésük, és a jövőben nem akarnak irreális béreket fizetni – egyébként is úgy gondolja, hogy a piac vissza fog térni a 2011-es fizetési szintre. A klub vezetősége a lejáró szerződésű játékosoknak még nem ajánlott fel hosszabbítást és a távozó Kondás Elemér vezetőedző helyett sincs még konkrét jelölt.

NB II: a két feljutó mellett a Szentlőrinc is megkapta a licencet

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottságának első, pénteki ülésén az NB III-ból feljutó két csapat, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC mellett a harmadosztály legjobb másodikjaként végző Szentlőrinc SE is NB II-re érvényes licencet kapott.

NB II: Ausztriából érkezett magyar kapus az ETO-hoz

A 22 éves Rátkai Zsolt próbajátékon szerepel az NB II-es ETO FC Győrnél.

NB II: a kapussal nem hosszabbítanak Győrben, távozik az ETO-tól

Az ETO FC Győr nem hosszabbítja meg Horváth Tamás kapus június 30-án lejáró szerződését, aki így két év után elhagyja a klubot.

NB II: az ETO új együttműködési megállapodást kötött

Hosszú távú együttműködési megállapodást kötött az ETO FC Győr az Üstökös FC Győrrel – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: nem kíván tovább pereskedni a Siófokon bántalmazott ETO-szurkoló

Még nem született jogerős döntés Horváth Tibor ügyében – számolt be róla a Kisalföld. Az ETO FC Győr szurkolója augusztusban azt állította, a Siófok elleni idegenbeli NB II-es mérkőzésen a hazai klub biztonsági emberei megverték, ezért feljelentést tett.

NB II: megtörtént az első koronavírus-tesztelés az ETO-nál

A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr egészségügyi személyzete elvégezte a koronavírusteszteket a játékosokon és az alkalmazottakon, hogy a csapat felkészült legyen a bajnokság esetleges folytatására. Már meg is vannak az eredmények, minden teszt negatív lett, tehát mindenki egészséges – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: az ETO 1.5 millió forintot gyűjtött a helyi kórháznak

A koronavírus-járvány elleni védekezés elősegítésére az ETO FC Győr labdarúgói, vezetői, edzői és szurkolói 1 millió 670 ezer forintot gyűjtöttek össze: másfél millió forintot a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak adtak, 170 ezer forintért maszkokat vásárolnak, amelyeket a rendőrségnek juttatnak el.

NB III: „Kiöregedtem ebből a szakmából” – Kenesei Krisztián visszavonult

A nyárra tervezte, de a koronavírus-járvány közbeszólt: csaknem 27 évvel azután, hogy bemutatkozott az NB I-ben, Kenesei Krisztián elköszönt a profi futballtól.

NB II: jól halad a horrorsérülést szenvedő győri felépülése

Egyre jobb állapotban van a szeptember közepén a Nyíregyháza elleni másodosztályú bajnokin horrorsérülést szenvedő Szimcso Viktor. A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr balszélsője lassan fél éve a rehabilitációs gyakorlatokat végzi, és ha sikerül tartani az eredeti terveket, akkor a nyáron visszatérhet – számolt be róla a kisalfold.hu.

ETO: „Drasztikus fizetéscsökkentésre tettünk javaslatot”

Mint az elmúlt napokban beszámoltunk róla, Kondás Elemér és Horváth Zoltán szerződését módosította a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr. Soós Imre ügyvezető most elárulta, hogy összességében drasztikus fizetéscsökkentésre tettek javaslatot a keret és a szakmai stáb tagjainak, amelyet mindenki elfogadott, és aláírta a módosított megállapodást.

NB II: a támadó szerződését is módosították az ETO-nál – sajtóhír

Mint arról korábban beszámoltunk, értesüléseink szerint Kondás Elemér vezetőedzőé mellett több játékos szerződését is módosította a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr vezetősége. Az nb2.hu úgy tudja, hogy az egyik módosított szerződésű játékos Horváth Zoltán.