Argentína: Maradonáék nagy bejelentést tettek

Az 57 esztendős Diego Maradona megkérte barátnője, a 28 éves Rocio Olivia kezét.

Újpest: A vb miatt 45 évesen is visszatérnék a válogatottba – Kabát Péter

Már nem profi labdarúgóként, hanem az Újpest FC sportkoordinátoraként tevékenykedik a magyar futballban Kabát Péter. A korábbi kiváló csatárral beszélgettünk a Café Five-ban kedvenc klubja nemzetközi szerepléséről (mellyel kapcsolatban elárulta, hogy szurkol a Fradinak is), Cristiano Ronaldóról és a Juventusról, valamint természetesen a nemrég véget ért világbajnokságról is: Neymarról, Lionel Messiről és Diego Maradonáról is elmondta őszinte véleményét. És hogy 45 évesen miért térne vissza Kabát a válogatottba? Nézze meg az NSO Tv videójában!

Breszt: úgy fogadták Maradonát, mint egy tábornokot – fotók

A Dinamo Breszt hétfőn bemutatta Diego Maradonát a szurkolóinak. Korábban beszámoltunk róla: az argentin világbajnok három évre szóló szerződést kötött, ő lesz a fehérorosz labdarúgócsapat elnöke.

Azt hiszi, Neymar fetrengése a legviccesebb vb-pillanat? Ugyan... Mutatjuk!

A futball nem élet és halál kérdése, sokkal több annál – vélik sokan világszerte, a hondurasi zugkocsmáktól a kormányülésekig, ha a labdarúgás fontosságáról értekeznek. A futball ünnepei közül is kiemelkedik a világbajnokság, amelyet megnyerni vagy elbukni korszakot meghatározó esemény: tízmilliók ünnepelnek önfeledten siker esetén, de százezrek ontanák a kapitány vérét ellenkező esetben; kedvencekből állócsillagok lesznek, vagy egyéni sorsok mennek tönkre egy-egy kudarc miatt. Most azonban a sportág szórakoztatóbb oldalára koncentrálunk: a labdarúgó-világbajnokságok megmosolyogtató eseményeiből készítettünk csokrot. Tudjuk: a humor sem élet és halál kérdése, sokkal kevesebb annál. De nélküle elviselhetetlen az előző kettő... 

Peléből legenda lett; Maradona nem keresett kifogásokat

Van, aki az 1970-es vb-re esküszik, más az 1982-esre, 1954-et természetesen sohasem feledjük, de a '66-os brazilverést sem. A világbajnokságok 1930 óta íródó története tele van emlékezetes csatákkal, bizonyára a nyári oroszországi tornán is lesznek ilyenek – a vb végéig felidézzük az eddigi húsz futballünnep legcsodásabb és legbotrányosabb pillanatait.

Vb: 2018: újrajátsszák a Kolumbia–Angliát? – petícióznak az elégedetlenkedők

A Kolumbia–Anglia világbajnoki nyolcaddöntő után a dél-amerikaiaknak szorító, csalódott szurkolók úgy vélték, hogy a játékvezetői hibák miatt szükséges lenne az újrajátszás. Véleményük nyomatékosítására rögtön petíciót is indítottak, hiszen szerintük a fair play szellemében az újrajátszás lenne igazságos...

Vb 2018: Maradona belátta, amit mondott, elfogadhatatlan

Diego Maradona, a korábbi világklasszis labdarúgó bocsánatot kért az Anglia–Kolumbia vb-nyolcaddöntő utáni kirohanásáért.

Vb 2018: a FIFA rendre utasította a csalózó Maradonát

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) keményen rendre utasította Diego Maradonát, az argentinok legendás játékosát, amiért csalással vádolta meg az Anglia–Kolumbia nyolcaddöntő amerikai játékvezetőjét az oroszországi világbajnokságon.

Vb 2018: A játékvezető az angolokat favorizálta, kitalált nekik egy 11-est – Maradona

Diego Maradona nem fogta vissza magát az Anglia–Kolumbia mérkőzéssel kapcsolatban: szerinte a dél-amerikaiak monumentális rablás áldozatai lettek. Az argentin legenda szerint teljesen egyértelmű, hogy „Mark Geiger játékvezető az európai csapatot favorizálta, ezért kitalált neki egy tizenegyest” – utalt arra, hogy az 57. percben az angoloknak büntetőt ítélt, amelyből Harry Kane meg is szerezte a vezetést.

Vb 2018: Maradona ingyen elvállalná az argentin kapitányságot

Nyolc évvel menesztése után Diego Maradona jelezte, hogy ingyen is elvállalná újból a szövetségi kapitányi posztot az argentin labdarúgó-válogatottnál, amely a nyolcaddöntőig jutott az oroszországi világbajnokságon.

Diego Maradona „megőrült”, Brazília meg örült – vb-videók

Nagyszerű brazil gólokról és a fiatal Diego Maradona kiállításáról emlékezetes az 1982-ben ezen a napon lejátszott Brazília–Argentína mérkőzés – a labdarúgó-világbajnokságok történetét videók segítségével feldolgozó sorozatunk július 2-i része következik.

Vb 2018: Maradona fizet, ha előkerítik a halálhírét terjesztőket

Diego Maradona 300 ezer pezós, azaz hárommillió forintos „vérdíjat” tűzött ki azokra, akik a halálhíréről szóló hanganyagot tettek fel az internetre.

Vb 2018: Messi nélkül egy csapat vagyunk a sok közül – Maradona

Diego Maradonát nem lepte meg, hogy Franciaország legyőzte (4–3-ra) Argentínát a labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Vb 2018: „Maradona egy igazi punk, az volt a legkirályabb, amikor…”

A Viszlát nyár című dalukkal Eurovízión szereplő AWS zenekar javában járja a fesztiválokat, a koncertek között – ahogy a VOLT Fesztiválon az NSO Tv-nek Brucker Bence gitáros és Schiszler Soma basszusgitáros elmondta – vagy akár alatt is követik a számukra érdekesebb meccseket. Szóba került Maradona, Messi, a videobíró, és persze a fiúk azt is elárulták, mely csapatokat tartják esélyesnek a világbajnoki címre, illetve kinek szurkolnak. 

Vb 2018: „Még Maradonának is tisztelettudónak kell lennie”

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világbajnokságért felelős vezetője, Colin Smith szerint még a sportág olyan legendáinak is tisztelettudónak kell lennie másokkal szemben, mint Diego Maradona.

A nap, amelyik testvérré tette Maradonát és Pelét

A testvériség természetesen képletesen értendő, ám a futballtörténelem két talán legnagyobb játékosának életrajzában rejtező, június 29-hez kötődő „apró” egybeesés mégiscsak döbbenetes.

Vb 2018: a FIFA vizsgálja Maradona viselkedését – sajtóhír

A londoni The Times és a The Telegraph egybehangzó értesülései szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálja Diego Maradona keddi, az Argentína–Nigéria mérkőzésen bemutatott „magánszámát”.

Vb 2018: naná, hogy mém lett Maradona tombolásából – képek

Mint azt a világon már mindenki tudja, Diego Maradona nem fogta vissza magát az argentin válogatott Nigéria elleni, utolsó csoportmeccsén. A tomboló legenda annyi jó képet szolgáltatott, hogy elkerülhetetlen volt a mémtornádó…


HIRDETÉS