EBEL: kilencgólos meccsen kapott ki a Fehérvár Salzburgban

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntőjében óriási küzdelemben a Fehérvár AV19 5–4-re kikapott a Salzburg otthonában, amelyet így egy győzelem választ el a továbbjutástól.

EBEL: kikapott otthon a Fehérvár, elvesztette a pályaelőnyt

A harmadik mérkőzéssel folytatódott az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntője a liga egyetlen magyar csapata, a Fehérvár AV19 és a bajnokság egyik legtehetősebb alakulata, a Red Bull Salzburg között. A Salzburg négy napja 1–0-ra kikapott Székesfehérváron, és most gólgazdag mérkőzésen, 6–4-es vereséget mért a Fehérvárra, így elvette Háriék pályaelőnyét, és 2–1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

EBEL: ilyen még nem volt, a 121. játékpercben dőlt el a meccs

Az osztrák jégkorongliga (EBEL) történetének leghosszabb ráadását játszotta péntek éjszakába nyúlóan a házigazda olasz Südtirol Alperia és az osztrák Klagenfurt Bolzanóban.

EBEL: hosszabbítás után kapott ki a Fehérvár, egyenlített a Salzburg

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntőjében a Fehérvár AV19 közel állt hozzá, hogy a második mérkőzésen is legyőzze a liga leggazdagabb csapatának számító Red Bull Salzburgot – a második harmad elején percek alatt fordított az AV19, de két perccel a vége előtt betalált a vendéglátó osztrák brigád is, amely aztán alig három perc alatt bevitte a győztes gólt a hosszabbításban, így kiegyenlítette a párharcot.

Kép: Paul, a polip után itt van Freddy, a tippelő szamár

Minden történelmi nagyságnak akadnak követői: így volt ezzel Paul, a polip is. Az állat a 2008-as labdarúgó Eb és a két évvel későbbi vb idején tippelt kiemelkedő pontossággal. Ám nem csak nyolckarúak, négylábúak is jövendölhetnek: itt van például egy szamár Burgenlandból, Freddy, akinek művészvénáját a sportfogadás szolgálatába állították.

EBEL: egygólos győzelemmel kezdte a negyeddöntőt a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnoki (EBEL) rájátszás negyeddöntőjének első meccsén a Fehérvár AV19 1–0-ra győzött a liga egyik leggazdagabb klubja, a Red Bull Salzburg ellen.

EBEL: megvan a fehérvári pályaelőny a Salzburg elleni negyeddöntőre

A középszakasz tizedik fordulójával véget ért az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakasza, amelyet a Fehérvár AV 19 remekül hajrázva a 4. helyen zárt, miután vasárnap este legyőzte a Klagenfurtot, és megelőzte az előtte álló Salzburgot – köszönhetően annak, hogy a rivális a listavezető Vienna Capitals otthonában szétlövéses vereséget szenvedett.

EBEL: jól hajrázott, otthon győzött a Fehérvár

Megnyerte a középszakasz utolsó hazai mérkőzését a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, amely 4–1-re verte a Grazot az osztrák liga (EBEL) felsőházában.

EBEL: az utolsó két és fél percben vezetve nyert a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának felsőházában a keddi játéknapon a Fehérvár AV19 hazai pályán izgalmas végjátékot követően rendes játékidőben legyőzte a tabellán előtte álló dél-tiroli HC Bolzanót.

EBEL: megcibálta az oroszlán bajszát az AV19, de csúnyán kikapott

A osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának felsőházában vasárnap kora este a Fehérvár AV19 a listavezető Vienna Capitals otthonában szenvedett súlyos, 6–2-es vereséget, pedig a második harmad elején még 2–0-ra a vezetett.

EBEL: a Salzburg visszavágott a Fehérvárnak

A Fehérvár AV19 hazai jégen 3–2-es vereséget szenvedett a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának 6. fordulójában. A magyar csapat így továbbra is a felsőház utolsó helyén áll.

EBEL: megvan a Fehérvár első győzelme a középszakaszban

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának 5. fordulójában a Fehérvár AV19 a liga egyik legdrágább csapata, a Red Bull Salzburg otthonába látogatott, ahol arra készült, hogy megszerezze első pontjait a felsőházban.

EBEL: szoros meccsen kapott ki a Fehérvár odahaza

A Fehérvár AV19 2–1-re kikapott hazai pályán a Vienna Capitalstól az osztrák élvonalbeli jégkorongliga (EBEL) felsőházának középszakaszában.

EBEL: továbbra is pont nélkül a Fehérvár a középszakaszban

A Bozen Südtirol ellen folytatta szereplését az osztrák jégkorongbajnokság felsőházában a Fehérvár AV19 vasárnap, ám ebben a folytatásban nem volt sok köszönet: az olaszok otthonában újabb vereségbe szaladt bele a liga egyetlen magyar csapata. Háriék 5–2-re kaptak ki Dél-Tirolban, és továbbra is pont nélkül állnak a középszakaszban.

EBEL: hiába egyenlített a Fehérvár, nem szerzett pontot

A Fehérvár AV19 negyven percen át dolgozott az egyenlítésért a Klagenfurt ellen az osztrák jégkorongliga (EBEL) felsőházának pénteki fordulójában, de Ty Wishart gólja után nem tudott fordítani, a hajrában a KAC talált be háromszor, és elvitte a három pontot Székesfehérvárról.

EBEL: két klub nem nevezett a következő idényre

Az osztrák jégkorongliga (EBEL) jelenlegi mezőnyéből egy horvát és egy cseh klub nem nevezett a következő idényre.

EBEL: nyitásként vereséget szenvedett a Fehérvár Grazban

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának felsőházában az első mérkőzésén az alapszakaszt megnyerő Graz 99ers otthonában 5–3-ra kikapott az alapszakasz hatodik helyén végző Fehérvár AV19.

EBEL, KÖZÉPSZAKASZ, RÁJÁTSZÁS 2018–19 – ADATBANK

Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) 2018–2019-es szezonja középszakaszának menetrendje, eredményei, állása.

EBEL: Jobb ajándékot nem is kérhettem volna a születésnapomra – Stipsicz

Négy év után jutott be ismét a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL rájátszásának felsőházába. Az alapszakasz utolsó fordulójában rendkívül fontos meccset játszott a Red Bull Salzburggal, amelyet 2017-ben győzött le legutóbb. Most azonban ez a jég is megtört, s a fehérváriak 6–3-as győzelem után ünnepelhették a rég várt sikert, Stipsicz Bence ráadásul pont a 22. születésnapján. Mellette Erdély Csanád és Hannu Järvenpää vezetőedző beszélt az NSO Tv-nek a biztosan negyeddöntőt érő 6. hely eléréséről.

EBEL: elképesztő záró harmad, felsőházba jutott a Fehérvár

Rendkívül fontos mérkőzésen, hátrányból fordítva 6–3-as győzelmet aratott a Fehérvár AV19 az EC Red Bull Salzburg ellen az osztrák jégkorongliga utolsó alapszakasz-mérkőzésén, ezzel bekerült a rájátszás felsőházába.