DVTK: új igazolás Debrecenből és nyolc edzőmeccs

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, a DVTK bejelentette a DVSC-től távozó, bosnyák-svájci csatár, Haris Tabakovic szerződtetését, továbbá a nyári felkészülési programját is közzétette a klub.

Felkészülés: a DVSC nyolc mérkőzést játszik a bajnokság kezdetéig

Körvonalazódik a labdarúgó NB I legutóbbi kiírásában bronzérmet szerző Debreceni VSC nyári felkészülési programja.

DVSC: Míg élek, nem felejtem el azt a napot és estét – Herczeg

Edzői pályafutása egyik legszebb napjának tartja a Paks elleni idényzárót Herczeg András, aki szerződést hosszabbított a Lokival, és reméli, július 11. nem csak a születésnapja miatt marad emlékezetes.

DVTK: a Honvédtól és a DVSC-től távozó csatár is képben

A Diósgyőri VTK több, az NB I-ben lejáró szerződésű, illetve szabadon igazolható légiós csatárt is kiszemelt.

NB I: Herczeg András marad a DVSC vezetőedzője – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy egy évvel meghosszabbította Herczeg András nyáron lejáró szerződését.

Aranyat érő bronz – Herczeg András is tudja, milyen értékes a harmadik hely

Két éve, amikor éppen csak megmenekült a kieséstől a Loki, régi-új időszak vette kezdetét: saját nevelésű, debreceni kötődésű játékosokkal igyekszik eredményesen szerepelni.

Az edzők többsége nem az építkezés híve – interjú Szima Gáborral

Zsóri Dániel valóban Fehérvárra kerülhet, de csak 2020-tól – állítja Szima Gábor, a Debreceni VSC elnöke. A csalódást okozó légiósokról, a keret kialakításánál lefektetett szabályokról, a magyar tehetségek szerepeltetéséről, a kupaesélyekről, Herczeg András jövőjéről, valamint a klub esetleges eladásáról is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjúban a tulajdonos-klubvezető.

DVSC: meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a védő

A labdarúgó NB I-ben bronzérmet szerző Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, Bényei Balázs két évvel meghosszabbította szerződését.

Európa-liga: teljes a magyarok lehetséges ellenfeleinek köre

A bajnoki ezüstérmes és Magyar Kupa-győztes Mol Vidi FC (júliustól Mol Fehérvár FC) kiemeltként várja majd a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulóját, az NB I harmadik helyén végző DVSC és a negyedik helyezett Bp. Honvéd viszont nem. Íme, a magyar csapatok lehetséges ellenfeleinek listája, valamint a 48 csapatos csoportkör már biztos résztvevői!

DVSC: végleg megszerezték a Puskás Akadémia támadóját

Egyéves kölcsönjáték után a Debreceni VSC labdarúgócsapata végleg átigazolta Szécsi Márkot, a Puskás Akadémia FC támadóját – adta hírül hivatalos honlapján a debreceni klub.

NB I: Zsóri Dániel a jövő héten Fehérvárra szerződhet

A Nemzeti Sport úgy tudja, a Ferencváros kapujába februárban parádés gólt ollózó debreceni Zsóri Dániel érkezését a jövő héten bejelenthetik a Mol Vidinél.

NB I: ketten is távoznak a bronzérmes Debrecenből

A DVSC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két játékosa is távozik: Haris Tabakovic szerződése lejárt, míg Albion Avdijaj esetében a klub nem él a rendelkezésére álló opciós joggal a labdarúgó megvásárlására.

DVSC: távozik a jegygyűrűs eset főszereplője – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján jelezte, közös megegyezéssel szerződést bontott Erik Cikossal.

DVSC: öt év után távozik az egyik közönségkedvenc

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján adta hírül, hogy öt év után távozik Aleksandar Jovanovic. A 34 esztendős boszniai középpályás 163 tétmérkőzésen lépett pályára a Loki színeiben.

NB I, NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019–2020

Ugyan az átigazolási időszak hivatalosan csak június 15-én kezdődik (és augusztus 31-én éjfélig tart) a labdarúgó NB I-ben, a játékosmozgás már a 2018–2019-es idény zárása után megkezdődött. Kövesse nyomon a csapatonkénti változásokat táblázatainkban!

Ezért maradt bent újra a DVTK, és esett ki ismét az MTK

A labdarúgó NB I idénybeli utolsó, 33. fordulójára is visszatekintünk a játéknap „legjeivel”, ahogy azt olvasóink az évad során már megszokhatták. Ezúttal fókuszban a Diósgyőr immár hagyományosan remek  bajnoki hajrája, Herczeg András és a debreceni szurkolók közös ünneplése, Böde Dániel beszéde, na meg a kispesti Djordje Kamber teljesítménye.

DVSC: hosszabbított a kapitány, Tőzsér marad Debrecenben

Egy évvel meghosszabbította a szerződését a labdarúgó NB I legutóbbi kiírásában bronzérmet szerző DVSC-vel Tőzsér Dániel, a csapat kapitánya – adta hírül hivatalos honlapján a debreceni klub.

NB I: könnyedén legyőzte a Paksot, így bronzérmes a DVSC

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójában a Debreceni VSC hazai pályán 4–1-re legyőzte a Paksot, így megszerezte a bronzérmet és az azzal együtt járó lehetőséget, hogy indulhasson az Európa-liga selejtezőjében.

A DVSC négyet vágott a Paksnak, és megszerezte a bronzérmet

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójában a Debreceni VSC hazai pályán 4–1-re legyőzte a Paksot, így megszerezte a bronzérmet és az azzal együtt járó lehetőséget, hogy indulhasson az Európa-liga selejtezőjében.

107 év alatt két kiesés, ebben az évtizedben ez lehet a harmadik

Vasárnap a 33. fordulóval zárul a labdarúgó NB I 2018–2019-es idénye. Két kérdés maradt, ami igazán lényeges: a DVSC, az Újpest vagy a Bp. Honvéd szerzi-e meg a bronzérmet, illetve a Kisvárda, a DVTK vagy az MTK búcsúzik-e a már kiesett Szombathelyi Haladás mellett?