Légiósok: Talán túl nagy ugrás volt – Schäfer András

A tavaszra a DAC-hoz kerülő, U21-es válogatott labdarúgó, Schäfer András nehezen élte meg az elmúlt időszakot Olaszországban, és mindent megtesz,  hogy új csapatánál a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

DAC: Schäfer a 0–5-nek nem örül, de az átigazolásának igen

Bemutatkozott a Dunaszerdahely labdarúgócsapatában Schäfer András: a DAC szombaton a cseh téli bajnokságban, a Tipsport Ligában lépett pályára, és 5–0-ra kikapott vendégétől, a sorozatot tavaly és tavalyelőtt megnyerő Zbrojovka Brnótól.

DAC: kölcsönvették a Genoa magyar légiósát – hivatalos

A Fortuna Ligában szereplő DAC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy fél évre kölcsönvette Schäfer Andrást az olasz élvonalbeli Genoától.

DAC: az új edző fájó szívvel emlékezik Fehér Miklósra

Fehér Miklós halála nem csupán egy csapattárs, hanem egy jó barát elvesztését is jelentette a DAC kispadjára a minap kinevezett portugál Hélder Cristóvao számára.

Az Ismerős Arcok énekes-dalszerzője a Nélküled felvidéki himnusszá válásáról

Az Ismerős Arcok énekes-dalszerzője, Nyerges Attila a távolugrógödörben épített homokvárakról, a Komjádiban szövődött barátságokról és a Nélküled felvidéki himnusszá válásáról beszélt a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében.

DAC: Vida Máté már várja a közös munkát az új edzővel

Öt hét szünet után elkezdte a munkát a DAC. A szlovák bajnoki ezüstérmes, jelenleg a tabella harmadik helyén álló labdarúgócsapat Peter Hyballa vezetőedzővel zárta a 2019-es évet, pénteken viszont már a portugál Hélder vezényelte a tréninget.

DAC: korábbi portugál válogatott játékos az új vezetőedző

Igaznak bizonyultak a helyi lapértesülések, a dunaszerdahelyi DAC a portugál Héldert nevezte ki vezetőedzőnek – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

Dunaszerdahely: portugál edzője lehet a DAC-nak?

Helyi lapértesülések szerint portugál trénere lehet a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dunaszerdahelynek.

DAC: szerződést bontottak a német vezetőedzővel

Peter Hyballa távozik a DAC kispadjáról – adta hírül hivatalos honlapján a dunaszerdahelyi klub.

Fortuna Liga: Vida Kristopher is bekerült az őszi álomcsapatba

Vida Kristopher, az FC DAC magyar támadója is bekerült a szlovák labdarúgó Fortuna Liga őszi álomcsapatába.

Fortuna Liga: Kalmár ollózós gólja lett november legszebbje

A dunaszerdahelyi Kalmár Zsolt találatát választották meg november hónap legszebbjének a labdarúgó Fortuna Ligában.

Fortuna Liga: Vida Máté szerint jó őszt zárt a DAC

Jó őszt zárt a három magyar játékossal a szlovák bajnokság harmadik helyén telelő Dunaszerdahely csapata – mondta Vida Máté, a szlovák klub magyar játékosa vasárnap este az M1 aktuális csatorna műsorában.

Fortuna Liga: nem múlt el edzői vita nélkül a Slovan–DAC meccs

Szócsatába keveredett a két alakulat vezetőedzője a szombati Slovan Bratislava–DAC (2–0) labdarúgó-mérkőzés után – írja az ujszo.com.

Légiósok: Nem tudom elengedni a fülem mellett – Holman a sértő bekiabálásokról

„Nem tudom elengedni a fülem mellett” – mondta a Slovan-tábor magyarokat sértő bekiabálásairól Holman Dávid, a pozsonyiak játékosa, a DAC ellen megnyert rangadó egyik legjobbja.

Fortuna Liga: DAC-vereség Pozsonyban a Slovan ellen

Slovan Bratislava–DAC rangadót rendeztek a szlovák labdarúgó Fortuna Ligában. A bajnokság első két helyén álló együttes összecsapásán a DAC kerülhetett volna előnybe, de Eric Davis tizenegyese kimaradt. Ezután a Slovan magához ragadta az irányítást, és két góllal legyőzte a dunaszerdahelyi csapatot.

Visszavágott a Slovan a DAC-nak, Holman húzóember volt

A gólpasszt jegyző Holman Dávid vezéregyéniségként segítette csapatát, a Slovan Bratislavát 2–0-s győzelemhez a DAC ellen a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Fortuna Liga 18. fordulójában, a pozsonyiak ezzel feledtették szeptemberi dunaszerdahelyi kudarcukat.

Fortuna Liga: két magyar DAC-játékos is a forduló csapatában

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 17. fordulójának álomcsapatába a DAC két magyar játékosa, Vida Kristopher és Vida Máté is bekerült. A legjobbak között még három dunaszerdahelyi labdarúgó, Marko Divkovic, Connor Ronan és Cesar Blackman kapott helyet.

Fortuna Liga: otthon hozta a kötelezőt a DAC

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 17. fordulójában a DAC hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Nitrát (Nyitra). A dunaszerdahelyi csapat gólját Marko Divkovic szerezte a 63. percben.

DAC: horrorfélidő után kiütéses vereség Nagymihályban

Súlyos, ötgólos vereséget szenvedett a Dunaszerdahely Nagymihályon a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 16. fordulójának szombati játéknapján.

Légiósok: Ez a legsúlyosabb sérülésem, szerencse, hogy nem kellett műteni – Kalmár

Győrben gyógyul Kalmár Zsolt, akinek a magyar válogatott pénteki, Uruguay elleni felkészülési mérkőzésén eltört a bokája. A DAC 24 esztendős labdarúgója legalább három hónapig nem játszhat.