Kézi BL: süvít a labda a hálóba az új trófeákon – videó

Az Európai Kézilabda-szövetség az új Bajnokok Ligája-idény előtt új trófeát hozott létre, amely a gólszerzést ábrázolja.

Női kézi BL: a Győr és az FTC is orosz ellenféllel kezd – a teljes menetrend!

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szerdán elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírásának csoportbeosztását. A hölgyeknél azóta már a mérkőzések sorrendje is ismertté vált: a címvédő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria is orosz ellenféllel küzd meg a szeptemberi nyitányon.

Férfi kézi BL: Bodó szerint a Szeged képes elcsípni az első két hely valamelyikét

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után Máthé Dominik, David Davis, Székely Márton és Bodó Richárd értékelt a Nemzeti Sportnak. Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője elmondta, az első vagy a második helyen szeretnének végezni.

Férfi kézi BL: a Veszprém a Barcával, a Szeged a címvédővel egy csoportban

Az Európai Kézilabda-szövetség elkészítette a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A két magyar együttes közül a Mol-Pick Szeged többek között a címvédő Vardarral és a Paris Saint-Germainnel együtt az A jelű nyolcasba került, míg a Telekom Veszprém a B-csoportban a Barcelonával és a Kiellel is megküzd majd.

Női kézi: a koronavírus miatt kevesebb helyszínen rendezhetik meg az Eb-t

Módosulhat a 2020-as dán-norvég rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság helyszíneinek listája. Az Európai Kézilabda-szövetség nem tartja kizártnak, hogy a két rendező ország egy-egy városa ad otthont a viadalnak decemberben.

Női kézi BL: Nézők nélkül nem lehet – az EHF elnöke a döntő törléséről

Michael Wiederer, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöke úgy fogalmazott, a női Bajnokok Ligája négyes döntője nem egy magyar rendezvény, hanem európai esemény, ezért kényszerültek törölni a koronavírus-járvány közepette.

Női kézi: „Tökéletes befejezés lenne” – Amorim Tokióban éremmel búcsúzna

Mivel a koronavírus-járvány miatt nem utazhatott haza Brazíliába, és férje otthonába, Észak-Macedóniába sem mehetett, ezért Katarina Bulatovics meghívására Montenegróban piheni ki az idény fáradalmait a Győri Audi ETO KC rutinos átlövője, Eduarda Amorim. A 33 éves kézilabdázóval a helyi rukoMNEt nevű kézilabdaportál készített hosszabb interjút, pályafutása eddigi legjobb pillanatai mellett a jövővel kapcsolatos terveiről is beszélgetve.

Férfi kézi BL: megkapja a szabadkártyát a Szeged – sajtóhír

A lengyel przegladsportowy.pl információi szerint a Mol-Pick Szeged megkapja a szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényére.

Férfi kézi Eb-sel.: egy csoportban a németek és az osztrákok

Kedden Bécsben kisorsolták a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjének csoportbeosztását. A franciák a szerbekkel, a belgákkal és a görögökkel találkoznak, míg a dánok az északmacedónok, a svájciak és a finnek ellen harcolhatják ki a részvételt.

Férfi kézi BL: Bánhidi Bence és három veszprémi az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 2019–2020-as álomcsapatát, amelyben Bánhidi Bence (Mol-Pick Szeged), valamint a Telekom Veszprémből Manuel Strlek, Blaz Blagotinsek és David Davis vezetőedző is helyet kapott.

Kézi BL: az MKSZ az FTC-nek és a Siófoknak is kért szabadkártyát, de csak az FTC-ét fogadták be

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, három magyar csapatnak, a férfiaknál a Mol-Pick Szegednek, míg a nőknél az FTC-Rail Cargo Hungariának és a Siófoknak kért szabadkártyát a Bajnokok Ligájára, ám az európai szövetség (EHF) utóbbiét nem fogadta el. A Győri Audi ETO és a Telekom Veszprém biztosan főtáblás.

Női kézi: sorra mondják vissza a dán klubok a nemzetközi kupaszereplést

Gazdasági okokra hivatkozva nem vállalja az EHF-kupát felváltó Európa-ligában való indulást a dán női élvonalbeli kézilabda-bajnokságban a negyedik helyen végző Köbenhavn és az ötödik Silkeborg sem – számolt be róla a tv2.dk.

Kézi: az EHF konferenciát szervez Bécsben a mielőbbi folytatásért

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szeptemberben konferenciát szervez Bécsben azzal a céllal, hogy a sportág mielőbb visszatérjen a régi kerékvágásba.

Kézi: az EHF mérte a végső csapást az utolsó, még „futó” bajnokságra

A jelek szerint hiába szerette volna akár augusztusig is elhúzva, de mindenképpen a pályán végigjátszani az első és másodosztályú szezont a Román Kézilabda-szövetség (FRH) vezetősége, tervének szinte egy időben tett keresztbe a bukaresti sportminisztérium, az élvonalbeli klubok és az EHF.

Kézilabda: az EHF elnöke állítja, nézők nélkül nincs final four

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöke, Michael Wiederer a Bajnokok Ligája négyes döntőinek halasztásáról, a vb-selejtező törléséről és az orosz szponzor üzenetéről is megosztotta véleményét lapunkkal.

Női kézi Eb: a magyar válogatott a második kalapból várhatja a sorsolást

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a 2020-as női Európa-bajnokság kalapbeosztását. A magyar válogatott a második négyesbe, Norvégia, Svédország és Dánia mellé került. A lebonyolítás sajátosságai miatt ebből viszont már egy csoportellenfelünkre és az ágra is biztosan lehet következtetni. Az EHF tervei szerint a sorsolás június 18-án, az Eb pedig decemberben lesz.

Kézilabda: az EHF elnöke nem érti a felzúdulást

Michael Wiederer, az Európai Kézilabda-szövetség elnöke meglepődött azokon a nyilatkozatokon, amelyek bírálták az EHF férfi és női tornákkal kapcsolatban meghozott döntését.

Férfi kézi: Az első napokban rettentően forrt bennem az indulat – Mikler Roland

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) múlt hét pénteken döntött arról, hogy a férfi Bajnokok Ligája folytatásában csak a final fourt rendezi meg december 28-án és 29-én, méghozzá az A- és a B-csoport első két helyezettjének részvételével. A döntés természetesen rosszul érintette a csoportjában harmadik helyen végző Mol-Pick Szeged játékosait, köztük Mikler Rolandot, akivel az NSO Tv beszélgetett hosszabban a kialakult helyzetről. 

Kézilabda: a lengyel szövetség hivatalos panaszt tett az EHF döntése miatt

A Lengyel Kézilabda-szövetség hivatalos panaszt tett az európai szövetség (EHF) azon döntése miatt, amely értelmében többek között a lengyel férfiválogatott sem vehet részt a 2021-es egyiptomi világbajnokságon.