Csupasport: biciklizés a vízen, de nem hagyományosan

Felejtsük el, amit eddig a vízibiciklizésről gondoltunk, a nemrég piacra dobott Hydrofoiler XE-1 ugyanis olyan élményt nyújt, mintha a víz felszínén bringáznánk, csak egyelőre nagyon drága.

Csupasport: kipattintotta magát a klub nélküli Cavani és Hart

Edinson Cavani és Joe Hart jövője sem biztos: a csatár és a kapus addig is a kondieszközökkel került közeli barátságba.

Csupasport: szabadon, mint a madár

Élménybeszámoló egy extrém sport meghódításáról: kipróbáltuk, milyen siklóernyővel szállni a budai magaslatok fölött.

Csupasport: Kossuth-díjas operatőr is indul a budapesti félmaratonin

Egy hónap múlva rajtol a 35. Wizz Air Budapest Félmaraton, amelyre az Akik maradtak című, Oscar-díjra jelölt film rendezőjén kívül az Oscar-díjas Saul fia operatőre és a Magyar Állami Operaház énekese is készül.

Ajánló: amikor derekasan meggyötör a futás

A Csupasport blogszörföse saját Night Run-élményeit (pontosabban a fájdalmait) osztja meg az olvasókkal, mint ahogyan kiderül, hogy a nyár vége felé, az ősz közeledtével a virtuális futótérben is megszaporodtak a versenybeszámolók.

Csupasport: a vb-ezüstérmes ultrafutó fokozatosságra int

Ha lehet, inkább reggel fussunk, találjunk magunknak motivációt, és tartsunk egy-két pihenőnapot! Így foglalhatjuk össze röviden Halama Levente ultratávfutó tippjeit a Csupasport nyári kihívására, a Nagy hőségfutásra az utolsó pillanatokban készülőknek.

Csupasport: merész tervek a hazai BMX cross szakágban

Hosszú kihagyást követően ismét országos bajnokságot és Magyar-kupát rendeztek Sopronban a BMX cross (terep) szakágban, amely itthon megújulás előtt áll.

Csupasport: a hullámok segítették csúcshoz Rasovszkyt

A világbajnok nyílt vízi úszó sem gondolta volna, hogy ilyen sokkal, másfél perccel javítja meg Papp Márk Balaton-átúszás csúcsát, a korábbi rekorder mindenesetre gyorsan gratulált a teljesítményéhez.

Csupasport: everesting egy keréken

Új rekordot döntött az everestingben Manuel Scheidegger. Bár Alberto Contador nemrég felállított rekordját nem múlta felül, azonban elsőként teljesítette egykerekezve az egyébként sem könnyű feladatot.

Ajánló: Olasz Anna győzelemre készül a Balaton-átúszáson

Világbajnoki ezüstérmes hosszútávúszónk verseny helyett inkább fesztiválnak nevezné a Balaton-átúszást, amelyen ennek ellenére az a célja, hogy ő legyen a leggyorsabb.

Csupasport: Ferenczi Istvánnal együtt lenne vasember

A Spartathlont első magyarként oda-vissza teljesítő Blaskó Mihály még negyvenedik születésnapja előtt szeretné letudni az Ironman távját – saját szervezésben, Ferenczi Istvánnal, a Balaton környékén.

Csupasport: tandemugrás 103 esztendősen

Az amerikai Al Blaschke százévesen ejtőernyőzött először, majd három évvel később unokái diplomaszerzésének tiszteletére megismételte az ugrást, s bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Csupasport: térdműtétje volt a járvány alatt a BMX-szakág legnagyobb ígéretének

Otthonában gyógyul Szepesi Tibor, miután az orvosok megoperálták a keresztszalagját, s rehabilitációja alatt a diplomamunkáját írja.

Csupasport: Nagy László a kézilabdázás után jógával kapcsolódik ki

A korábbi válogatott kézilabdás két éve koncentrál a test és az elme fegyelmezésére, de pályafutása alatt a regenerációban segítették a gyakorlatok, most pedig a külvilág kirekesztésében.

Ajánló: Cegléden az erő is segítheti a triál kerékpárosokat

A bringaszezon a triálosoknak is beindult, a szlovákiai Poprádon magyar sikernek is örülhettünk. Hegedűs László öt év után bronzéremmel tért vissza a versenyzéshez, és a ceglédi triál park létrejöttében is segített.

Csupasport: Nizzától Madridig tekernek bő két hónap alatt

Hamarosan elkezdődnek a nagy kerékpáros körversenyek, elsőként augusztus végén a Tour de France indul útjára – remélhetőleg korlátozások nélkül mindenki rajthoz állhat a három emblematikus viadalon.

Csupasport: Girl Power – „Legyek minél erősebb!”

Az „erős ember” elnevezés első olvasatra nem kifejezetten női sportágat sejtet, olyannyira nem, hogy a közelmúltig nem is létezett ilyen szakág hazánkban. Csakhogy változik a világ, s immár versenyeket is rendeznek, mi több, egyre több hölgy próbálja teljesíteni a kihívást.

Csupasport: két keréken és futva Gyula körül

Pénteken immár hatodik alkalommal kerül sor a Kerüld körbe Gyulát megméretésre, amely során a Békés megyei város körül futnak és kerékpároznak a résztvevők.

Ajánló: a legszebb szlovén bringatúra-útvonalak

Délnyugati szomszédunk bővelkedik kerékpárostúra-útvonalakban, amelyek közül bemutatunk ötöt, mert különböző adottságaik miatt kedveltek. Bármelyiket is választjuk, egyikben sem csalódunk.

Csupasport: várható fitnesztrendek a közeljövőben

Jógázás a gyógyszertárban, DJ az edzőteremben, showmanként fellépő személyi edző, LED-tévé a fitneszstúdióban, büfé az erősítőgépek közelében. Valamennyi új távlatokat nyithat a fitnesziparban.