Tenisz: a Barca sztárja pesszimista a Davis-kupával kapcsolatban

Gerard Piqué bevallotta, pesszimista az idei tenisz Davis-kupa megrendezésével kapcsolatban, miután a koronavírus-járvány miatt Spanyolországban korlátozások vannak érvényben a rendezvények látogatottságát illetően.    

Tenisz: a járvány miatt Zverev az idén megfontolná a Dk-szereplést

Kritikái ellenére mégis fontolóra venné a részvételt a Davis-kupában Alexander Zverev, a férfi tenisz-világranglista hetedik helyezettje.

Tenisz: ingyen elérhetőek az elmúlt 25 év legjobb Fed-kupa-meccsei

Miután élő mérkőzéseket jelenleg nem lehet nézni, megnyitja a szurkolók előtt Fed-kupa- és Davis-kupa-videoarchívumát a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF).

Tenisz: Nem tudjuk, mikor lesz folytatás – Köves Gábor

A magyar tenisz Davis-kupa-válogatottat irányító Köves Gábor szerint a játékosok számára a jelenlegi helyzetben az a legrosszabb, hogy nem tudják, mikor lesz folytatás.

Davis-kupa: a 28-szoros bajnok és a 2018-as győztes ellen Fucsovicsék

Csütörtökön Londonban megtartották a teniszezők Davis-kupájának csoportbeosztását, a magyar csapat a harmadik kalapból kikerülve a 2018-as bajnok horvát és a 28-szoros győztes ausztrál válogatottal került egy trióba.

Davis-kupa-döntő: a harmadik kalapból sorsolják a mieinket

Hétfőn a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) közzétette a Davis-kupa novemberi döntőjének kiemelési sorrendjét: eszerint Magyarország – többek között Ausztriával és Csehországgal együtt – a harmadik kalapból várja majd a férfi teniszválogatottak patinás tornájának március 12-i, londoni sorsolását.

Davis-kupa: ez vár a magyar válogatottra Madridban

A magyar férfi teniszválogatott az elvesztett páros mérkőzés után a két egyéni összecsapás megnyerésével legyőzte Belgiumot, ezzel bejutott a Davis-kupa fináléjába, amelyet novemberben rendeznek Madridban. Megmutatjuk, mi vár Fucsovics Mártonékra a fináléban.

Dk: Kidobtam 3 ütőmet, 1 pár cipőmet, de mindenemet odaadtam volna – Fucsovics

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! A találkozó után az NSO Tv stábja beszélgetett a teniszezővel.

Davis-kupa: csak Csehország és Ecuador nyert idegenben a selejtezőben

A véget ért 12 párharcból csupán Csehország és Ecuador jutott tovább idegenben a tenisz Davis-kupa selejtezőjében.

Davis-kupa: Most az egyszer jót tett, hogy eltörtem az ütőmet – Fucsovics

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Így értékelt Fucsovics Márton a sikere után.

Davis-kupa: tombolt a Főnix Csarnok, amikor Fucsovics győzött – videó

A tenisz Davis-kupa Debrecenben zajló selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Nézze meg videón, hogyan ünnepelte a debreceni közönség a csapattal a sikert!

Davis-kupa: Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét. Balázs így értékelt a meccse (egészen pontosan Fucsovics Márton első játszmája) után.

Irány Madrid! Fucsovics legyőzte Bemelmanst, DK-döntőben a csapat!

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott jut be a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 csapata között!

Davis-kupa: Balázs nyert, az ötödik meccs dönt

Balázs Attila 6:3, 6:0-ra nyert Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén.

Éles lesz az utolsó meccs: Balázs szenzációs játékkal győzött

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét.

Hiába vezettek Balázsék, a belgák fordítottak és előnybe kerültek

Ismét lépéselőnybe került a belga férfi teniszválogatott a Davis-kupa selejtezőjében, miután szombaton a napi első meccsen a párosok küzdelmét a Sander Gille, Joran Vliegen duó két órán át tartó küzdelemben, döntő szettben megnyerte.

Davis-kupa: kikapott a Balázs, Fucsovics páros a belga kettőstől

Egy egyes állásról folytatódott szombaton a Magyarország–Belgium selejtező a Davis-kupa döntőjében való részvételért. A Balázs Attila, Fucsovics Márton páros három szettben kikapott a Sander Gille, Joran Vliegen kettőstől, így Belgium ismét vezet.