NB II: új kapus Csákváron, Felcsútról érkeznek fiatalok

Közös edzéssel, illetve orvosi vizsgálattal megkezdte felkészülését a 2020–2021-es másodosztályú bajnokságra az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata. Az első találkozáson – annak ellenére, hogy június 30-ig él a szerződésük – már nem voltak ott a távozók, ellenben öt új játékos csatlakozott a kerethez.

NB II: megvan a Nyíregyháza első nyári igazolása

A legutóbb Csákváron futballozó Galambos Ádámmal mindenben megállapodott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, így ő a szabolcsiak első nyári új szerzeménye – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: a Csákvár is megkapta a másodosztályú licencet

A Szombathelyi Haladás után az Aqvital FC Csákvár is hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottsága hiánypótlás után megadta az engedélyt a Fejér megyei egyesületnek az NB II-es indulásra.

NB II: marad Csákváron a védő, mégis sokáig hiányozni fog

Egy évvel ezelőtt, tavaly nyáron került Csákvárra Tányéros Ádám, aki akkor egy plusz egy éves szerződést írt alá az NB II-es labdarúgóklubhoz. A következő bajnokságban is marad a Fejér megyeiek szolgálatában, mégis hiányozni fog az őszi idényben, mivel néhány napja súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: a két feljutó mellett a Szentlőrinc is megkapta a licencet

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottságának első, pénteki ülésén az NB III-ból feljutó két csapat, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC mellett a harmadosztály legjobb másodikjaként végző Szentlőrinc SE is NB II-re érvényes licencet kapott.

NB II: élnek az opcióval, marad a szakmai stáb Csákváron

Folytatja munkáját a tavaly nyáron egy plusz egy éves szerződést aláíró Visinka Ede és stábja Csákváron. A szakember a klub honlapján elárulta, hogy a keret kilencven százaléka megmarad, s a távozók helyére újabb fiatalokat várnak a Puskás Akadémiától.

NB II: egy kapus és két hátvéd biztosan távozik Csákvárról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnál már a következő idényre szóló keret kialakításán dolgoznak. Három játékos biztosan távozik a klubtól, illetve egynek felajánlotta a szakmai stáb, hogy ha talál magának csapatot, szabadon elmehet – számolt be róla a klub honlapja, az aqvitalfc.hu.

NB II: Csákváron érthetetlennek tartják a bajnokság lefújását

Értetlenségének adott hangot Nagy Sándor, a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár elnöke a bajnokság lefújásával kapcsolatban. A sportvezető szerint – profi ligáról lévén szó – a másodosztályú bajnokságot ugyanolyan szigorú szabályok szerint befejezhették volna, mint az NB I-et.

NB II: a Csákvár már felkészülési meccseket is tervez

A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár szakmai stábjának tervei szerint a csapat a jövő hét második felétől már együtt edz és tervben van három felkészülési mérkőzés lejátszása is a bajnoki folytatás előtt.

NB II: „Mindenki hozza a saját labdáját” – edzés Csákváron

A Csákvár NB II-es labdarúgócsapata is elkezdi a közös edzéseket négy-öt fős csoportokban.

NB II: Csákváron is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban

A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnál is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban – egyelőre nincs bércsökkentés, a játékosok pedig egyéni edzésterv alapján otthon tréningeznek.

NB II: egymilliót gyűjtött a mentőszolgálatnak a Csákvár

Az Aqvital FC Csákvár másodosztályú labdarúgócsapata, illetve a klub alkalmazottai az elmúlt napokban gyűjtést rendeztek a koronavírus-járvány miatt „frontvonalba” került Csákvári Mentőszolgálat támogatására.

Az MTK nyerte a dobogósok csatáját, menetel a Hali, ETO-siker Nyíregyházán

Az MTK növelte előnyét közvetlen üldözőivel szemben a labdarúgó NB II 28. fordulójában, amelynek mérkőzéseit a március 15-i nemzeti ünnep miatt szombaton, a koronavírus-járvány következtében elrendelt intézkedések nyomán pedig zárt kapuk mögött rendezték meg. A kék-fehérek hazai pályán 3–1-re legyőzték a harmadik Vasast, amely először kapott ki a tavasszal. Mivel a Budafok otthon csak gól nélküli döntetlenre volt képes a kieső helyen álló Tiszakécske ellen, öt pontra nőtt a lemaradása a listavezető MTK-val szemben.

