EBEL: hosszabbítás után győzött a Fehérvár AV19

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának vasárnap esti játéknapján a Fehérvár AV19 izgalmas mérkőzésen aratott hosszabbításos győzelmet a Dornbirn otthonában. Az 5–4-re végződött mérkőzésen az AV19 csapatkapitánya, Hári János négy pontot szerezve csapata valódi vezérének bizonyult.

EBEL: két üres kapus góllal hajrázott – és nyert a Fehérvár

A Fehérvár AV19 hazai jégen 5–2-re győzött Dornbirn ellen az osztrák profi jégkorongbajnokság (EBEL) péntek esti mérkőzésén.

EBEL: szétlövéssel nyert a Fehérvár a Dornbirn ellen

A Fehérvár AV19 hazai pályán szétlövéssel legyőzte a Dornbirnt az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszában, az alsóház szerdai mérkőzésén.

EBEL: hiába vezetett kétszer is, kikapott a Fehérvár

A Fehérvár AV19 elveszítette a veretlenségét az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának alsóházában, mivel a 3. fordulóban idegenben 4–3-ra kikapott a Dornbirntől.

EBEL: izgalmas meccsen nyert a Fehérvár a Dornbirn ellen

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 26. fordulójában a Fehérvár AV19 otthon 2–1-re legyőzte a Dornbirnt.

EBEL: szétlövéses Fehérvár-győzelem a Dornbirn otthonában

A Fehérvár AV19 szétlövéssel 3–2-re legyőzte a Dornbirnt idegenben az osztrák élvonalbeli jégkorongliga (EBEL) pénteki játéknapján.

EBEL: nagy zakóval marad le a rájátszásról a Volán

A Dornbirn elleni 8–2-es hazai vereség után biztossá vált, hogy lemaradt az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásáról a Fehérvár AV 19.

EBEL: a Fehérvár gólt nem, pontot viszont szerzett

A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbításban 1–0-ra kikapott a Dornbirn vendégeként az EBEL középszakaszának 4. fordulójában.

EBEL: nagyon fontos meccsen nullázták le a Fehérvárt

Nagyon fontos mérkőzést játszott szerdán a tabella hetedik helyét megcélzó Fehérvár AV19 az EBEL-ben, az utolsó előtti Dornbirn otthonában kellett volna nyernie ahhoz, hogy a hetedik hely közelében várja az alapszakasz utolsó két fordulóját. Nem sikerült, Benoit Laporte csapata gólt sem szerzett, így nem tudta kihasználni az üldözöttek vereségeit.

EBEL: a Volán otthon kapott ki a Dornbirntól

A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 2–0-s vereséget szenvedett hazai jégen a Dornbirntól az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Jégkorong, EBEL: az új igazolás sikert hozott a Fehérvárnak

A Fehérvár AV19 2–2-t követően, szétlövéssel győzött a tabellán egy hellyel előrébb álló Dornbirn vendégeként az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján.

EBEL: ijedelem a végén, de fehérvári siker a Dornbirn ellen

A Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata az EBEL alapszakaszában hazai pályán 4–3-ra győzött az osztrák Dornbirn ellen.

EBEL: a Volán kikapott a Dornbirn otthonában

A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 4–2-re kikapott a Dornbirner EC otthonában az EBEL vasárnapi játéknapján.

Jégkorong EBEL: a 8. siker már nem jött össze a Volánnak

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki napján megszakadt a Fehérvár AV 19 nagyszerű menetelése, miután a Dornbirn hazai pályán 5–2-re legyőzte a magyar csapatot.

Jégkorong, EBEL: három párharcban is 2-1 a „kicsinek”

Összesítésben 2–0-ra vezetett a nyolcadik kiemelt Dornbirn az első helyen rangsorolt Salzburg ellen az EBEL negyeddöntőjében a két csapat párharcának harmadik mérkőzése előtt, és kedden idegenben 2–0-s előnyt szerzett. Úgy tűnt, a kiesés szélére sodorja az alapszakaszgyőztest, de a Salzburg feltámadt, és hosszabbításban 4–3-ra megnyerte a mérkőzést, összesítésben szépített.

EBEL: győzelmével rájátszásba jutott a Volán!

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 3–2-re nyert Dornbirnban az EBEL középszakaszának utolsó fordulójában, ezzel bejutott a rájátszásba.

Jégkorong EBEL: ráadásos Volán-siker a Dornbirn ellen

Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) szombati játéknapján a Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán hosszabbítás után 4–3-ra nyert a Dornbirn ellen.

Jégkorong, EBEL: egy fehérvári pont a Dornbirn ellen

A Sapa Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata egy pontot szerzett az EBEL alapszakaszában a Dornbirn vendégeként, miután 4–3-as vereséget szenvedett hosszabbításban az osztrák csapattól.

Videó: kétgólos előnyt adott el a Volán hazai pályán

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hiába vezetett 2–0-ra, végül 4–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Dornbirntől az EBEL pénteki játéknapján. Most tekintse meg a találkozó összefoglalóját!

A Volán 2-0 után hagyta kiénekelni a szájából a sajtot

A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hiába vezetett 2–0-ra, végül 4–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Dornbirntól az EBEL pénteki játéknapján.