NFL: atyaúristen – hát ilyen végjátékot sem láttunk még!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az Oakland Raiders hazai pályán 31–30-ra legyőzte a Kansas City Chiefst. De jó ég, milyen végjátékban?!

NFL: Derek Carr lett a legjobban fizetett játékos

Derek Carr lett a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legjobban fizetett játékosa. Az Oakland Raiders irányítója csütörtökön hosszabbította meg a szerződését, amely alapján öt év alatt 125 millió dollárt fog keresni.

NFL: Brady Mr. Október, Rivers Mr. Kiegyensúlyozottság

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja során is rendszeresen jelentkezünk a legérdekesebb statisztikákkal. A 8. fordulót követő összeállításunkban a négymeccses eltiltása után visszatérő, és azóta domináló Tom Brady kapta a központi szerepet.

Bombázókat hoznak az NFL-be az egyetemi sztárirányítók - fotók, szavazás

Magyar idő szerint május 9-én hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság holt szezonjának legjelentősebb eseménye, a 2014-es játékosbörze. A draftot megelőző írássorozatunktól eltérően ezúttal nem szakmai oldalról közelítjük meg a nagy eseményt, hanem öt kiemelkedő irányító csinos párját versenyeztetjük meg egymással.