Koronavírus: a HLSZ azonnali lépéseket vár az MLSZ-től

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a hétvégén két levelet is címzett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetőinek, hogy azonnali hatállyal függesszék fel a szervezet égisze alá tartozó versenysorozatokat, így többek között az NB I-es és az NB II-es bajnokságot is.

MLSZ: Csányi Sándor reagált a budapesti El-döntő hírére

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a szövetség honlapján reagált arra, hogy 2022-ben a budapesti Puskás Arénában rendezik meg a labdarúgó Európa-liga döntőjét.

MLSZ: nem korlátozzák a légiósok számát; új világ kezdődik – íme, a változások

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) január végén, az elnökségi ülést követően több, az NB I-et és az NB II-t érintő, a 2020–2021-es idénytől tervezett változtatásról beszámolt, melyekről a héten sajtóbeszélgetés keretében Vági Márton főtitkár és Barczi Róbert versenyigazgató részletes tájékoztatást adott.

„Tetszett, amit láttam, szívből gratuláltam Csányi Sándor MLSZ-elnöknek”

Az UEFA Eb-rendezésért is felelős igazgatója szerint idővel Bajnokok Ligája-döntőnek adhat otthont a magyar főváros.

NB I: az MLSZ eltökélt a VAR mellett; a 2020-as rajt viszont bizonytalan

Amint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) meghívására hétfőn Magyarországra látogatott Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke. A FIFA-vezér az MLSZ-elnök Csányi Sándorral is találkozott, a másfél órás – ugyanakkor informális – beszélgetésről pedig a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja közölt néhány részletet. Ebből kiderült, a videobíró hazai bevezetése is szóba került. Jelen állás szerint még nem biztos, hogy a 2020–2021-es idényben lesz VAR az NB I-ben, a szándék viszont egyértelmű.

Válogatott: Csányi örül, hogy Szalaié az első magyar gól

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke szerint jó meccset játszott a magyar válogatott, és bár kikapott 2–1-re Uruguaytól a Puskás Arénában, tapasztalatgyűjtésnek is jó volt a péntek esti stadionavató.

Válogatott: Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét – galéria

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Magyar Labdarúgó–szövetség elnöke, Csányi Sándor társaságában fogadta az UEFA elnökét, Aleksander Ceferint a Karmelita kolostorban.

Puskás Aréna: a labda, ami összeköt – a miniszterelnök is készül a stadionavatóra

Orbán Viktor kormányfő a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóval „köszöntötte” a Puskás Arénát.

Puskás Aréna: A nemzeti stadion életérzés – Csányi Sándor

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke izgatottan és büszkén várja, hogy pénteken a Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel felavassák Budapesten a Puskás Arénát.

Gera: Érzelemdús este vár rám, de feszültség nincs bennem

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán nem tudja, hogyan viseli a búcsúztatását, az Uruguay elleni mérkőzésen a Puskás Arénában felszabadult játékot vár, míg az U21-es válogatottat végre győzelemre vezetné.

Csányi Sándor örülne, ha kettős rangadót is rendeznének a Puskás Arénában

Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke hosszabb interjút adott a napokban az M4 Sportnak, melyben több témát is érintett. Korábban néhány részletet már közöltünk az interjúból, amelyet ma sugárzott teljes egészében a csatorna.

Válogatott: Csányi szerint súlyosabb büntetések jöhetnek rasszizmus esetén

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke az M4 Sportnak adott interjút, ennek teljes változata vasárnap 16 órakor lesz megtekinthető. A csatorna a hivatalos honlapján közölt egy részletet az interjúból, amely középpontjában a rasszizmus, illetve annak büntetése volt.

Válogatott: Rossi marad akkor is, ha nem jutunk ki – Csányi

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke kijelentette: Marco Rossi akkor is a válogatott szövetségi kapitánya marad, ha a csapatnak nem sikerül kijutnia a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra.

Cselgáncs: Putyin ellátogatott az IJF budapesti székhelyére

Vlagyimir Putyin szerdán Budapestre látogatott. Az orosz elnök találkozott Marius Vizerrel, a Nemzetközi Dzsúdószövetség (IJF) elnökével, valamint Csányi Sándorral, az MLSZ első emberével – aki egyben az IJF tiszteletbeli alelnöke is –, s megtekintette az IJF főhadiszállását. A szövetség augusztusban tette át a székhelyét Lausanne-ból a magyar fővárosba.

Futball Éjszakája: Csányi is üdvözölte a résztvevőket

Második alkalommal rendezik meg a Futball Éjszakáját 2019. szeptember 6-án, az eseményhez az országban eddig közel 40 kisebb-nagyobb klub csatlakozott. A Magyar Labdarúgó-szövetség szakmai partnerségével megvalósuló eseményen NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei osztályokban szereplő klubok nyitják meg kapuikat országszerte, s közel 400 programlehetőség várja majd az érdeklődőket. A résztvevőket az MLSZ elnöke is köszöntötte.

MLSZ: „Megdöbbentem” – Csányi Sándor támogatja a Honvéd fellebbezését

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, a FIFA és az UEFA alelnöke, Csányi Sándor megdöbbenéssel tapasztalta az Universitatea Craiova–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőn történteket, és leszögezte: támogatja a magyar klub fellebbezését.

Itt a Csányi-beszéd következménye! Ismét él a fiatalszabály és a „légiósajánlás”

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nemrég arról tájékoztatta a klubokat, hogy a 2019–2020-as idényben ismét pluszdíjazással honorálják, ha többségében magyar játékosok és 21 évesnél fiatalabb hazai labdarúgók szerepelnek az NB I-ben. Ezzel, módosított formában, de újra él az egy éve megszüntetett fiatalszabály és „légiósajánlás”, vagy más néven hazai szabály – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Csányi Sándor: Szégyen lenne nem élvezni a pillanatot

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, az európai (UEFA) és a nemzetközi szövetség (FIFA) alelnöke az UEFA Direct magazinnak adott hosszabb interjúban beszélt többek között a futball szeretetéről, jövőképéről, a 2020-as Európa-bajnokságról és a klubcsapatok között különbségekről.

Válogatott: Orbán Viktor és Csányi Sándor is Bakiban szurkolt – fotó

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke is a helyszínen tekintette meg a válogatott Azerbajdzsán elleni idegenbeli Eb-selejtezőjét. Mint ismert, Marco Rossi csapata 3–1-re győzött, és az E-csoport élére állt.

FIFA-kongresszus: Infantino közfelkiáltással maradt elnök

A tagság közfelkiáltással hosszabbította meg Gianni Infantino elnök mandátumát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdai tisztújító kongresszusán, Párizsban.