DVSC: „Külföldön elterjedt, érdemes Magyarországra igazolni”

Róka Géza, a DVSC labdarúgócsapatának cégvezetője a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában mások mellett arról is beszélt, hogy miért nehéz igazolni magyar, illetve külföldi játékost.

DVSC: a bolgárok elfogadták a portugál szélsőért tett ajánlatot

A bolgár CSZKA Szófia a klub honlapján jelentette be, hogy elfogadta a Debrecen ajánlatát, ami Diogo Vianáért érkezett. A bolgár klub megköszönte a portugál labdarúgó munkáját, és sok személyes, valamint szakmai sikert kívánt neki a folytatásra.

DVSC: 81-szeres szlovák válogatott érkezhet

A Nemzeti Sport Online szlovák forrásokból úgy értesült, hogy a 81-szeres szlovák válogatott, jelenleg szabadügynöki státuszban lévő Róbert Vittek a DVSC kiszemeltje.

DVSC: Nem levezetni jöttem. Téved, aki ezt hiszi – Tőzsér

Megszakítás nélkül tíz évet töltött el légiósként Tőzsér Dániel, aki tizenhárom esztendő után tér vissza Debrecenbe. Az Angliából érkező, 31 éves válogatott labdarúgó elmondta: téved, aki szerint levezetni jött haza, a DVSC keretének jelentős átalakításától pedig pozitív hatásokat vár.

DVSC: Tőzsér Dániel hazaigazolt – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online információi, Tőzsér Dániel hazaigazolt, a DVSC-ben folytatja pályafutását. A 31 éves középpályás hároméves szerződést kötött a Lokival.

Vasas: Kulcsár érkezett a DVSC-től – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online információi, Kulcsár Tamás hat év után távozik a Debrecentől és a Vasasnál folytatja a pályafutását. Az angyalföldiek kétéves szerződést kötöttek a játékossal.

DVSC: nem egyeztek meg a macedónnal, távozott – sajtóhír

A haon.hu úgy tudja, hogy Milovan Petrovikj nem lesz az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgója. A regionális honlap macedón sajtóhírekre hivatkozva arról számolt be, hogy a középpályás nem tudott megállapodni a debreceniekkel.

DVSC: úgy tűnik, hogy a 15 éves kapus a PL-klubhoz szerződik

A DVSC-Teva korosztályos válogatott kapusa, Deczki Máté decemberben az angol élvonalbeli Stoke Citynél járt egyhetes ismerkedésen. A 15 esztendős játékos olyan jó benyomást tett a klub szakembereire, hogy a Stoke-nál már csak arra várnak, Deczki betöltse a 16. életévét, ekkor pedig szerződtethetik – számolt be róla a dehir.hu.

DVSC: bosnyák szélsőt szerződtettek, Bódiért egymillió eurót kérnek a Viditől

Szima Gábor, a Debreceni VSC tulajdonosa a csapat szurkolói ankétján bejelentette, hogy a klub szerződtette Ognjen Djelmicet – írta Facebook-oldalán a LokiBlog. A hírt később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.

DVSC: Balogh a napokban aláír a Palermóhoz – sajtóhír

Az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapatának elnöke, Maurizio Zamparini sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a téli átigazolási időszakban két támadót készül szerződtetni. A Sky Sport úgy tudja, hogy az egyik a debreceniek utánpótlás-válogatott támadója, a 19 éves Balogh Norbert, aki napokon belül aláírhat a Serie A-ban 18 fordulót követően a 16. helyen álló együtteshez.

DVSC: PL-klub teszteli, a Man. City ellen védhet – sajtóhír

Az élvonalbeli (Premier League) Stoke City labdarúgócsapata ezen a héten teszteli a DVSC-Teva 15 éves kapusát, Deczki Mátét, aki vasárnap este már el is utazott Angliába.

Palermo: Balogh Norbert és dán csatár is képben – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo is figyelemmel követi a debreceniek fiatal centerének, Balogh Norbertnek a teljesítményét. Az olasz forrás úgy tudja: a 19 éves magyar játékos mellett a 24 éves, 14-szeres dán válogatott támadó, Nicolai Jörgensen is képben van.

DVSC: Olyan játékosra volt szükség, mint én – Coulibaly

A DVSC-Tevához visszatérő, a szezon végéig szóló szerződését – plusz egy éves opcióval – tegnap aláíró Adamo Coulibaly szerint a bajnokságban ötödik helyen álló debrecenieknek pont egy olyan típusú labdarúgóra volt szükségük, mint ő.

DVSC: Coulibaly a szezon végéig aláírt – hivatalos

Adamo Coulibaly ismét a Debreceni VSC-Teva labdarúgója: a francia támadó június 30-ig írt alá – adott hírt róla a dvsc.hu. A szerződés egy évvel meghosszabbítható.

DVSC: ezért kellett elmennie Mihelicnek és Morozovnak

A távozó Rene Mihelic és Igor Morozov helyett a fiatalokra számít a DVSC-Teva szakmai stábja. Legalábbis Kondás Elemér vezetőedző szerint ez volt az egyik oka, hogy megváltak a két légióstól.

DVSC: korábbi holland U-válogatott érkezett tesztelésre

Többszörös holland utánpótlás-válogatott csatárt tesztel a DVSC-Teva. A 24 éves Geoffrey Castillion az Ajaxban nevelkedett, most pedig a Lokinál próbál szerencsét.

DVSC: még nem dőlt el, marad-e vagy távozik a két visszatérő

Még nem dőlt el, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecenbe Nyíregyházáról visszatérő Szécsi Márk és Nagy Zoltán marad-e a Lokinál vagy máshol folytatja pályafutását.

Nyíregyháza: két kölcsönjátékos is visszatért a DVSC-hez

Visszatér a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevához Szécsi Márk és Nagy Zoltán. Mindkét játékos kölcsönben szerepelt a Nyíregyháza Spartacusnál. 

DVSC: Itt tényleg futballistának érezhetjük magunkat - Wittrédi

Wittrédi Dávid, az NB I-es DVSC-Teva új labdarúgója szeretné bizonyítani, hogy nem rossz játékos, s helye van a Debrecenben.

DVSC: három évre aláírt a pécsi középpályás - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján bejelentette Wittrédi Dávid szerződtetését. A középpályás decemberben távozott a Pécsi MFC-től.