Női vízi Eb: „Beledöglöttünk a vízbe, fantasztikusat játszott mindenki!”

Elképesztő izgalmak és rendkívül jó második félidő után szerezte meg a magyar női vízilabda-válogatott a bronzérmet a budapesti Európa-bajnokságon. A hollandok 10–8-as legyőzése után Gangl Edina, Keszthelyi-Nagy Rita és Leimeter Dóra értékelt az NSO Tv-nek. 

Női vízi Eb: az orosz csapatot legyőzve Spanyolország Európa-bajnok

Befejeződött a női vízilabda Európa-bajnokság a Duna Arénában. A döntőben Spanyolország és Oroszország összecsapása nagy küzdelmet hozott, és a spanyolok a negyedik negyedben nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetően egy góllal (13–12) nyertek. A magyar válogatott a harmadik helyen végzett.

Spanyolország lett az Európa-bajnok női vízilabdában

Befejeződött a női vízilabda Európa-bajnokság a Duna Arénában. A döntőben Spanyolország és Oroszország összecsapása nagy küzdelmet hozott, és végül a spanyolok a negyedik negyedben nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetően egy góllal (13–12) nyertek. A magyar válogatott a harmadik helyen végzett.

Női vízi Eb: megvan a bronzérem a hollandok legyőzésével

A női vízilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar válogatott háromgólos hátrányt változtatott kétgólos előnnyé, és legyőzte Hollandiát. 

Megvan a bronzérem a női vízilabda Eb-n

A női vízilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar válogatott háromgólos hátrányt változtatott kétgólos előnnyé, és 10–8-ra legyőzte Hollandiát a Duna Arénában.

Dráma a végén, nem jutott be az Eb-döntőbe a női vízilabda-válogatott

A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, mivel az elődöntőben Spanyolországtól 11–10-re kikapott. A záró játékrészben a rivális már néggyel is vezetett, de az utolsó pillanatokban az egyenlítésért támadhattunk – hiába. Sorozatban a hatodik elődöntőt bukta el a magyar válogatott a spanyolok ellen!

Férfi vízilabda Eb: nem volt sima, de az oroszokkal játszunk

Oroszországgal játszik a szerdai negyeddöntőben a magyar válogatott a Duna Arénában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon, az oroszok ugyanis hétfőn a vártnál nehezebben, de legyőzték Grúziát. A nyolcaddöntőben szereplő csapatok közül elsőként Montenegró jutott be a negyeddöntőbe, mivel simán megverte Törökországot. Spanyolország kicsit nehezebben, de nagyobb izgalom nélkül lépett túl a németeken. A nap utolsó mérkőzésén Görögország Romániát múlta felül.

Vizes Gála: „Ez a sport nagy ünnepe” – harmadszor rendezik meg az eseményt

Jövő vasárnap a Duna Arénában immár harmadszor rendezik meg a vizes gálát, amelyen az érdeklődők együtt sportolhatnak az olimpiai és világbajnok sportolókkal.

ISL: hatalmas show-ra készülhetnek a Duna Arénába kilátogatók

Hatalmas show-ra, közönségszórakoztató, izgalmas, nem mindennapi versenyre számíthatnak a hétvégén a Duna Arénába kilátogatók a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomásán.

Videó: visszatérés a Duna Arénába – egy nap Tusuppal

A hétvégén rendezett úszó-világkupán visszatért a Duna Arénába Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edző-férje. Az amerikai úszótréner megörökítette a napot, amikor hosszú idő után újra a budapesti uszodában tartott edzést.

Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss

Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.

Úszás: „Minden idők legjobb junior-vb-je volt a budapesti”

Egy televíziós interjúban a Nemzetközi Úszószövetség elnöke, Julio C. Maglione, illetve az esemény záró ünnepségén a FINA alelnöke, Dale Neuburger hivatalosan is minden idők legjobb junior-világbajnokságának minősítette a budapesti Duna Arénában keddtől vasárnapig rendezett úszóviadalt – közölte a Magyar Úszószövetség.

Junior úszó-vb: egy 5. és két 7. hely a szombati mérleg

Mihályvári-Farkas Viktória 1500 gyorson ötödik, Török Dominik Márk 400 vegyesen hetedik, a 4x100-as női gyorsváltó hetedik lett szombaton a Duna Arénában a junior úszó-világbajnokságon.

Junior úszó-vb: Én sem tudom, hogyan jött össze – Zombori

Zombori Gábor aranyérmes lett 400 méter gyorson a Duna Arénában, a 7. junior úszó-világbajnokság első napján. A verseny után rövid interjúban értékelte teljesítményét a Magyar Úszószövetség hivatalos Facebook–oldalán.

Vizes vb: találkozz a bajnokokkal a Duna Arénában!

A magyar úszóválogatott kedden érkezik haza a kvangdzsui világbajnokságról: az újságírók, a rokonok és a családtagok mellett a szurkolók is találkozhatnak a sportolókkal és edzőikkel kedden 10 órától a Duna Aréna felső termében.

Úszás: két magyar győzelem szombaton a Duna Arénában

A szombati első napon két magyar győzelem született az úszó Bajnokok Sorozata Duna Arénában zajló második állomásán.

Úszó Bajnokok Sorozata: tíz magyar a Duna Arénában

Tíz magyar versenyző ugrik vízbe hétvégén az úszó Bajnokok Sorozata Duna Arénában sorra kerülő második állomásán.

Úszás: a második erősítőterem is elkészült a Duna Arénában

Az év elején tett ígéretnek megfelelően február második hetére elkészült a Duna Aréna második számú erősítőterme, így a magyar úszóválogatott itt edző tagjai immár teljesen a saját időbeosztásuk szerint használhatják a létesítményt.

Úszás: májusban Budapestre jön a sportág krémje – sajtóhír

Bajnokok Sorozata néven három versenyből álló szériát indít a Nemzetközi Úszószövetség, amelynek második állomása Budapesten lesz a Duna Arénában május 11-én és 12-én – közölte a Magyar Időkkel Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke, aki Szántó Dáviddal, a szövetség nemzetközi sportigazgatójával járt Lausanne-ban, a FINA székhelyén Julio Maglione, a szervezet elnöke meghívására.

Létesítmények: távozik a Duna Aréna üzemeltetője

Az esztendő utolsó napján a Bp2017 NKft. adta hírül, hogy küldetésének végeztével átadja az üzemeltetői váltóbotot a Duna Arénában és a Dagály Strandon.