EBEL: szétlövésben győzött a Fehérvár a Dornbirn otthonában

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnap este lejátszott mérkőzésén három, sorozatban elvesztett EBEL-meccs után visszatért a győzelmi ösvényre a Fehérvár Hydro AV19, miután szétlövésben 4–3-ra nyerni tudott a sereghajtó Dornbirn vendégeként.

Jégkorong EBEL: három góllal kikapott a Fehérvár

A Fehérvár AV19 kikapott Bolzanóban a Südtirol Alperia vendégeként az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának pénteki játéknapján.

EBEL: a ráadásban kapott ki a Villachtól a Fehérvár

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) kedd esti játéknapján a Fehérvár AV 19 hosszabbításos vereséget szenvedett hazai pályán a Villachtól.

EBEL: vezetett, de vereséget szenvedett Innsbruckban az AV19

A Fehérvár AV19 3–1-re kikapott az Innsbruck vendégeként az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

EBEL: a Klagenfurt is kipipálva, folytatódik a Fehérvár szériája

Nagyszerű formában lévő két csapat adott egymásnak randevút az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnap esti játéknapján Székesfehérváron: a legutóbbi három bajnokiját egyaránt topcsapatok ellen megnyerő Hydro Fehérvár a sorozatban hat győzelmet arató Klagenfurtot fogadta és aratott izgalmas mérkőzésen sikert.

EBEL: sima fehérvári diadal a Graz99ers ellen

A Hydro Fehérvár AV19 6–3-ra legyőzte az osztrák Moser Medical Graz99erst a jégkorong EBEL pénteki játéknapján.

Erste Liga: a sorozatot nem érinti a névadó szponzor távozása az EBEL-ből

A magyar jégkorongsport támogatását nem érinti, hogy a névadó főszponzor az idén végén távozik az osztrák ligából (EBEL).

EBEL: a fehérvári kapus az év védésével lett a forduló játékosa – videó!

Vasárnap este az EBEL-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19 3–1-re legyőzte a Vienna Capitalst, és a sikerből óriási mértékben vette ki a részét a fehérváriak kanadai kapusa Michael Ouzas, aki 52 kapujára tartó lövésből 51-et hárított. Ennek köszönhetően aztán az EBEL-nél úgy döntöttek az ítészek, hogy a 34 éves kapus teljesítményénél jobbat nem hozott a legutóbbi forduló, így őt választották a forduló legjobb játékosának. 

EBEL: a listavezető után a másodikat is elkapta a Fehérvár

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján a Fehérvár AV19 hazai pályán nagy csatában győzött a Vienna Capitals ellen 3–1-re.

Jégkorong: távozik az EBEL névadó főtámogatója az idény végén

Osztrák sajtóhírek szerint a jelenlegi idény végén távozik az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság, az EBEL éléről a pontvadászat névadó főtámogatója, az Erste Bank. A pénzintézet magyarországi leányvállalata a hazai bázisú nemzetközi bajnokságnak is a névadója, ám a jégkorongblog.hu úgy értesült, ezt a sorozatot az osztrák bank döntése vélhetően nem fogja befolyásolni.

EBEL: bravúros fehérvári fordítás az első Salzburg ellen

A Fehérvári AV19 kétgólos hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a listavezető osztrák Red Bull Salzburgot a jégkorong EBEL pénteki játéknapján.

EBEL: újabb vereséget szenvedett a Fehérvár AV 19

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján a Hydro Fehérvár AV 19 hazai pályán szenvedett egygólos vereséget úgy, hogy a mérkőzés 19. másodpercében megszerezte a vezetést, így sorozatban hatodszor is vereséget szenvedett.

EBEL: a Fehérvár ezúttal négyet kapott Ausztriában

A Fehérvár 4–0-s vereséget szenvedett Linzben az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján.

EBEL: ezúttal otthon kapott hat gólt a Fehérvár

A Fehérvár 6–2-re kikapott hazai pályán a Znojmótól az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

EBEL: a Fehérvár ötgólos vereséget szenvedett Bécsben

A Fehérvár 6–1-re kikapott a Vienna Capitals otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának pénteki játéknapján.

EBEL: kétgólos előnyről kapott ki otthon a Fehérvár

A Fehérvár 4–3-ra kikapott a vendég Graztól az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

EBEL: a második harmad döntött, kikapott Villachban a Fehérvár

Kikapott Villachban a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL pénteki fordulójában.

Jégkorong: hódítások kora – mitől remekel a DVTK és a Fehérvár?

Szlovákiában a DVTK az első helyezett, Ausztriában a Fehérvár a harmadik, azaz remekelnek a légiósklubjaink. De mitől és miért?

EBEL: gólokban gazdag meccset nyert hosszabbításban a Fehérvár

A Hydro Fehérvár AV19 hosszabbításban 7–6-ra verte az Innsbruckot az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

EBEL: hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Fehérvár

A Hydro Fehérvár AV19 hosszabbításos mérkőzésen győzte le a Dornbirnt az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának szombati játéknapján.