Hertha: először játszott együtt Dárdai Palkó és Márton

A Hertha BSC második csapata 2–0-ra legyőzte pénteken a ZFC Meuselwitzet az északkeleti regionális liga (negyedosztály) 22. fordulójában. A fussball.de beszámolója szerint most először játszott együtt tétmérkőzésen Dárdai Palkó és Dárdai Márton.

UEFA: Dárdai Márton fair play-díjat vett át a német U-válogatott kapitányaként

Mint beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette az U17-es Európa-bajnokság elitkörének csoportbeosztását. A rendezvényen a német válogatottat csapatkapitányként Dárdai Márton képviselte, aki egyúttal az UEFA Respect fair play-díját is átvehette az együttes nevében.

Gála: pécsi futballmeccsel emlékeznek idősebb Dárdai Pálra

A jó futball garantálható szombaton Pécsen: a PMSC korábbi hírességeiből álló csapat és a Dárdai Pál vezette Dream Team lép pályára a Stadion utcában, ahol idősebb Dárdai Pálra emlékeznek.

U17-es Eb: Dárdaiék ismét kikaptak, búcsúznak a németek és az osztrákok is

Az Írországban zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a D-csoportban eldőlt minden lényeges kérdés, miután Spanyolország 1–0-ra felülmúlta a Dárdai Mártonnal felálló német válogatottat, miközben Olaszország 2–0-ra megverte Ausztriát. Mivel mindkét győztes csapat nyert az első fordulóban, a németek és az osztrákok is biztosan búcsúznak.

U17-es Eb: a német kapitány boldog, hogy Dárdai Márton a játékosa

A magyar U17-es labdarúgó-válogatotthoz hasonlóan Németország is szombaton kezdi meg szereplését a korosztályos Európa-bajnokságon. Az NSO Tv stábja Dublinban beszélgetett Michael Feichtenbeiner szövetségi edzővel. Szóba került a németekre nehezedő nyomás, a tapasztalatszerzés fontossága a klasszissá válás útján és válogatottja magyar játékosa, Dárdai Márton is.

U17-es Eb: Calhanoglu rokona és Dárdai fia is a német keretben

Dárdai Pál középső fia, Márton és az AC Milant erősítő Hakan Calhanoglu unokaöccse, Kerim is bekerült a német U17-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretébe.

U17-es Eb: német siker a selejtezőben Dárdai Mártonnal

Megnyerte harmadik csoportmeccsét az Eb-selejtezőben a német U17-es válogatott: Luca Netz 77. percben szerzett góljával 1–0-ra győzte le Szlovéniát. A korábbi szövetségi kapitány, Dárdai Pál középső fia, Dárdai Márton végig a pályán volt.

U17: Dárdai Márton kezdett, de a németek ismét ikszeltek

Az U17-es német labdarúgó-válogatott 3–3-as döntetlent játszott Izlanddal a második Eb-selejtezőjén.

Németország: Dárdai Pál fia a legtehetségesebbek között

A Sport Bild összeszedte az általa legtehetségesebbnek tartott 18 év alatti német futballistákat. A 21 fős listán helyet kapott a Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál középső fia, Márton is.

Németország: Dárdai Márton is betalált a tornagyőztes U17-es válogatottban

A német U17-es válogatott az elmúlt egy hétben Írországban szerepelt az UEFA által szervezett Négy Nemzet Tornáján, amelyen a hazaiak és a németek mellett a cseh és az angol U17-es válogatott szerepelt. A tornát jobb gólkülönbségével a német válogatott nyerte meg az angolok előtt – s a torna utolsó gólját a németeknél szereplő Dárdai Márton szerezte az írek ellen, 4–1-re megnyert szerdai mérkőzésen.

„A korosztályos válogatottság semmit nem vetít előre” – Dárdai beszélt a fiairól

Dárdai Palkó a német U20-as, míg öccse, Márton az U17-es labdarúgó-válogatottban lépett pályára csapatkapitányként, de édesapjuk, Dárdai Pál állítja, a jövő szempontjából ez még nem jelent semmit.

Németország: Megtiszteltetés az U17-es válogatott vezetése – Dárdai Márton

Dárdai Pál középső fia, Márton csapatkapitányként vezette a német U17-es válogatottat, a dánok elleni mérkőzések között pedig a Német Labdarúgó-szövetség készített vele interjút, amelyből az is kiderül, hogyan segítik egymást a Dárdai család tagjai.

Hertha: Dárdai Pál a fiai génjeit dicsérte

A Dárdai család vérében van a futball, nem véletlen, hogy az apa, Dárdai Pál kiváló labdarúgóból a Hertha edzője lett, és mindhárom fia a berlini klub igazolt játékosa, írta a 90min.de portál.

Németország: Dárdai Márton is bemutatkozott a német válogatottban

Dárdai Pál középső fia, Márton is bemutatkozott a német utánpótlásban: a Hertha BSC vezetőedzőjének 16 éves fia a franciák ellen 3–2-re megnyert U16-os válogatott mérkőzésen végig a pályán volt.

Németország: Dárdai Mártont meghívták az U16-os válogatottba

Dárdai Mártont, a Hertha labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál középső fiát meghívták az U16-os német válogatottba, pedig még nincsenek meg a szükséges papírjai.

Videó: mint az apja – Dárdai Márton hatalmas gólt lőtt

Emlékszik még Dárdai Pál tíz évvel ezelőtti, látványos találatára az angolok ellen? Nem esett messze az alma a fájától. Dárdai Márton remek gólt lőtt a Borussia Mönchengladbach elleni korosztályos mérkőzésen, amelyről a Kicker Tv videóval számolt be. A Hertha vezetőedzőjének második fia a klub utánpótlásában futballozik, édesapjához hasonlóan nem is akárhogyan. Nézze meg!

Videó: így futballozik Dárdai Pál középső fia, Márton

A berlini Olimpiai Stadion szomszédságában található Hertha-edzőközpontban a BL-döntő ellenére sem állt meg az élet. A klub utánpótlásgárdái edzettek, sőt, az U14-esek edzőmeccset játszottak egy másik berlini klub U15-ös együttesével. A Herthában pályára lépett Dárdai Pál középső fia, Márton, aki az U13-as csapat keretéhez tartozik. A 8-as számú mezben játszó szőke fiatalember igen aktív volt a mérkőzésen, az NSO Tv munkatársa két ígéretes szabadrúgását és két szerelését is rögzítette.