Dzsudzsák Balázs édesanyja mindenkinek ilyen gyerekeket kíván

Köllner Ilona, Wagner Irma, Kósa Ildikó – rejtvény is lehetne, mi köti össze a három hölgyet. A magyar labdarúgás hálás lehet nekik, hiszen százszoros válogatott labdarúgót hoztak a világra és neveltek fel. Anyák napja alkalmából előttük tisztelgünk: válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs édesanyját, Kósa Ildikót látogattuk meg Nyírlugoson, hogy a titokról faggassuk, hogyan tudott a kisfiából százszoros válogatott futballistát nevelni.

Magyar–horvát: Ez nem talált győzelem volt – Csányi Sándor

Mint ismert, a magyar válogatott 2–1-re legyőzte Horvátország a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. A mérkőzést követően Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint Davor Suker, a horvát szövetség (HNF) első embere is értékelte a Groupama Arénában látottakat.

Magyar–horvát: Azt mondom, játsszunk egy jó mérkőzést – Suker

Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke pénteken Felcsúton megtekintette a Puskás Akadémia–NK Osijek felkészülési mérkőzést (1–1), s interjút adott a klub honlapjának, amelyben elmondta, tetszik neki, hogy Magyarországon stratégiai ágazatként tekintenek a labdarúgásra.

„Horvátország tizenkét próbálkozásából tízszer kijutott a vb-re vagy az Eb-re”

Tizenkét próbálkozásból tízszer kijutott a Moszkvában ezüstérmet szerző válogatott a soros nagy tornára, az 1998-as csillag szerint a magyar futballban néhány jó eredmény beindíthatja a pezsgést.

Ők is hőssé válnának, csak könnyek és vér nélkül

Anglia vagy Horvátország játssza Franciaországgal a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjét, mindkét csapat a közelmúlt nagy hőseinek a nyomdokaiba lépne. Megmutatjuk, miért!

Kiadós rugdosódás után feljutott a csúcsra a spanyol foci – vb-videók

1982-ben Olaszország, 2010-ben Spanyolország lett világbajnok ezen a napon; videókra épülő vb-öröknaptárunk július 11-i epizódjában nemcsak a madridi és a johannesburgi finálé legfontosabb pillanatait idézzük fel, hanem az 1966-os angliai vb nyitányát, valamint az 1998-as, bizonyos értelemben történelmi jelentőségű bronzmérkőzést is, amelynek nyertese ma este Oroszországban újra történelmet írhat.  

Vb 2018: Davor Suker elmondta, miért estek ki az esélyesek

Az 1998-as, franciaországi labdarúgó-világbajnokság gólkirálya, Davor Suker, aki jelenleg a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, megosztotta elméletét a focikedvelőkkel, hogy a végső győzelemre is esélyesnek tartott válogatottak – mint például a német, a spanyol vagy az argentin – miért estek ki már a csoportküzdelmek, illetve a nyolcaddöntő során, s miért nem voltak képesek jobb játékkal előrukkolni a világbajnokságon.

Labdarúgás: Orbán Viktor levélben köszöntötte Davor Sukert

Orbán Viktor miniszterelnök személyes hangvételű levelet, valamint ajándékot küldött Davor Sukernek, a Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) elnökének, aki január 1-jén ünnepelte az 50. születésnapját.

Vb 2018: a horvátok kapitánya is kiharcolta a vb-szereplést

Zlatko Dalic marad a szövetségi kapitány, így ő vezetheti a válogatottat a 2018-as világbajnokságon is, erősítette meg a keddi megbeszélés után Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke.

Eszéki futballfeltámadás – meglátogattuk Mészáros Lőrinc horvát csapatát

A másfél évvel ezelőtt a szakadék széléről visszarántott NK Osijek újra futball-lázba hozta az eszékieket – exkluzív, helyszíni riportunk az Európa-ligában eddig háromból három meccsét megnyerő, összesen 8–0-s gólkülönbséggel álló, magyar tulajdonú határ menti csapat otthonából. Maradona, Károly herceg, Wawrinka, Suker és Mészáros Lőrinc, avagy magyargyűlölet helyett magyarszeretet a Rozgonyiak egykori birtokán – és ott lesz-e az Eindhoven elleni meccsen Eszéken Orbán Viktor?

FIFA: Puskás még mindig mindenki előtt a legjobb 20-ban

A holland voetbal.nl nevű portál előszeretettel jelentkezik újabb és újabb listákkal a labdarúgás világából. Mivel a bajnokságok a válogatott mérkőzések miatt épp szünetelnek, így az oldal is nemzetközi fronton nézelődött, legújabb összeállításának témája a FIFA-világranglista első húsz csapatának legeredményesebb gólszerzője volt. Egy magyar névvel találkozhatunk is, mégpedig a legendás Puskás Ferencével.

Puskás Akadémia: Suker 30 labdát hozott a felcsútiaknak

Davor Suker, a horvát labdarúgó-válogatott korábbi gólvágója látogatást tett a Puskás Akadémián.

Válogatott: Magyarország sokat fektetett a futballba, itt az eredménye – Suker

Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) elnöke gratulált a magyar csapat Európa-bajnoki kvalifikációjához.

Labdarúgás: Davor Suker gratulált az MLSZ vezetésének

Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, a korábbi világklasszis futballista Budapesten járt, Csányi Sándor MLSZ-elnök vendégeként.

Vb 2014: Kovac maradhat, de rengeteg a horvát kritika

Davor Suker, a horvát szövetség elnöke támogatásáról biztosította Niko Kovac szövetségi kapitányt, akit viszont mások elkezdtek marni hazájában.

Horvátország: az 1998-as vb gólkirálya maradt az elnök

Davor Suker maradt a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke.

Vb 2014: Stimac távozni fog a horvát padról! - Suker

Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke nem kertelt, amikor a döntésre jogosult grémium mai összehívásával kapcsolatban kérdezték. A Skócia elleni tegnapi vb-selejtezőn elszenvedett 2–0-s vereség után a zágrábi repülőtéren úgy nyilatkozott, Igor Stimacot menesztik a kispadról.

Vb 2014: Suker békét hirdet a horvát és a szerb szurkolók között

Békét hirdet a horvát és a szerb szurkolók között Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke a két ország válogatottjának jövő pénteki, zágrábi világbajnoki selejtezője előtt.

Pécs: Davor Suker és korábbi élvonalbeli sztárok is a gálán

A Dárdai Pál nevével fémjelzett teremtornán – most már 1. Nemzetközi Jótékonysági Teremlabdarúgó Gála – korábbi neves élvonalbeli futballisták mellett tiszteletét teszi a korábbi horvát válogatott támadó, Davor Suker is.

Hová lett Davor Suker?

„Hová tűnt Damon Hill?” – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá váló kétségbeesés, amely megihlette szerkesztőségünket is, hiszen a tavasszal induló sorozatunkban egykori kedvencek visszavonulás utáni sorsával foglalkozunk. Postás, színész, alkoholista, szakértő, kommentátor, feltaláló, punkzenész és szexipari munkás: bizony, változatos ösvényeken vonulnak az örök sportpályák felé az egykori közönségkedvencek.