UEFA: Ceferinnek tetszik a Puskás Aréna; elégedett volt a női BL-döntővel is

Alexander Ceferin, az európai szövetség (UEFA) elnöke elégedett volt a Puskás Aréna állapotával és a szombati női Bajnokok Ligája-döntővel is.

Női BL: Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét a döntő előtt

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

„Nézzék meg, mi történik Magyarországon” – megnéztük, kikről beszélt Csányi Sándor

MLSZ-elnök talán még sosem fogalmazott meg nyilvánosan olyan éles kritikát a hazai klubvezetőkkel szemben, mint a múlt heti közgyűlésen Csányi Sándor. A labdarúgó-szövetség első embere leginkább azt kérte számon a klubokon, hogy az MLSZ céljaival ellentétben csökkent a magyar játékosok aránya az NB I-ben, miközben a nálunk futballozó rutinos külföldiek egy része csak kiegészítő embernek számít a csapatában. Megnéztük részleteiben az ezzel kapcsolatos statisztikákat és azt, hogy pontosan kikről beszélt Csányi Sándor.

Válogatott: sztárcsapat ellen avathatjuk fel a Puskás Arénát

Csányi Sándor elmondása szerint a magyar labdarúgó-válogatott egy, a világ élvonalába tartozó nemzeti együttes ellen avathatja fel a Puskás Ferenc Arénát.

MLSZ: Mintha ostobák lennének a klubok tulajdonosai – Csányi Sándor

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke az MLSZ pénteki, éves közgyűlésén éles kritikával illette azokat a magyar klubokat, amelyek szerinte felelőtlenül gazdálkodnak.

NB I: döntöttek a videobíróról, de nem kapkodják el

Hamarosan a labdarúgó NB I-ben is bevezetik a videobírót – ezt Csányi Sándor jelentette be a Magyar Labdarúgó-szövetség pénteki közgyűlésén.

MLSZ: BL- és El-döntő rendezésére is pályázni fog a szövetség

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pályázni fog a Bajnokok Ligája és az Európa-liga döntőjének megrendezésére – jelentette be a szervezet elnöke pénteken, az MLSZ budapesti közgyűlésén.

Dzsudzsák Balázs édesanyja mindenkinek ilyen gyerekeket kíván

Köllner Ilona, Wagner Irma, Kósa Ildikó – rejtvény is lehetne, mi köti össze a három hölgyet. A magyar labdarúgás hálás lehet nekik, hiszen százszoros válogatott labdarúgót hoztak a világra és neveltek fel. Anyák napja alkalmából előttük tisztelgünk: válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs édesanyját, Kósa Ildikót látogattuk meg Nyírlugoson, hogy a titokról faggassuk, hogyan tudott a kisfiából százszoros válogatott futballistát nevelni.

Videó: két Erzsébet hídnyi acél – így lesz katlanhangulat az épülő Puskás Arénában

Fürjes Balázs kormánybiztos szerint ütemszerűen és költségemelkedés nélkül halad a jelenleg már szerkezetkész Puskás Aréna építése, melynek a Magyar Labdarúgás Napjára, azaz november 25-ére kell üzemkésznek lennie. Nézze meg az NSO Tv videójában, hogyan fest jelen állapotában a stadion!

Puskás Aréna: válogatott meccsel vagy kettős rangadóval avatják fel a stadiont

Fürjes Balázs kormánybiztos szerint ütemszerűen és költségemelkedés nélkül halad a jelenleg már szerkezetkész Puskás Aréna építése, melynek a Magyar Labdarúgás Napjára, azaz november 25-ére kell üzemkésznek lennie.

Magyar–horvát: Ez nem talált győzelem volt – Csányi Sándor

Mint ismert, a magyar válogatott 2–1-re legyőzte Horvátország a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. A mérkőzést követően Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint Davor Suker, a horvát szövetség (HNF) első embere is értékelte a Groupama Arénában látottakat.

MLSZ: Csányi a legjobb és a legrosszabb döntéseiről beszélt

„Más az MLSZ feladata, és más a kluboké (...) a játékosok fejlődéséért, a profi futball színvonaláért a klubok a felelősek” – jelentette ki Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, aki úgy érzi, 2010-es kinevezése óta sikerült megteremteni a minőségi munka hátterét a magyar labdarúgásban és a produktivitási index bevezetésével a kellő motiváció is megvan a saját nevelésű fiatalok csapatba állításához. A sportvezető-üzletember az Indexnek elárulta, nem George Leekens kinevezését tartja a legrosszabb döntésnek az elmúlt évekből, bár a belga szakember már Fehéroroszországban elveszítette a bizalmát. 

Csányi Sándor: Mindent megteszek a pesti BL-döntőért

Újabb sportdiplomáciai siker: a Magyar Labdarúgó-szövetség első embere, Csányi Sándor már a nemzetközi, valamint az európai szervezet alelnöke is.

UEFA: Csányi Sándor alelnök lett, újra megválasztották eddigi tisztségeibe

Csányi Sándort újabb négy évre a FIFA Európát képviselő alelnökévé, valamint az UEFA végrehajtó bizottsági tagjává választották, emellett az MLSZ elnöke lett az európai szövetség egyik alelnöke – jelentették be az UEFA római közgyűlésén.

Létszámemelés? Kizárva! – évértékelő interjú Csányi Sándorral

A válogatottról, a kapitánycseréről, a Vidiről, a bíráskodásról, a női BL pesti döntőjéről és a Puskás Aréna avatásáról is beszélt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott év végi interjújában.

Válogatott: Hosszú távon számítunk Marco Rossira – Csányi Sándor

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor az M4 Sportnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitányára, Marco Rossira hosszú távon számítanak.

Prima Primissima: magyar sport kategóriában Magyar Zoltánt díjazták

Tíz kategóriában 16. alkalommal vehették át a Prima Primissima díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Válogatott: az MLSZ elnöke köszöntötte az „ötveneseket”

Szalai Ádám Észtországban, Kádár Tamás Görögországban játszotta 50. mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatottban. A két futballista mellett Hegyesi László szerelésfelelőst is köszöntötte Telkiben az MLSZ vezérkara.

UEFA/FIFA: Ceferin és Csányi is ellenfél nélkül indul a tisztségéért

Az Európai Labdarúgó-szövetség csütörtökön bejelentette, hogy egyedül a jelenlegi elnök, Aleksander Ceferin indul a tisztségért.