Újpest: két NB I-es csapattal biztosan játszanak a nyáron

Nyilvánosságra hozta felkészülési programjának egy részét a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján.

NB I: három felkészülési mérkőzést játszik a DVTK

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári felkészülési programjáról.

NB I: dobogó helyett a biztos bennmaradás – ilyen volt a DVTK idénye

Dobogós reményeket dédelgetett Feczkó Tamás csapata, a hajrában azonban lerombolta, amit addig felépített, így meg kellett elégednie a biztos bennmaradással.

Jégkorong: eldőlt a DVTK Jegesmedvék sorsa az új idényre

A következő idényben is a szlovák élvonalban szerepel a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Videó: amikor a diósgyőri szögletre még az olasz sajtó is felfigyelt

Éledezik a sportvilág a koronavírus-járvány után, de rendületlenül folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2014 áprilisáig ugrunk vissza az időben, amikor az egyik magyar védőről írt az egyik leghíresebb olasz sportlap, és ennek a futballista egyáltalán nem örült.

Diósgyőr: kis pénz, nagy Foxi – és szóba se jött Skandinávia

Nemrégiben elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2006–2007-es NB I-es idényt idézzük fel.

DVTK: két játékosnak lejárt a kölcsönszerződése, az egyiket megtartanák

Az NB I-es Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, Kiss Tamás és Egerszegi Tamás kölcsönszerződése lejártával visszatér klubjához. A miskolciak jelezték, Kiss Tamást megtartaná a szakmai stáb, róla a Puskás Akadémia dönt.

DVTK: hosszabbított az U17-es vb-n szereplő védő – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést hosszabbított hamarosan 18 éves jobbhátvédjével, Orosz Donáttal.

NB I, NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2020–2021

A 2020–2021-es idény nyári átigazolási időszaka július 1. és szeptember 22. között tart az NB I-ben. Kövesse velünk egész nyáron a változásokat, illetve azt is láthatja, hogy értesüléseink, illetve sajtóhírek szerint kik érkezhetnek a klubokhoz vagy éppen kik távozhatnak tőlük.

DVTK: megalakult a klub autósport-szakosztálya

Már autósport-szakosztálya is van a DVTK-nak. Az idén 110 éves diósgyőri sportegyesületnek ez a huszadik szakosztálya.

DVTK: A járvány utáni teljesítményünkre elégtelennél jobbat nem tudok adni – Feczkó

Feczkó Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője nem elégedett az NB I 2019–2020-as idényében elért 9. helyezéssel.

13 tabellából 11 Fradi-elsőség! Az egyiken a DVTK az utolsó

A Nemzeti Sport Online olvasói már hozzászokhattak, hogy amint befejeződik az aktuális idény a labdarúgó NB I-ben, összeállítjuk a különböző tabellák alapján elkészíthető rangsorokat, amelyek megmutatják egyes csapatok erősségeit, gyengéit. 

DVTK: három év után távozik a 25 éves középpályás – hivatalos

A Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, elhagyja a klubot Tóth Barnabás, aki a tavasszal kölcsönben az NB II-es Tiszakécskében futballozott.

NB I: Semmi nem predesztinált bennünket az Európa-ligára – Kuttor

Véget ért a 2019–2020-as NB I-es labdarúgóidény. A 33. fordulóban mind a hat meccset szombaton rendezték – íme, a 12 edző értékelése az évad utolsó játéknapjáról.

NB I: tűzijáték az FTC-nél, öröm a PAFC-nál, dráma Debrecenben – galéria

A labdarúgó NB I 33. fordulójával véget ért a 2019–2020-as idény, a Mezőkövesdet legyőző, bajnoki címét már fordulókkal korábban bebiztosító Ferencváros fiesztát csapott, a Puskás Akadémia a Honvédot megverve indulhta az európai kupában, a legdrámaibb pillanatokat viszont a Debrecen–Paks meccs (és az azt követő szűk negyedóra) hozta a pályán. Tekintse meg a hétvége legjobb képeit!

NB I: Diósgyőrben győzött a Kisvárda, és bent maradt

Két góllal győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellenfeleként a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban szerepelhet. 

NB I: a bentmaradás mellett a 6. hely is tétje a 17.30-kor kezdődő meccseknek

A 17 óra 30 perckor kezdődő három NB I-es mérkőzésnek, a DVSC–Paks, a DVTK–Kisvárda és az Újpest–Kaposvár találkozónak nemcsak a bentmaradás a tétje, hanem a 6. hely is. Délután a ZTE döntetlent játszott a Fehérvárral (1–1), így jelenleg 43 ponttal áll a 6. pozícióban. Az egerszegieket győzelmével a DVTK (41 pont), az Újpest FC (40 pont) és a Paks (40 pont) is megelőzheti.

Győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellen – bent maradt

Két góllal győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellenfeleként a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban szerepelhet. 

A 4. leghosszabb vidéki sorozat folytatásáért küzd a Loki – benn marad?

A 33. fordulóval lezárul a labdarúgó NB I 2019–2020-as idénye, s két kérdésre még mindig nincs válasz: melyik csapat szerzi meg a nemzetközi kupaindulást jelentő bronzérmet és melyik lesz a másik kieső a Kaposvári Rákóczi mellett? Az utóbbi kérdésre rendkívüli izgalmak közepette születhet meg a felelet. A DVSC sorozatban a 27. idényét tölti az élvonalban, kevés nem fővárosi gárdának volt ilyen szériája – vajon meghosszabbodik-e ez, vagy búcsúzik a hétszeres magyar bajnok?

NB I: Gheorghe Grozav a DVTK játékosa – hivatalos

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online korábbi információja, Diósgyőrben folytatja a pályafutását Gheorghe Grozav – számolt be a dvtk.eu. A miskolci klub azt nem közölte, hogy a Kisvárdáról idény közben fegyelmi okokból kitett támadó hány évre szóló szerződést írt alá.