Kerékpár: Nem tudjuk, mire kell készülnünk – Dina a Marcának

Folyamatosan tartja a kapcsolatot spanyol edzőjével Dina Márton, a Kometa-Xstra kerékpáristálló magyar versenyzője, akivel a madridi Marca készített interjút a koronavírusról és a tokiói olimpia elhalasztásáról.

Kerékpár: a Giro-győztes nagy jövőt jósol Dina Mártonnak

Ivan Basso nagy jövőt jósol az országúti kerékpársportban az Alberto Contador csapatában, a Kometa-Xstrában szereplő Dina Mártonnak.

Kerékpár: Dinának tetszik az összetett menő szerepe

Nagy nyomással jár, de tetszik az összetett menő szerepe Dina Mártonnak Alberto Contador országúti kerékpáros csapatában, a kontinentális besorolású Kometa-Xstrában.

Csupasport: földbe döngölte a kísérőautó

A heves esőzés megtizedelte az országúti kerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyének bringásait, de Dina Mártont nem a természet ereje, hanem egy figyelmetlen sofőr állította meg.

Kerékpáros-vb: Pedersen meglepetésgyőzelme, mindkét magyar feladta

Meglepetésre Mads Pedersen nyerte a férfi mezőnyversenyt a yorkshire-i országúti kerékpáros világbajnokság vasárnapi záró napján. Mind a két magyar induló feladta a viadalt.

Kerékpár: Dina Márton indul az országúti vb-n

A 23 éves Dina Márton indul a férfiak mezőnyversenyében a szeptemberi országúti kerékpáros-világbajnokságon.

Hegyikerékpár-vb: a legjobb magyar, Benkó Barbara a 25.

Benkó Barbara a 25., Dina Márton pedig a 31. helyen végzett a kanadai hegyikerékpáros-világbajnokságon.

Kerékpár: Dina a Kometa legjobbja a burgosi körversenyen

Dina Márton csapata, a Kometa Cycling Team legjobbjaként az összetett 19. helyén végzett a burgosi országúti kerékpáros körversenyen.

Hegyikerékpár: Dina Márton legyőzte Parti Andrást az ob-n

Parti András sikersorozatát megszakítva Dina Márton győzött a férfiaknál a hegyikerékpárosok szombati, kamaraerdei országos bajnokságán, míg a nőknél Benkó Barbara megvédte címét.

Tour de Hongrie: álomszerű jubileum, két magyar a dobogón!

A viadalt teljesen megérdemelten megnyerő lett Krists Neilands mögött Dina Márton és Valter Attila végzett a 40. Magyar körverseny második és harmadik helyén. Ez olyan fegyvertény, amire néhány évvel ezelőtt még gondolni sem igen mertünk volna.

Tour de Hongrie: Neilandsé a Kékestető, Dina és Valter a dobogón

A sárga trikós lett Krists Neilands nyerte meg a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny negyedik szakaszát, a Kékestetőn záruló királyetapot, Dina Márton második, Valter Attila pedig harmadik lett.

Tour de Hongrie: nem lett lett siker, Bárta a prológ győztese

A legvégén lopta el a győzelmet Jan Bárta a rövidke prológon a siófoki hőségben. A legjobb magyar az Alberto Contador és Ivan Basso fémjelezte Kometa legújabb igazolása, Dina Márton lett.

Tour de Hongrie: Dina Márton Contador csapatában indul

Dina Márton Alberto Contador csapatában, a Kometa Cycling Teamben indul az alig több mint két hét múlva rajtoló Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.