EBEL: kanadai-horvát kapust szerződtetett a Fehérvár AV19

Michael Ouzas személyében kanadai-horvát kettős állampolgárságú kapust szerződtetett az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19.

EBEL: NHL-rutinnal felvértezett támadót igazolt a Fehérvár

Az észak-amerikai profi jégkorongligát (NHL) is megjárt Mikko Lehtonennel erősítette meg keretét a Fehérvár AV19 – adta hírül hivatalos honlapján a klub.

EBEL: a Klagenfurt nyerte meg a bajnokságot

A Klagenfurt nyerte meg az osztrák jégkorong-bajnokságot, miután a döntőben hat mérkőzésen legyőzte a Vienna Capitalst.

EBEL: NHL-t is megjárt kanadai centerrel erősített a Fehérvár

Az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Scott Timminst. A rivális Dornbirntól érkező kanadai center a 2019–2020-as idényre igazol a magyar csapathoz.

EBEL: Stipsicz Bence lett az idény második legjobb fiatalja

Stipsicz Bence, a Fehérvár jégkorongozója második lett az EBEL legjobb fiatal játékosainak szavazásán.

EBEL: akár egy fehérvári hokis is lehet az idény legjobb fiatalja

Noha még tart az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszása, az idény legjobbjainak kiválasztása már javában zajlik, s az év fiatal játékosai közé a Fehérvár AV19 magyar válogatott védője, Stipsicz Bence is bekerült, rá is lehet szavazni.

EBEL: kikapott Salzburgban, így kiesett a Fehérvár AV19

A Fehérvár AV19 számára a negyeddöntő jelentette a végállomást az osztrák jégkorongligában (EBEL), miután az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc hatodik összecsapásán vasárnap 6–1-re kikapott Salzburgban.

EBEL: túlórás siker, élnek a Fehérvár továbbjutási reményei

A Fehérvár AV19 hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Red Bull Salzburgot az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjében, így életben tartotta továbbjutási esélyeit.

EBEL: kilencgólos meccsen kapott ki a Fehérvár Salzburgban

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntőjében óriási küzdelemben a Fehérvár AV19 5–4-re kikapott a Salzburg otthonában, amelyet így egy győzelem választ el a továbbjutástól.

EBEL: kikapott otthon a Fehérvár, elvesztette a pályaelőnyt

A harmadik mérkőzéssel folytatódott az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntője a liga egyetlen magyar csapata, a Fehérvár AV19 és a bajnokság egyik legtehetősebb alakulata, a Red Bull Salzburg között. A Salzburg négy napja 1–0-ra kikapott Székesfehérváron, és most gólgazdag mérkőzésen, 6–4-es vereséget mért a Fehérvárra, így elvette Háriék pályaelőnyét, és 2–1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

EBEL: ilyen még nem volt, a 121. játékpercben dőlt el a meccs

Az osztrák jégkorongliga (EBEL) történetének leghosszabb ráadását játszotta péntek éjszakába nyúlóan a házigazda olasz Südtirol Alperia és az osztrák Klagenfurt Bolzanóban.

EBEL: hosszabbítás után kapott ki a Fehérvár, egyenlített a Salzburg

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntőjében a Fehérvár AV19 közel állt hozzá, hogy a második mérkőzésen is legyőzze a liga leggazdagabb csapatának számító Red Bull Salzburgot – a második harmad elején percek alatt fordított az AV19, de két perccel a vége előtt betalált a vendéglátó osztrák brigád is, amely aztán alig három perc alatt bevitte a győztes gólt a hosszabbításban, így kiegyenlítette a párharcot.

Kép: Paul, a polip után itt van Freddy, a tippelő szamár

Minden történelmi nagyságnak akadnak követői: így volt ezzel Paul, a polip is. Az állat a 2008-as labdarúgó Eb és a két évvel későbbi vb idején tippelt kiemelkedő pontossággal. Ám nem csak nyolckarúak, négylábúak is jövendölhetnek: itt van például egy szamár Burgenlandból, Freddy, akinek művészvénáját a sportfogadás szolgálatába állították.

EBEL: egygólos győzelemmel kezdte a negyeddöntőt a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnoki (EBEL) rájátszás negyeddöntőjének első meccsén a Fehérvár AV19 1–0-ra győzött a liga egyik leggazdagabb klubja, a Red Bull Salzburg ellen.

EBEL: megvan a fehérvári pályaelőny a Salzburg elleni negyeddöntőre

A középszakasz tizedik fordulójával véget ért az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakasza, amelyet a Fehérvár AV 19 remekül hajrázva a 4. helyen zárt, miután vasárnap este legyőzte a Klagenfurtot, és megelőzte az előtte álló Salzburgot – köszönhetően annak, hogy a rivális a listavezető Vienna Capitals otthonában szétlövéses vereséget szenvedett.

EBEL: jól hajrázott, otthon győzött a Fehérvár

Megnyerte a középszakasz utolsó hazai mérkőzését a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, amely 4–1-re verte a Grazot az osztrák liga (EBEL) felsőházában.

EBEL: az utolsó két és fél percben vezetve nyert a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának felsőházában a keddi játéknapon a Fehérvár AV19 hazai pályán izgalmas végjátékot követően rendes játékidőben legyőzte a tabellán előtte álló dél-tiroli HC Bolzanót.

EBEL: megcibálta az oroszlán bajszát az AV19, de csúnyán kikapott

A osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának felsőházában vasárnap kora este a Fehérvár AV19 a listavezető Vienna Capitals otthonában szenvedett súlyos, 6–2-es vereséget, pedig a második harmad elején még 2–0-ra a vezetett.

EBEL: a Salzburg visszavágott a Fehérvárnak

A Fehérvár AV19 hazai jégen 3–2-es vereséget szenvedett a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának 6. fordulójában. A magyar csapat így továbbra is a felsőház utolsó helyén áll.

EBEL: megvan a Fehérvár első győzelme a középszakaszban

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának 5. fordulójában a Fehérvár AV19 a liga egyik legdrágább csapata, a Red Bull Salzburg otthonába látogatott, ahol arra készült, hogy megszerezze első pontjait a felsőházban.