Vb-álomcsapatból a másodosztályba; volt, aki már trófeát is nyert

Mint ahogy minden labdarúgó-világbajnokságon, úgy a nyári, oroszországi tornán is felkaptuk a fejünket olyan játékosokra, akik azelőtt nem kaptak kiemelt figyelmet, ezúttal azonban kitűntek. Megnéztük, két és fél hónappal később mi a helyzet azokkal a futballistákkal, akik nem szupersztárok, nincsenek rivaldafényben, nem hallunk róluk nap mint nap, de különösen odafigyeltünk rájuk a vb-n.

Horvátország: Mandzukic után újabb alapember köszönt el a válogatottól

Danijel Subasic nem lép többet pályára a horvát labdarúgó-válogatottban.

Videó: itt a felvétel, az ünneplő Vida majdnem leesett a buszról

A többségnek fel sem tűnt, azonban az eset után felkerült az internetre a videofelvétel, amelyen a Zágrábban ünneplő világbajnoki ezüstérmes Domagoj Vida majdnem leesik a horvát játékosokat szállító bulibuszról. Szerencsére Danijel Subasicnak itt is rendben voltak a reflexei...

Vb 2018: Nyitva áll az út a mennyországba – horvát lapszemle

1998 után másodszor jutott be a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe a horvát válogatott, amely Szocsiban tizenegyesekkel legyőzte a házigazda Oroszországot. Akad egy fotó, amely meghódította a világot: a horvát lapok címlapján egyaránt Danijel Subasic és Ivan Rakitic gólöröme látható.

Vb 2018: a horvát elnézést kért, amiért sírva fakadt

Danijel Subasicot legyőzték az érzelmei a horvát válogatott keddi sajtótájékoztatóján az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Vb 2018: a horvát kapus elhunyt barátjának ajánlotta a sikert

Danijel Subasic a második kapus, aki világbajnokságon tizenegyespárbajban legalább három lövést hárított. A horvát kapus ezúttal is Hrvoje Custic emléke előtt tisztelgő pólót viselt meze alatt.

Vb 2018: A Jóisten visszaadta, amit 2008-ban elvett – Zlatko Dalic

Zlatko Dalic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elsősorban csapata kapusát, a dánok elleni tizenegyespárbajban három lövést is védő Danijel Subasicot és a csapatkapitány Luka Modricot méltatta az együttes világbajnoki nyolc közé jutását követően.

Monaco: Falcao ára 200 millió; hosszabbított a kapus

Szerződést hosszabbított a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco első számú kapusa, Danijel Subasic. A horvát válogatott kapuvédő 2017 nyaráig kötelezte el magát a Ligue 1 éllovasához.

Monaco: 90% Falcao érkezése, 100 millió eurót költenek

Az élvonalba való visszatérését az elmúlt hétvégén biztossá tevő Monaco labdarúgócsapatának tulajdonosa a hírek szerint 100 millió euróból kívánja megerősíteni és versenyképessé tenni a klub keretét.