Argentína: Messi? Nem lehet vezér, ha 20-szor megy WC-re meccs előtt – Maradona

Diego Maradona megint hozta a formáját. Az argentin legenda eredetileg szerette volna megvédeni a válogatottnál sokat kritizált Lionel Messit, a vége azonban az lett, hogy ő is elkezdte szidni az FC Barcelona klasszisát.

Világfutball: „Az argentin futballban mindenért Messi a hibás”

Diego Maradona azt tanácsolja Lionel Messinek, ne játsszon többet az argentin labdarúgó-válogatottban azután, hogy sokan őt hibáztatták a dél-amerikaiak gyenge világbajnoki szereplése miatt.

FFT: Maradonát csodáltam, Maldini volt a legnagyobb – Ronaldinho

A brazil világbajnok nagyinterjút adott a FourFourTwo magazinnak, az olvasók kérdéseire válaszolt.

Mexikó: Maradonával együtt az első győzelem is megérkezett

Megszerezte első győzelmét a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokság jelenlegi kiírásában Diego Maradona új csapata, a Dorados de Sinaloa, amely az argentin szakember bemutatkozó mérkőzésén hazai pályán 4–1-re nyert a sereghajtó Cafetaleros de Tapachula ellen.

Mexikó: Maradonát bemutatták, táncolt a közönségnek – kép

Mint ismert, az argentin labdarúgás korábbi világklasszisa, Diego Maradona úgy döntött, folytatja eddig nem túl sikeres edzői karrierjét, s a mexikói másodosztályú Dorados de Sinaloánál vállal munkát. A szakember már az első edzését is megtartotta a csapatnál – miközben elvileg továbbra is a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke… Maradona először sajtótájékoztatón vett részt. 

Fehéroroszország: Bresztben semmit nem tudnak, várják Maradonát

Magyar idő szerint csütörtök éjjel általános meglepetést okozott a nemzetközi sportvilágban, hogy Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett – legalábbis a mexikói klub bejelentése szerint. Fehéroroszországban például nagy szeretettel várják Maradonát, lévén május óta ő az élvonalban szereplő Dinamo Breszt klubelnöke – igaz, július végén két hét szabadságra ment.

Mexikó: „Üdvözöljük a nagy halat!” – Maradona edzőnek állt

Az argentinok korábbi világklasszisa, Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett. „Üdvözöljük Diegót, a nagy halat!” – írta az egyesület a közösségi csatornáján az 57 éves szakembert köszöntve.

Maradona és a szatmári lengető – interjú Pál István „Szalonnával”

Ellenállhatatlan csatártrükkjeit a néptáncból merítette, nagy álmát teljesítve játszhatott a Népstadionban, Steven Gerrard aláírt mezét pedig majdnem annyira becsüli, mint a viski paprikás füstölt szalonnát. Pál István „Szalonna” Liszt Ferenc-díjas népzenész 1980-ban látta meg a napvilágot Kárpátalján, sokáig futballistának készült, ám a családi hagyományt folytatva végül a zenében kamatoztatta kivételes ritmusérzékét. A Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője azt is elárulta, mi köze Maradonának a szatmári lengetőhöz.

Breszt: Maradona egy hónapja két hét szabadságra ment…

Diego Maradonát július 16-án nevezték ki a fehérorosz Dinamo Breszt elnökévé. Az argentin legenda ezt követően néhány napot eltöltött új munkahelyén, de július 22-én közölte, két hétre szabadságra megy. Fehéroroszországban azóta sem látták, viszont az argentin harmadosztály nyitányán világbajnoki önmagát idézte!

Argentína: Maradonáék nagy bejelentést tettek

Az 57 esztendős Diego Maradona megkérte barátnője, a 28 éves Rocio Olivia kezét.

Újpest: A vb miatt 45 évesen is visszatérnék a válogatottba – Kabát Péter

Már nem profi labdarúgóként, hanem az Újpest FC sportkoordinátoraként tevékenykedik a magyar futballban Kabát Péter. A korábbi kiváló csatárral beszélgettünk a Café Five-ban kedvenc klubja nemzetközi szerepléséről (mellyel kapcsolatban elárulta, hogy szurkol a Fradinak is), Cristiano Ronaldóról és a Juventusról, valamint természetesen a nemrég véget ért világbajnokságról is: Neymarról, Lionel Messiről és Diego Maradonáról is elmondta őszinte véleményét. És hogy 45 évesen miért térne vissza Kabát a válogatottba? Nézze meg az NSO Tv videójában!