NB II: Soroksáron rendezi jövő héttől hazai mérkőzéseit a Vác

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága pénteki ülésén több helyszín- és időpontváltozásról döntött.

NB II: elbukott a Budafok Ajkán, a Vasas a Szparit is elintézte

A labdarúgó NB II 27. fordulójának esti mérkőzésein a második Budafok két góllal kikapott az újonc Ajka otthonában, és mivel a harmadik Vasas esélyeshez méltóan legyőzte a Nyíregyházát, hat pontra csökkent a piros-kékek hátránya a feljutó helyen álló XXII. kerületiekkel szemben. Újabb vereséget szenvedett az ETO, amely most hazai pályán maradt alul a tavaly még NB III-as Szolnokkal szemben. Az alsóház nagy meglepetése, hogy az idén eddig még gólt sem lövő Vác idegenben ötöt vágott a Tiszakécskének. A Csákvár papírformasikert aratott otthon a Szeged-Csanád ellen.

A Barcika elkapta az MTK-t, az Ajka a Budafokot, hat pontra a feljutástól a Vasas

A  Vasas lett a 27. forduló nyertese a labdarúgó NB II-ben. Bene Ferenc együttese magabiztosan kerekedett a Nyíregyháza fölé, sorozatban az ötödik győzelmét aratta. Mivel a listavezető MTK alulmaradt Putnokon a Kazincbarcika vendégeként, a második Budafok pedig elbukott Ajkán, Feczesinék már csak hat pontra vannak a feljutástól. Újabb veresége miatt szinte borítékolható az edzőváltás az ETO-nál, akárcsak a Dorogon betliző Gyirmótnál. Az alsóházban a Haladás idegenben kiütötte a Soroksárt, a sereghajtó Vác pedig a Tiszakécskét, így a szombathelyiek már nincsenek kieső helyen.

A Budaörs négy, a Budafok három gólt szerezve nyert emberhátrányban

Kilenc mérkőzéssel folytatódott vasárnap a labdarúgó NB II. A 26. fordulóban a Budaörs emberhátrányban játszva négyet vágott a Gyirmótnak, és hasonlóan tett a Budafok is, amely a 25. percben tíz emberre fogyatkozott, majd három gólt szerezve nyert a Békéscsaba ellen. A Csákvár meglepetésre simán diadalmaskodott Siófokon, míg a Nyíregyháza a Kazincbarcikát győzte le otthon. A listavezető MTK a Tiszakécskét, a Vasas az ETO FC Győrt verte meg. Fontos sikert aratott a Haladás a Dorog felett, a Szeged pedig nem bírt a Szolnokkal.

NB II: a Budaörs négyet, a Budafok hármat vágott emberhátrányban

A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Budaörs emberhátrányban játszva négyet vágott a Gyirmótnak, és hasonlóan tett a Budafok is, amely a 25. percben tíz emberre fogyatkozott, majd három gólt szerezve nyert a Békéscsaba ellen. A Csákvár meglepetésre simán diadalmaskodott Siófokon, míg a Nyíregyháza a Kazincbarcikát győzte le otthon.

NB II: az Ajka hazai pályán két góllal legyőzte az MTK-t

A labdarúgó NB II 25. fordulójában az FC Ajka hazai pályán meglepetésre 2–0-ra legyőzte az MTK-t, míg a Csákvár otthon remizett a Gyirmóttal.

Kikapott Ajkán az MTK, a Budafok a 95. percben szerzett góllal nyert Soroksáron

A labdarúgó NB II 25. fordulójában az FC Ajka hazai pályán meglepetésre 2–0-ra legyőzte az MTK-t, míg a Budafok a 95. percben szerzett góllal nyert a Soroksár otthonában. A Vasas a Kazincbarcika vendégeként, Putnokon diadalmaskodott, a Tiszakécske megverte a Nyíregyházát. A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot a 90. percben. Az ETO hazai pályán kapott ki a Szegedtől, a Csákvár remizett a Gyirmóttal, a Vác a Békéscsaba otthonában szerzett pontot.