Jégkorong: „Borzasztóan tompán kezdtünk, de az edző nyomott egy ébresztőt”

Óriási hajrával győzte le 3–2-re a japánokat a magyar jégkorong-válogatott a gdanski EIHC-tornán. A mérkőzés után a két gólt szerző Sebők Balázs, a győzelemhez három gólpasszal hozzájáruló Galló Vilmos és magyar részről a találkozó legjobbjának választott Arany Gergely értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: Örülök életem első válogatottbeli góljának, de... – Vokla

Bár alig egy perccel a vége előtt még 3–1-re vezetett a magyar jégkorong-válogatott, hosszabbításban 4–3-ra kikapott az olaszoktól a lengyelországi EIHC-torna nyitó napján. A mérkőzés után Erdély Csanád, illetve a válogatottban első gólját megszerző Vokla Roland és a kapuban most debütáló Adorján Attila értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: hosszabbításos vereséggel kezdett a válogatott

Az olaszok ellen játszotta első mérkőzését a magyar férfi jégkorong-válogatott a gdanski EIHC-tornán. A mérkőzés 3–1-es magyar vezetés után hosszabbításban dőlt el az ellenfél javára.

Jégkorong: Sok kiállítást kaptunk, de tanulunk belőle – Jarmo Tolvanen

Erős ellenfelek ellen készülhetett a magyar jégkorong-válogatott a norvégiai EIHC-tornán, s bár meccset nyernie nem sikerült, fontos tapasztalatokkal gazdagodott. Ezekről beszélt az NSO Tv-nek Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány. 

Jégkorong: Köszönik a sütit, jólesett a szurkolás – videó

Megszorongatta az elit-vb-résztvevő Norvégiát hazai jégen a magyar jégkorong-válogatott. Bár a Lörenskogban zajló EIHC-torna második napján a mieink 3–2-re kikaptak a házigazdáktól, Pozsgai Tamás is kiemelte az NSO Tv-nek, hogy a meccsen több volt a pozitívum, mint a negatívum. Mellette a debütáló Becze Tihamér, és a második válogatott tornáján szereplő Szabó Krisztián nyilatkozott. 

Jégkorong: Oslo is „bárhová” – magyar szurkolók Norvégiában

Bár túl sokan nem ültek a lelátón az Oslo melletti lörenskogi jégcsarnokban a magyar jégkorong-válogatott franciák elleni mérkőzésén, magyar drukkerek így is akadtak köztük. Merthogy a hokiszurkoló már csak ilyen –  „bárhová” elmegy a csapatért, vagy a csapat jön házhoz.

Jégkorong: „Hiába védekeztünk jól, túl sok büntetést kaptunk”

Öt az öt ellen egyenlő partnere volt a magyar jégkorong-válogatott az A-csoportos franciáknak a norvégiai Négy Nemzet Tornáján, az ellenfél azonban emberelőnyös gólokkal 3–0-ra nyert. A mérkőzés után Hetényi Zoltán, Stipsicz Bence és Bodó Christopher értékelt az NSO Tv-nek.