Breszt: úgy fogadták Maradonát, mint egy tábornokot – fotók

A Dinamo Breszt hétfőn bemutatta Diego Maradonát a szurkolóinak. Korábban beszámoltunk róla: az argentin világbajnok három évre szóló szerződést kötött, ő lesz a fehérorosz labdarúgócsapat elnöke.

Azt hiszi, Neymar fetrengése a legviccesebb vb-pillanat? Ugyan... Mutatjuk!

A futball nem élet és halál kérdése, sokkal több annál – vélik sokan világszerte, a hondurasi zugkocsmáktól a kormányülésekig, ha a labdarúgás fontosságáról értekeznek. A futball ünnepei közül is kiemelkedik a világbajnokság, amelyet megnyerni vagy elbukni korszakot meghatározó esemény: tízmilliók ünnepelnek önfeledten siker esetén, de százezrek ontanák a kapitány vérét ellenkező esetben; kedvencekből állócsillagok lesznek, vagy egyéni sorsok mennek tönkre egy-egy kudarc miatt. Most azonban a sportág szórakoztatóbb oldalára koncentrálunk: a labdarúgó-világbajnokságok megmosolyogtató eseményeiből készítettünk csokrot. Tudjuk: a humor sem élet és halál kérdése, sokkal kevesebb annál. De nélküle elviselhetetlen az előző kettő... 

Peléből legenda lett; Maradona nem keresett kifogásokat

Van, aki az 1970-es vb-re esküszik, más az 1982-esre, 1954-et természetesen sohasem feledjük, de a '66-os brazilverést sem. A világbajnokságok 1930 óta íródó története tele van emlékezetes csatákkal, bizonyára a nyári oroszországi tornán is lesznek ilyenek – a vb végéig felidézzük az eddigi húsz futballünnep legcsodásabb és legbotrányosabb pillanatait.

Vb: 2018: újrajátsszák a Kolumbia–Angliát? – petícióznak az elégedetlenkedők

A Kolumbia–Anglia világbajnoki nyolcaddöntő után a dél-amerikaiaknak szorító, csalódott szurkolók úgy vélték, hogy a játékvezetői hibák miatt szükséges lenne az újrajátszás. Véleményük nyomatékosítására rögtön petíciót is indítottak, hiszen szerintük a fair play szellemében az újrajátszás lenne igazságos...

Vb 2018: Maradona belátta, amit mondott, elfogadhatatlan

Diego Maradona, a korábbi világklasszis labdarúgó bocsánatot kért az Anglia–Kolumbia vb-nyolcaddöntő utáni kirohanásáért.

Vb 2018: a FIFA rendre utasította a csalózó Maradonát

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) keményen rendre utasította Diego Maradonát, az argentinok legendás játékosát, amiért csalással vádolta meg az Anglia–Kolumbia nyolcaddöntő amerikai játékvezetőjét az oroszországi világbajnokságon.

Vb 2018: A játékvezető az angolokat favorizálta, kitalált nekik egy 11-est – Maradona

Diego Maradona nem fogta vissza magát az Anglia–Kolumbia mérkőzéssel kapcsolatban: szerinte a dél-amerikaiak monumentális rablás áldozatai lettek. Az argentin legenda szerint teljesen egyértelmű, hogy „Mark Geiger játékvezető az európai csapatot favorizálta, ezért kitalált neki egy tizenegyest” – utalt arra, hogy az 57. percben az angoloknak büntetőt ítélt, amelyből Harry Kane meg is szerezte a vezetést.

Vb 2018: Maradona ingyen elvállalná az argentin kapitányságot

Nyolc évvel menesztése után Diego Maradona jelezte, hogy ingyen is elvállalná újból a szövetségi kapitányi posztot az argentin labdarúgó-válogatottnál, amely a nyolcaddöntőig jutott az oroszországi világbajnokságon.


HIRDETÉS