FTC: Beszéltem Marko Scsepoviccsal, nincsen harag – Dibusz Dénes

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A mérkőzés után az NSO Tv stábjának az FTC két, élvonalban debütáló fiatalja, Szerető Krisztofer és Takács Zsombor, valamint a Fradi kapusa, Dibusz Dénes nyilatkozott, aki a szerdai, Mol Vidi elleni kiállításáról is beszélt.

MLSZ: Dibusz Dénest három kupameccsről eltiltották

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön három Magyar Kupa-mérkőzésre eltiltotta Dibusz Dénest, a Ferencváros kapusát, aki szerdán súlyos sérülést okozott Marko Scsepovicsnak.

MK: Furcsa volt, hogy a védő hívta ki Dibuszt. Ez sosem jó... – Kovácsik Ádám

A Mol Vidi az idegenbeli siker után otthon is legyőzte a Ferencvárost, így 4–1-es összesítéssel jutott be a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe. A második mérkőzésen Dibusz Dénest a 7. percben kiállították, miután lefejelte Marko Scsepovicsot. A Vidi kapusa, Kovácsik Ádám mondta el az NSO Tv-nek, hogy a másik kapuból hogyan látta az esetet, mellette Kovács István beszélt a találkozóról. 

MK: Nem ez volt a maximum tőlünk, az a továbbjutás lett volna – Holczer Ádám

Dibusz Dénes 7. percben történt kiállítása megbecsételte a Ferencváros sorsát a Mol Vidi elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján. A 2–0-ra elvesztett mérkőzés után a zöld-fehérek cserekapusa, Holczer Ádám nyilatkozott az NSO Tv-nek. 

Vidi: három helyen eltört a Dibusszal ütköző Scsepovics arca

A Nemzeti Sport információja szerint súlyos sérülést szenvedett Marko Scsepovics, a Mol Vidi FC szerb támadója a Ferencváros ellen 2–0-ra megnyert Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágón.

Videó: Dibusz fejelt, Kassai a 7. percben kiállította a Vidi ellen

Dibusz Dénest a 7. percben kiállította Kassai Viktor a Mol Vidi–Ferencváros kupamérkőzésen. A vendégek kapusa Marko Scsepovicsot fejelte le egy indítás után. A játékvezető nem habozott, azonnal felmutatta a piros lapot, a csapatkapitányi karszalagot viselő Leandrónak kellett lejönnie, hogy Holczer Ádám cserekapus beállhasson.

NB I: a Fradi és a Vidi játékosai is két trófeával zárnának

Most úgy néz ki, a Ferencváros a bajnoki aranyhoz, a Mol Vidi a Magyar Kupa-elődöntőhöz van jóval közelebb riválisánál, a DIGI Sport híradójának nyilatkozó felek azonban hallani sem akarnak arról, hogy nem az övék lesz mindkét trófea.

MK: Voltak belemenések, amik megint súrolták, átlépték a keménység határát – Dibusz

A Mol Vidi FC várja előnnyel a Ferencváros elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóját, miután 2–1-re nyert a Groupama Arénában. A mérkőzés után az NSO Tv stábja a két kapussal, Dibusz Dénessel és Kovácsik Ádámmal beszélgetett.

FTC: „Még mindig nagyon nehéz felfogni, hogy ez 7–0 lett”

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a labdarúgó NB I 23. fordulójában a Ferencváros 7–0-ra kiütötte a Diósgyőrt. A mérkőzést követően a ferencvárosiak két játékosa, Lovrencsics Gergő és Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO Tv stábjának.

Jótékonyság: rászorulóknak osztottak ételt a Fradi sportolói

Az idén 120 esztendős Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében, újabb közös jótékonysági eseményt tartott. A karitatív rendezvény keretében – a PENSIO Magyarország Kft. támogatásával – rászorulóknak osztottak ebédet az FTC sportolói a Groupama Arénában. A jótékonysági akcióról a labdarúgócsapatból Dibusz Dénes és Sigér Dávid, valamint a világ- és Európa-bajnok birkózó, Bácsi Péter beszélt az NSO Tv-nek. 

FTC: „Dibusz a legkevesebbet hibázó kapus az NB I-ben”

A labdarúgó NB I hétvégi, 22. fordulója előtt a Ferencváros kapusedzője, Balogh Tamás értékelte a fradi.hu-nak az FTC kapusának, Dibusz Dénesnek a teljesítményét.

NB I: Nehéz az érzelmekről beszélni, de megkönnyeztem a gólomat – Simon Krisztián

Az Újpest FC majdnem kikapott odahaza a Ferencvárostól a vártnál gyengébb színvonalú derbin, de a csereként beállt Simon Krisztián a 93. percben egyenlített a labdarúgó NB I 20. fordulójának utolsó mérkőzésén. A találkozó után az NSO Tv stábjának Dibusz Dénes értékelt. A Ferencváros kapusa szerint győzelem esetén, 11 pontos előnynél sem dőlt volna még el a bajnokság. Újpesti részről Nagy Dániel beszélt a szurkolókról, valamint arról is szót ejtett, hogy miben látja az okát annak, hogy 2015 óta nem tudja legyőzni a lila-fehér alakulat a Fradit. A sérülése után góllal visszatérő Simon Krisztián többek között az elmúlt időszakról mesélt.

FTC: A falon is átmegyünk az első helyért – Dibusz

A keserű pillanatok motiválták Dibusz Dénest, a Fradi kapusát, aki úgy érzi, gyorsan elrepült a Népligetben töltött öt esztendő.