Világfutball: Diego Maradonát meg kellett műteni

Sikeres műtéten van túl a nemrégiben gyomorvérzés miatt kórházba kerülő Diego Maradona.

Világfutball: Maradona gyomorvérzéssel került kórházba

Kisebb gyomorvérzéssel került kórházba Diego Maradona, aki jelenleg a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dorados de Sinaloa vezetőedzőjeként dolgozik.

Maradona nyakfájásától a papucsos Tour de Hongrie-ig – ezen nevettünk 2018-ban!

Ahogy minden évnek, 2018-nak is voltak szép és fájdalmas pillanatai, mi azonban most egyikkel sem foglalkozunk. Nézzük inkább a vicceseket: ezen nevettünk ebben az esztendőben!

Bale- és CR-olló, Szalah vs. Ramos, káosz Buenos Airesben: az év futballpillanatai!

Gareth Bale vagy Cristiano Ronaldo ollózása? José Mourinho fintora? Mohamed Szalah és Sergio Ramos konfliktusa? Kylian Mbappé szélvészgyors megindulása? Netán a világbajnoki döntő elhíresült esernyője? A Libertadores-kupa fináléjának őskáosza? A 2018-as év nemzetközi futballélete telis-tele volt emlékezetes jelenetekkel – szubjektív válogatásunk következik.

Videó: Maradona megint alkotott, fotóst ütött, le kellett fogni

Diego Maradonától hangos ismét a közép-amerikai sajtó. A korábbi legendás játékos, a jelenleg a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzője egy fotóst ütött meg, miután csapata vasárnap nem jutott fel az első osztályba.

Videó: Maradonát interjúvolták, de meg sem tudott szólalni

Diego Maradonának, a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzőjének a győztes meccs után tették fel a kérdést, hogy most, hogy Mexikóban dolgozik, mit gondol az ottani labdarúgásról. De az argentin legenda nem igazán tudta megfogalmazni gondolatait. Az 58 éves szakember szeptember eleje óta irányítja az együttest.

Mexikó: nem mindennapi átigazolásra készül Maradona

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa nem mindennapi átigazolásra készül: sajtóhírek szerint a mexikói másodosztályban szereplő labdarúgócsapat szerződtetné a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprintert, Usain Boltot.

Videó: tánc és éneklés, nagy bulit csaptak Maradonáék

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa magyar idő szerint vasárnap hajnalban 1–0-ra nyert a Mineros de Zacatecas otthonában, ezzel bejutott a mexikói másodosztály Apertura-rájátszásának elődöntőjébe. A nagy siker után nem maradhatott el az ünneplés, amely Maradona aktív részvételével már az öltözőben elkezdődött.

Videó: Maradona meccs közben próbált meg telefonálni

Mint ismert, Diego Maradona szeptember eleje óta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az argentin legenda együttese az Apertura-rájátszás kezdetén, magyar idő szerint csütörtök hajnalban a Mineros de Zacatecasszal találkozott. Maradona a párharc – 0–0-ra végződő – első felvonásán leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a mérkőzés hajrájában a kispadról próbált meg telefonálni – meglehetősen kevés sikerrel…

Mexikó: Maradona drogbárók földjén edzősködik

„Szeretném látni a napot” – vallja Diego Maradona, aki tisztulni és dolgozni ment a közép-amerikai ország kábítószerközpontjaként emlegetett Sinaloába, a másodosztályú Doradoshoz.

Argentína: Messi? Nem lehet vezér, ha 20-szor megy WC-re meccs előtt – Maradona

Diego Maradona megint hozta a formáját. Az argentin legenda eredetileg szerette volna megvédeni a válogatottnál sokat kritizált Lionel Messit, a vége azonban az lett, hogy ő is elkezdte szidni az FC Barcelona klasszisát.

Világfutball: „Az argentin futballban mindenért Messi a hibás”

Diego Maradona azt tanácsolja Lionel Messinek, ne játsszon többet az argentin labdarúgó-válogatottban azután, hogy sokan őt hibáztatták a dél-amerikaiak gyenge világbajnoki szereplése miatt.

FFT: Maradonát csodáltam, Maldini volt a legnagyobb – Ronaldinho

A brazil világbajnok nagyinterjút adott a FourFourTwo magazinnak, az olvasók kérdéseire válaszolt.

Mexikó: Maradonával együtt az első győzelem is megérkezett

Megszerezte első győzelmét a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokság jelenlegi kiírásában Diego Maradona új csapata, a Dorados de Sinaloa, amely az argentin szakember bemutatkozó mérkőzésén hazai pályán 4–1-re nyert a sereghajtó Cafetaleros de Tapachula ellen.

Mexikó: Maradonát bemutatták, táncolt a közönségnek – kép

Mint ismert, az argentin labdarúgás korábbi világklasszisa, Diego Maradona úgy döntött, folytatja eddig nem túl sikeres edzői karrierjét, s a mexikói másodosztályú Dorados de Sinaloánál vállal munkát. A szakember már az első edzését is megtartotta a csapatnál – miközben elvileg továbbra is a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke… Maradona először sajtótájékoztatón vett részt. 

Fehéroroszország: Bresztben semmit nem tudnak, várják Maradonát

Magyar idő szerint csütörtök éjjel általános meglepetést okozott a nemzetközi sportvilágban, hogy Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett – legalábbis a mexikói klub bejelentése szerint. Fehéroroszországban például nagy szeretettel várják Maradonát, lévén május óta ő az élvonalban szereplő Dinamo Breszt klubelnöke – igaz, július végén két hét szabadságra ment.

Mexikó: „Üdvözöljük a nagy halat!” – Maradona edzőnek állt

Az argentinok korábbi világklasszisa, Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett. „Üdvözöljük Diegót, a nagy halat!” – írta az egyesület a közösségi csatornáján az 57 éves szakembert köszöntve.

Maradona és a szatmári lengető – interjú Pál István „Szalonnával”

Ellenállhatatlan csatártrükkjeit a néptáncból merítette, nagy álmát teljesítve játszhatott a Népstadionban, Steven Gerrard aláírt mezét pedig majdnem annyira becsüli, mint a viski paprikás füstölt szalonnát. Pál István „Szalonna” Liszt Ferenc-díjas népzenész 1980-ban látta meg a napvilágot Kárpátalján, sokáig futballistának készült, ám a családi hagyományt folytatva végül a zenében kamatoztatta kivételes ritmusérzékét. A Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője azt is elárulta, mi köze Maradonának a szatmári lengetőhöz.

Breszt: Maradona egy hónapja két hét szabadságra ment…

Diego Maradonát július 16-án nevezték ki a fehérorosz Dinamo Breszt elnökévé. Az argentin legenda ezt követően néhány napot eltöltött új munkahelyén, de július 22-én közölte, két hétre szabadságra megy. Fehéroroszországban azóta sem látták, viszont az argentin harmadosztály nyitányán világbajnoki önmagát idézte!

Argentína: Maradonáék nagy bejelentést tettek

Az 57 esztendős Diego Maradona megkérte barátnője, a 28 éves Rocio Olivia kezét.