Kína: „Már biztonságosabb hely, mint Európa”

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még a kissé megdöbbentő februári bejelentésre: Daniel Carrico a spanyol élvonalbeli Sevilla után a kínai Vuhan Zall FC labdarúgója lett. A 31 éves, egyszeres portugál válogatott védő ma már úgy gondolja: Kína biztonságosabb hely, mint Európa.

Sevilla: a klub legutóbbi üzlete mindenkit lesokkolt

Némileg sokkoló átigazolást jelentett be csütörtökön a Sevilla labdarúgócsapata: a gárda eladta a Vuhan Zall FC-nek Daniel Carricót.

La Liga: hosszú időre elveszítette védőjét a Sevilla

Az Európa-liga-címvédő Sevilla nagyjából két hónapig nem számíthat portugál labdarúgójára, Daniel Carricóra.

Döntős a Sevilla, és történelmi tettre készül

Bejutott a Sevilla az Európa-liga döntőjébe, miután odahaza kiharcolt háromgólos előnyét nemcsak megtartotta a Fiorentina otthonában, még meg is fejelte kettővel. A Sevilla negyedszer lehet az El és jogelődje, az UEFA-kupa győztese, márpedig az történelmi tett lenne a részéről, mert az Internazionale, a Juventus és a Liverpool is csak három elsőségig jutott a sorozatban.

Álomcsapattal Simeonéék, CR-ék és Messiék ellen

Nem is rendes nyár az, ahol nem csapnak bősz költekezést a szerencsésebb országok labdarúgócsapatai, ezért aztán az idén is lelkesen dalolva vállalkoztunk arra, hogy rendet vágjunk a transzferőrületben, ösvényt mutassunk az euródzsungelben, gatyába rázzuk a pletykahadsereget. Folytatódik a nyári transzfersorozat, amelyben ezúttal a spanyol klubfutball történéseiből csemegézünk.

A Sevilla sztárja megcsókolta csapattársát az El-győzelem után

Szerda este a Sevilla hatalmas küzdelemben tizenegyespárbajban legyőzte a Benficát, így megnyerte az Európa-ligát. A spanyol csapat játékosai ezt követően egészen egyedi módon ünnepelték a sikert...

Spanyolország: nevelőklubjában folytatja a Depor ikonja

A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Las Palmasban folytatja a pályafutását a 38 esztendős Juan Carlos Valerón. A Deportivo La Corunát tizenhárom idényen át szolgáló középpályás egy évre kötelezte el magát nevelőegyütteséhez.

Reading: középhátvéd érkezett a Sportingtól

Az ősszel a Videoton ellen is pályára lépett 24 esztendős portugál középső védő, Daniel Carrico az angol élvonalban szereplő Readinghez igazolt.