NB II: a Haladás hosszabbított Mátyus Jánossal és négy játékossal

A következő idényben is Mátyus János lesz a Haladás NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül a szombathelyi klub, amely Verpecz Istvánnal, Tóth Dáviddal, Devecseri Szilárddal és Farkas Balázzsal is hosszabbított.

NB I: Gazdag, Zubkov, Zsótér – az idény 15 emlékezetes gólja

A labdarúgó NB I a 26. fordulóval folytatódik péntektől a Kaposvár–ZTE mérkőzéssel. Ráhangolódásképpen összegyűjtöttük az idény eddigi legemlékezetesebb találatait (elsősorban a Nemzeti Sportnál az adott forduló góljának megválasztott találatok közül válogattunk). Szavazzon, melyiket tartja a legszebbnek!

NB II: Devecseri és Verpecz után Schimmer és Rácz is a Halinál

Devecseri Szilárd és Verpecz István után Schimmer Szabolccsal és Rácz Ferenccel is megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás klubvezetősége, és már mind a négy játékos aláírta a szerződését – számolt be róla a klub honlapja, a haladas.hu.

NB II: a korábbi válogatott védő visszatér a Haladáshoz

A legutóbb a ZTE-ben futballozó Devecseri Szilárd a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

Év Sportolója Gála: Zsóri újabb díjat zsebelhet be

Ezúttal is díjazzák az Év Sportolója Gálán az Év góljának szerzőjét, a szurkolók pedig idén is kivehetik részüket a döntésből. Íme, a tíz jelölt!

NB I: Devecseri elismeri, mindkét kiállításánál hibázott

A ZTE FC háromszoros válogatott védője, Devecseri Szilárd mérges magára, ami nem csoda, már kétszer is kiállították az idényben.

Kisvárda–ZTE: micsoda mérkőzés, hat gól, két piros, büntetők...

Óriási izgalmak után 3–3-ra végződött a Kisvárda–Zalaegerszeg mérkőzés a labdarúgó NB I 8. fordulójában.

Devecseri: Nem tehetek róla, 30 méterre a kaputól nekem már helyzet!

A labdarúgó NB I 4. fordulójára visszatekintő, a forduló legjeit felelevenítő cikkünkben fókuszban Devecseri Szilárd hatalmas gólja, Nagy Dániel fejese, a Puskás Akadémia nyerő cseréje, no meg a Ferencvárosban pályára lépő magyarok.

ZTE: Úgy néz ki, ez is szerencsét hozott – Devecseri

Devecseri Szilárd hatalmas bombagólt szerzett szombaton a Kaposvár ellen a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A 29 éves védő a Zalaegerszeg honlapjának elárulta, lőtt már hasonló gólt, igaz, edzésen, most pedig a kislánya is szerencsét hozott neki.

NB I: a forduló gólját lőhette Egervári Sándor egykori „felfedezettje” – videó

Miként arról beszámoltunk, négy góllal nyert a ZTE a másik újonc, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzés sorsát jelentősen befolyásolta egy korai piros lap és egy büntető. A találkozó azonban jó eséllyel Devecseri Szilárd „bombájáról” marad majd igazán emlékezetes a semleges drukkerek számára. 

Piros lap, bomba- és meg nem adott gól: a ZTE-é az újoncrangadó

Négy góllal nyert a ZTE a másik újonc, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzés sorsát alapvetően befolyásolta egy korai piros lap és egy büntető.

Bobál Gergely, Devecseri Szilárd, Radó András – most aztán bizonyíthatnak!

A labdarúgó NB I-ben régen volt olyan hosszú a nyári szünet mint idén, hiszen két és fél hónap telik el az utolsó, májusi és az új idény első, augusztusi fordulója között. Az őszi szezont szokásunkhoz híven négyszeres sorozatban vezetjük fel, az első részben az NB I-be hét év után visszatérő Zalaegerszeggel és az öt esztendőt követően újra élvonalbeli Kaposvárral, valamint az egymás után háromszor is éppen, a 10. helyen benn maradó Diósgyőrrel foglalkozunk.

Haladás: a ZTE kivásárolta a válogatott védőt – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján közölte: Devecseri Szilárd a másodosztályú ZTE-ben folytatja a pályafutását. A zalaegerszegiek kivásárolták a kétszeres válogatott védőt a szerződéséből, amely a nyáron járt volna le.

Haladás: 28 évesen befejezi a profi futballt a volt U-válogatott

A Haladás labdarúgócsapata újabb edzőmeccseket jelentett be, Tóth Miklós ügyvezető a keret téli átalakításáról beszélt. 

DVTK: határon túli magyarok lehetősége; Haladás: Devecseri utolsó esélye

A Nemzeti Sport Online a tabellán hátulról előre haladva újabb három csapattal folytatja a labdarúgó NB I hétvégén rajtoló tavaszi szezonjának a felvezetését. Lássuk, hogyan sikerült a téli felkészülés a határon túli magyarokkal erősítő DVTK-nak, a keretben keveset változtató, de télen így is egyedi bravúrt végrehajtó Paksnak és a két kulcsemberét elveszítő Haladásnak.

Mezőkövesd: öten távozhatnak, köztük az egykori válogatott

Öt játékos nem száll fel a Mezőkövesd ciprusi edzőtáborába tartó repülőgépre – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Heffler Norberttel, Polényi Gáborral, Jan Vosahlíkkal, illetve Mihai Nicoreccel már nem számol Tomiszlav Szivics, a Haladás által kölcsönadott korábbi válogatott védőt, Devecseri Szilárdot pedig visszarendelte a szombathelyi klub.

Mezőkövesd: két magyar próbajátékon, Devecseri marad

Az NB I-be frissen feljutó Mezőkövesd hivatalos honlapján jelentette be, hogy két próbajátékos, Gohér Gergő és Grúz Tamás is a csapattal edz, sorsukról a későbbiekben döntenek.

NB II: Devecseri földön fekve kotort a kapuba – videó

Devecseri Szilárd a földön fekve kotort a kapuba, amellyel a vendég Mezőkövesd-Zsóry legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB II 18. fordulójának záró rangadóján. Íme, a találat!

NB II: Devecseri gólja döntött a ZTE–Mezőkövesd rangadón

A vendég Mezőkövesd-Zsóry Devecseri Szilárd 32. percben szerzett góljával legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB II 18. fordulójának záró rangadóján.

NB II: Devecseri egy évig kölcsönben Mezőkövesden

A Szombathelyi Haladás válogatott labdarúgója, Devecseri Szilárd a másodosztályú Mezőkövesd Zsórynál folytatja pályafutását. Ezt a mezokovesdzsory.hu adta hírül.