Női kézi: Rasmussennél folytatja a Fradi korábbi átlövője

A lengyel élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban folytatja pályafutását a montenegrói válogatott átlövő, Djurdjina Malovics.

Női kézi: Klivinyi és Christensen távozik, végleges az FTC kerete

Az FTC-Rail Cargo Hungaria a hivatalos honlapján bejelentette, ismert a női kézilabdacsapat kerete a 2020–2021-es idényre. A már bejelentett távozók mellett Debreczeni-Klivinyi Kinga, Djurdjina Malovics, Emilie Christensen és Szemerey Zsófi sem marad a fővárosi klubnál.

Női kézi: kölcsönadta válogatott átlövőjét az FTC – hivatalos

Ahogy arról sajtóhírek alapján beszámoltunk, a Ferencváros jobbátlövője, Djurdjina Malovics az MTK női kézilabdacsapatánál folytatja kölcsönben – számolt be róla a fradi.hu.

Női kézi: a fővároson belül válthat klubot az FTC átlövője

A montenegrói Vijesti értesülése szerint a Ferencváros jobbátlövője, Djurdjina Malovics az MTK női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását.

Női kézi NB I: meg kellett operálni az FTC légiósát

Németországban megoperálták Djurdjina Malovicsot, a Ferencváros női kézilabdacsapatának montenegrói játékosát – tudtuk meg a zöld-fehérek hivatalos honlapjáról.

Női kézi: öt játékos érkezését jelentette be a Fradi

Öt játékossal erősíti meg a keretét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő szezonra. Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi és Farkas Kata mellett két montenegrói, Bobana Klikovac és Djurdjina Malovics is zöld-fehérbe öltözik. Emellett négy játékossal megegyeztek a hosszabbításról.   

Női kézi: K. Bulatovics pótolhatja a Fradiba tartó átlövőt

Alakul a Ferencvárossal közös Bajnokok Ligája-középdöntős csoportban szereplő montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának jövő évi kerete.

Női kézi: a Podgoricából érkezhet átlövő a Fradihoz – sajtóhír

Montenegrói értesülés szerint a Buducsnoszt Podgorica 21 éves jobbátlövője, Djurdjina Malovics a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását.