Évforduló: ma 131 évvel ezelőtt alapították meg az MTK-t

November 16-án, azaz ma ünnepli megalapításának 131. évfordulóját az MTK Budapest.

MTK: olimpiai, világbajnoki és Eb-aranyak – ötéves a Brüll Alfréd Akadémia

Megalapításának ötödik évfordulóját ünnepelte kedden a 2014 októberében alapított Brüll Alfréd Akadémia, az utánpótlásképző intézet képviseletében az MTK Budapest sportolói az eltelt években 200 érmet szereztek nemzetközi versenyeken.

Maccabi Játékok: 100 érmet, közte 49 aranyat nyert a magyar csapat

A magyar csapat 49 aranyérmet, 28 ezüstöt és 23 bronzot nyert a kedden véget ért budapesti központú 15. Európai Maccabi Játékokon, és ezzel a 42 részt vevő ország között a második legeredményesebb lett.

Birkózás: három olimpiai bajnokára emlékezett a magyar szövetség

Augusztus elsején három olimpiai bajnokára is emelt fővel emlékezett a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetése, s az egész magyar birkózócsalád.

SOSZ: újabb 200 millió forintra pályázhatnak a kis és közepes sportegyesületek

Újabb 200 millió forintra pályázhatnak július 15-ig a kis és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned! Sport Program II. alprogramjának keretében.

MTK: vb-ezüstérmes cselgáncsozó csatlakozott a klubhoz

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke és Tóth Krisztián cselgáncsozó írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében a világbajnoki ezüstérmes az MTK Budapest sportegyesületben folytatja a pályafutását.

Maccabi Európai Játékok: a sportági szakszövetségek segítik a rendezést

Tizenhárom hazai sportági szakszövetség segíti a július 29-én kezdődő, budapesti központú 15. Maccabi Európai Játékok versenyeinek lebonyolítását, valamint az eredmények hitelesítését.

Tenisz: Fucsovics Márton az MTK-hoz igazolt – hivatalos

A Budai Teniszcentrumban tartott sajtótájékoztatón a legjobb magyar teniszező bejelentette, a nyíregyházi Tenisz Park SE-től a fővárosi kék-fehérekhez szerződik.

Jubileum: ünnepel a Sportegyesületek Országos Szövetsége

A Sportegyesületek Országos Szövetsége idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját, ebből az alkalomból pénteken gálaünnepséget rendeztek, amelynek során a SOSZ díjazta az elmúlt 30 év legeredményesebb sportegyesületeit.

Tokió 2020: Deutsch Tamás szerint a jövő nyári olimpián is ott lehetnek az MTK tehetségei

A jövő évi tokiói nyári olimpián is ott lehet néhány fiatal sportoló az MTK Budapest tehetséggondozó Brüll Alfréd Akadémiájának tagjai közül. Ezt a nem túl merész jóslatot Deutsch Tamás, a kék-fehér klub elnöke tette az akadémia ünnepélyes évnyitóján.

MTK: a klubelnök hívta fel a figyelmet a mókás sajtóhibára – kép

Aki szombat délelőtt ellátogatott az MTK Budapest honlapjára, meglepődhetett: a Haladás elleni NB I-es bajnoki mérkőzést felvezető cikkben azt olvashattuk, hogy Feczkó Tamás vezetőedző Deutsch Tamás klubelnökre is számíthat az összecsapáson.

MTK: A 130 éves klubot ma is három tényező röpíti előre – Deutsch Tamás

Deutsch Tamás, az idén 130 éves MTK elnöke szerint a fővárosi klubot ma is három tényező, a közösség és a sport iránti szeretet, valamint a holnapba vetett hit „röpíti előre.”

Európai Maccabi Játékok: a Ludovika lesz a fő helyszín

A Kerepesi úti Sportpark helyett a Ludovika, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem épületegyüttese lesz a központi helyszíne a 2019. július 29. és augusztus 7. között Budapesten rendezendő 15. Maccabi Európa Játékoknak.

MTK: kilencszeres világbajnokról nevezték el az egyik kaput

A kilencszeres világbajnok Wichmann Tamásról nevezték el az Új Hidegkuti Nándor Stadion 5-ös kapuját. Az olimpián kétszeres ezüst- és egyszeres bronzérmes kenus mellett Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke vett részt az ünnepélyen, amelyet az MTK–Puskás Akadémia NB I-es bajnoki előtt rendeztek meg a Hungária körúton.

Kép: nagy örömhírt jelentett be Deutsch Tamás elnök

Deutsch Tamás, az MTK elnöke (és a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke) nagy örömhírt osztott meg a közösségi oldalán – kedden megszületett unokája, Bálint!

Támogatás: 200 millió forint kis- és közepes egyesületeknek

A 2018-as Hiszek Benned program II. alprogramjának keretében összesen 200 millió forint keretösszegű támogatásra pályázhatnak a hazai kis és közepes sportegyesületek.

Tömegsport: Torghelle a lányának is ajánlja a sportos vakációt

Hatodik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot. A nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak. 

MTK: olimpiai érmeket remélnek az idén 130 éves klubnál

Idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját az MTK, amely a jubileumi esztendőhöz úgy érkezett el, hogy 2017-ben a legeredményesebb magyar sportegyesületnek bizonyult, idén pedig olimpiai érmekben bízik.

NB II: ha van diákigazolványa, ingyen járhat az MTK meccseire

A labdarúgó NB II következő idényére készülő MTK megkezdte a jegyek és a bérletek árusítását a 2017–2018-as szezonra. Az árváltozásokról, a szolgáltatások módosításáról és az indokokról a klub elnöke, Deutsch Tamás nyilatkozott a kék-fehérek hivatalos honlapján.

Deutsch az MTK-ról: Súlyos hibák; megvan az új befektető

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában Deutsch Tamás, az MTK elnöke beszélt az NB II-be kiesett labdarúgócsapat jövőjéről, lehetőségeiről.