EBEL: a Znojmo nem indul a következő idényben

A cseh Znojmo nem indul az osztrák jégkorongliga (EBEL) következő kiírásában.

Jégkorong: szerződést bontott Finnországban Hári János

Közös megegyezéssel távozik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanstól a válogatott klasszisunk, Hári János, aki idehaza várja első gyermeke születését és új klubja bejelentését.

Jégkorong: megfelelt, a pozsonyi csapat csatlakozhat az osztrák ligához

Hivatalossá vált, hogy a szlovák Bratislava Capitals is indul az osztrák jégkorongliga következő idényében.

Jégkorong: pozsonyi csapat csatlakozik az osztrák ligához

A tavaszig EBEL-ként ismert osztrák bázisú jégkorongliga és a 11 eddigi klub – köztük a Hydro Fehérvár AV19 – egyhangúlag támogatta a pozsonyi Bratislava Capitals felvételét a 2020–2021-es idényre.

Jégkorong: új névadó főszponzor az osztrák bajnokságban

A bet-at-home fogadóiroda lett az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongliga új névadó főszponzora.

EBEL: Linz kettészakadt, sokasodnak a liga problémái

Sokasodnak az osztrák központú EBEL gondjai, miután az állandó playoffszereplő Linz két részre szakadt, és a régi meg az új klub is beadta jelentkezését a következő idényre.

Jégkorong: az osztrák liga új idényére a Fehérvár is jelentkezett

A kedd déli határidőig mind a 11 eddigi klub – köztük a Hydro Fehérvár AV19 – jelentkezett az osztrák bázisú jégkorongliga 2020–2021-es idényére, és kiderült, hogy szeretne a mezőnyhöz csatlakozni a pozsonyi Capitals.

EBEL: két fehérvári is bekerült a legjobb fiatalok közé

Az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Hydro Fehérvár AV19 két játékosára, Szita Donátra és Mihály Ákosra is lehet szavazni, mint az év legjobb fiatalja.

Jégkorong: öt klub ad játékost az év csapatába

Öt klub játékosai kerültek be az év csapatába, amelyről a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete által kiírt szavazás döntött.

Jégkorong: az EBEL és a német liga is befejeződött

Azonnali hatállyal véget ért az osztrák jégkorongliga, így a mostani szezonban nem hirdetnek bajnokot.

EBEL: A céljainkhoz képest csalódás az idény – Szélig Viktor

Egyetlen győzelemnyi ponthátránnyal maradt le az EBEL rájátszásáról a Hydro Fehérvár AV19. Szélig Viktor igazgató szerint meg kell találni a módját, hogy a klub nehéz anyagi és versenykörnyezetben is sikeres legyen.

EBEL: nyert a Fehérvár, de nem jutott be a playoffba

A Fehérvár hosszabbításban ütött góllal 6–5-re nyert a Linz vendégeként az osztrák élvonalbeli profi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának szombatra kiírt utolsó játéknapján, de közben győzött a Znojmo is, ami azt jelenti: a magyar csapat nem jutott be a playoffba.

EBEL: győzött a Fehérvár, még él a remény a rájátszásra

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában a Fehérvár AV19 ugyan 4–0-ra győzött a cseh Znojmo ellen, Andrew Sarauer négy gólpasszt jegyzett. A csapatnak az utolsó fordulóban még él a reménye arra, hogy bekerüljön a rájátszásba.

EBEL: újabb magyar csapattal bővülhet a mezőny

A DVTK Jegesmedvék vagy a MAC Újbuda csapatával bővülhet az osztrák jégkorongliga (EBEL) mezőnye a következő idényben.

EBEL: brutálisan kiütötték Hárit, agyrázkódást szenvedett – videó

Agyrázkódást szenvedett Hári János, a Salzburg magyar válogatott játékosa az osztrák nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) legutóbbi játéknapján.

EBEL: a Villach szétlövésben győzött Fehérváron

Szétlövés után 4–3-as vereséget szenvedett hazai pályán a Hydro Fehérvár AV19. A Villach a harmadik harmad hajrájában, kétgólos hátrányból állt fel és harcolta ki a hosszabbítást, majd a szétlövést.

EBEL: a Fehérvár egy ötöst kapott az Innsbrucktól

A Hydro Fehérvár AV19 5–2-es vereséget szenvedett az Innsburck otthonában a jégkorong EBEL középszakaszának alsóházában.

EBEL: a Fehérvár AV19 kikapott a Dornbirn otthonában

A Hydro Fehérvár AV19 3–2-re kikapott az osztrák Dornbirn Bulldogstól a jégkorong EBEL keddi játéknapján a középszakaszban.

EBEL: gólfesztivál a Raktár utcában a sereghajtó ellen

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának vasárnapi játéknapján az alsóházban szereplő Fehérvár AV19 meggyőző játékkal 9–1-re legyőzte a sereghajtó Dornbirnt.

EBEL: hazai jégen vesztett el fontos meccset a Fehérvár

A Fehérvár hazai jégen 3–1-re kikapott az Innsbrucktól az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának pénteki játéknapján.