Dunaszerdahely: Bernd Storck hisz a DAC-ban – Világi Oszkár

A labdarúgó Fortuna Ligában szereplő DAC klubtulajdonosa, Világi Oszkár bízik abban, hogy Bernd Storck személyében végre hosszú távra talált edzőt. Az Új Szó többek között az új mester kinevezéséről és arról is beszélgetett vele, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzet mennyire alakítja át a jövőben a világ labdarúgását.

DAC: elkerülték a pozsonyi Slovant a kupa elődöntőjében

A Szlovák Labdarúgó-szövetség Dicsőségcsarnokában került sor a Szlovák Kupa elődöntőjének sorsolására. Elkerülte egymást a két rivális klub, a DAC és a Slovan Bratislava.

DAC: az MLSZ-től is érkezhet edző és Storck fia is szerepet kaphat – sajtóhír

A felvidéki ma7.sk híre szerint Bernd Storck fia, Alexander Storck is szerepet kaphat a német szakember dunaszerdahelyi stábjában. A DAC másodedzője a magyar U17-es válogatott szövetségi edzője, Németh Antal lehet.

Fortuna Liga: megállapodtak, június 13-án folytatódik a bajnokság

A Ligás Klubok Uniójának a döntése alapján június 13-án rövidített formában folytatódik a szlovák labdarúgó-bajnokság, a Fortuna Liga.

DAC: kinevezte a klub Bernd Storckot edzőjének – hivatalos

Csütörtökön hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport információit: Bernd Storck lett a Dunaszerdahely vezetőedzője. A német szakember kétéves szerződést írt alá a felvidéki csapattal, és június 1-jétől irányítja a Fortuna Liga harmadik helyén álló sárga-kékeket.

DAC: bejelenthetik Bernd Storck szerződtetését – sajtóhír

Noha hivatalos megerősítés egyelőre nincs, a Nemzeti Sport úgy tudja, a hét második felében bejelentik a kispadon a portugál Hélder Cristóvaót váltó Bernd Stock érkezését a szlovák bajnoki ezüstérmes DAC-nál.

DAC: A német stílus fekszik a csapatnak – Világi Oszkár

Dunaszerdahely labdarúgócsapata pénteken hivatalosan bejelentette, hogy nem érvényesítik a Hélder Cristóvao edző szerződésében lévő opciót. A megállapodás 2020. május 31-ig van érvényben. Az edzőváltásról azóta nyilatkozott is a szlovák élvonalban szereplő klub tulajdonosa, Világi Oszkár.

DAC: távozik a Dunaszerdahely vezetőedzője – hivatalos

A DAC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem érvényesíti Hélder Cristovao 2020. május 31-ig érvényes szerződésében lévő opcióját, így a 49 éves portugál vezetőedző távozik. A dunaszerdahelyi klub közlése szerint jelenleg is tárgyalásban vannak a jelöltekkel a megüresedett edzői poszt betöltésére.

DAC: Bernd Storck megegyezett a dunaszerdahelyiekkel – sajtóhír

Egybehangzó belga sajtóinformációk szerint Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya megegyezett a DAC-cal, így a következő idénytől ő lesz a dunaszerdahelyi együttes vezetőedzője. A DAC közleménye egyelőre csak azt tartalmazza, hogy május végével távozik a jelenlegi portugál tréner.

Légiósok: Németh Krisztián örülne Storck kinevezésének

Németh Krisztián, a DAC labdarúgócsapatának magyar válogatott támadója a Digi Sport híradójának elmondta, nem bánná, ha a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck venné át a gárda irányítását.

DAC: Bernd Storck lehet a dunaszerdahelyiek vezetőedzője – sajtóhír

Sajtóértesülés szerint a korábban a magyar labdarúgó-válogatottat is irányító Bernd Storck jelölt a dunaszerdahelyi DAC vezetőedzői posztjára.

DAC: Bosszúra éheztem – Vida Kristopher legkedvesebb gólja

A szlovák első osztályban szereplő dunaszerdahelyi labdarúgócsapat a DAC-történelem legjobb első ligás gólszerzőit arra kérte, hogy válasszák ki a klub színeiben szerzett legkedvesebb góljukat, és röviden kommentálják azt. Szombaton az időközben Lengyelországba szerződő Vida Kristopher volt a sorozat szereplője, és ő a 2019 őszén, a Slovan ellen aratott 5–2-es győzelem alkalmával szerzett gólját választotta.

DAC: így szólt a Nélküled az üres Mol Arénában – videó

A DAC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Puskás Aréna nyitó mérkőzésén is fellépő két fiatal, Bittera Sophie Iman és Farkas Olivér a Mol Arénában is előadta a Nélküledet.

DAC: Bölöni László is az edzőjelöltek közé került

A Nemzeti Sport úgy értesült, Bölöni László neve is felvetődött a DAC-nál lehetséges vezetőedzőként.

Női kézi: magyar edző és nagy tervek Dunaszerdahelyen

Debre Viktor lesz a Dunaszerdahely női kézilabdacsapatának edzője. Az elnök Horváth Zoltán pontos tervet vázolt, a cél, hogy akár a nemzetközi porondon is szerepeljen az együttes.

Magyar válogatott: Németh reméli, hogy még idén lesznek mérkőzések

Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója reméli, hogy még ebben a naptári évben pályára léphet a nemzeti csapat.

Légiósok: Jól érzem magam a DAC-nál – Schäfer András

Erősít, tanul és a konyhában alkot Schäfer András, a dunaszerdahelyiek fiatal magyar labdarúgója, aki reméli, hamarosan újra tétmeccsen szerepelhet, mert már nagyon hiányzik neki a labda.

Fortuna Liga: a DAC-nál is elkezdték a kis csoportos edzéseket

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő Dunaszerdahelynél is elkezdték a kis csoportos edzéseket – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Fortuna Liga: hamarosan dönthetnek a légiósok visszatéréséről

A szlovák Fortuna Liga vezetői északi szomszédunk külügyminisztériumával egyeztetnek arról, hogyan lehessen bevonni az újrakezdődő futballedzésekbe a légiósokat, így a DAC esetében a Magyarországról ingázókat.

E-sport: a DAC virtuálisan is ötöt rúgott a Slovannak

Szlovákiában a hétvégén a Fortuna liga játékosai virtuális bajnokságon vettek részt.