Diósgyőr: kis pénz, nagy Foxi – és szóba se jött Skandinávia

Nemrégiben elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2006–2007-es NB I-es idényt idézzük fel.

DVTK: két játékosnak lejárt a kölcsönszerződése, az egyiket megtartanák

Az NB I-es Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, Kiss Tamás és Egerszegi Tamás kölcsönszerződése lejártával visszatér klubjához. A miskolciak jelezték, Kiss Tamást megtartaná a szakmai stáb, róla a Puskás Akadémia dönt.

DVTK: hosszabbított az U17-es vb-n szereplő védő – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést hosszabbított hamarosan 18 éves jobbhátvédjével, Orosz Donáttal.

DVTK: A járvány utáni teljesítményünkre elégtelennél jobbat nem tudok adni – Feczkó

Feczkó Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője nem elégedett az NB I 2019–2020-as idényében elért 9. helyezéssel.

DVTK: három év után távozik a 25 éves középpályás – hivatalos

A Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, elhagyja a klubot Tóth Barnabás, aki a tavasszal kölcsönben az NB II-es Tiszakécskében futballozott.

NB I: Diósgyőrben győzött a Kisvárda, és bent maradt

Két góllal győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellenfeleként a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban szerepelhet. 

Győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellen – bent maradt

Két góllal győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellenfeleként a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban szerepelhet. 

A 4. leghosszabb vidéki sorozat folytatásáért küzd a Loki – benn marad?

A 33. fordulóval lezárul a labdarúgó NB I 2019–2020-as idénye, s két kérdésre még mindig nincs válasz: melyik csapat szerzi meg a nemzetközi kupaindulást jelentő bronzérmet és melyik lesz a másik kieső a Kaposvári Rákóczi mellett? Az utóbbi kérdésre rendkívüli izgalmak közepette születhet meg a felelet. A DVSC sorozatban a 27. idényét tölti az élvonalban, kevés nem fővárosi gárdának volt ilyen szériája – vajon meghosszabbodik-e ez, vagy búcsúzik a hétszeres magyar bajnok?

NB I: „Negyven ponttal a bennmaradásért harcolunk" – a paksi edző egyetért Kuttorral

A labdarúgó NB I 32., utolsó előtti fordulójának záró mérkőzésén a kiesés elől menekülő Paks hazai pályán 4–2-re legyőzte a Diósgyőri VTK-t, így a saját kezében maradt a sorsa: ha az utolsó körben nem kap ki a DVSC otthonában, megtartja élvonalbeli tagságát. Így értékeltek a találkozó után a vezetőedzők.

NB I: a Paks négy gólt szerzett, és legyőzte a DVTK-t

A labdarúgó NB I 32., utolsó előtti fordulójának záró mérkőzésén a kiesés elől menekülő Paks hazai pályán 4–2-re legyőzte a Diósgyőri VTK-t, így a saját kezében maradt a sorsa: ha az utolsó körben nem kap ki a DVSC otthonában, megtartja élvonalbeli tagságát.

A Paks simán legyőzte a DVTK-t, saját kezében maradt a sorsa

A labdarúgó NB I 32., utolsó előtti fordulójának záró mérkőzésén a kiesés elől menekülő Paks hazai pályán 4–2-re legyőzte a Diósgyőri VTK-t, így a saját kezében maradt a sorsa: ha az utolsó körben nem kap ki a DVSC otthonában, megtartja élvonalbeli tagságát.

NB II: Diósgyőrből érkezett az Ajka első nyári szerzeménye

A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka a hivatalos honlapján bejelentette, a 2020–2021-es idényre kölcsönvette Zsolnai Richárdot, az élvonalbeli Diósgyőri VTK 25 esztendős támadóját.

NB I: két légiós is távozik Diósgyőrből – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján tette közzé, hogy nem hosszabbítja meg Dusan Brkovics június 30-án lejáró szerződését, Haris Tabakovic pedig átadólistára került.

Videó: Kiss odalépett, Kosicky válaszul torkon ragadta

Parázs jeleneteknek lehettünk szemtanúi a DVSC–DVTK (4–0) mérkőzésen vasárnap: a 65. percben Kiss Tamás egyéni akciója végén a hazai kapus, Tomás Kosicky gyűjtötte be a labdát. Kiss odalépett a már földön fekvő kapusnak, akiben erre felment a pumpa, és kezével torkon ragadta ellenfelét.

NB I: Rossz érzés csalódást okozni a szurkolóinknak – Varga Kevin

Nagy hajrára lesz szüksége a DVSC-nek ahhoz, hogy benn maradjon az NB I-ben, ehhez a DVTK felett aratott 4–0-s győzelmével került kicsit közelebb. A találkozó után Varga Kevinnel beszélgetett az NSO Tv. 

NB I: Nem volt esélyünk a bronzra. Ott vagyunk, ahová tartozunk – Feczkó Tamás

A kiesés ellen harcoló DVSC 4–0-s győzelmet aratott a nemrég még a dobogóra is esélyes DVTK ellen a labdarúgó NB I 31. fordulójában. A mérkőzés után Kondás Elemér és Feczkó Tamás értékelt a sajtótájékoztatón. 

104 éve nem látott szériát érhet el az FTC az Újpest ellen

A hétközi fordulóban eldőlt az aranyérem és az ezüstérem sorsa, az egyik kieső is megvan már, de a bronzérem és a másik kieső hely sorsa még nyitott. Két rangadó is lesz a hétvégén: a Ferencváros az Újpestet fogadja, míg a harmadik helyét megtartani igyekvő Mezőkövesd a Fehérvárt látja vendégül. A 31. forduló a DVSC–DVTK mérkőzéssel zárul, melyet a végveszélyben levő debrecenieknek mindenképpen meg kellene nyerniük.

NB I: hátrányból nyert a Puskás Akadémia Diósgyőrben

Hamar hátrányba került a Puskás Akadémia, de végül mind a három pontot hazavitte Diósgyőrből a labdarúgó NB I 30. fordulójában.

Fordított a Puskás Diósgyőrben, és maradt esélye az Európa-ligára

Hamar hátrányba került a Puskás Akadémia, de végül mind a három pontot hazavitte Diósgyőrből a labdarúgó NB I 30. fordulójában.