Anglia: bizarr botrány tört ki Rooney és Vardy feleségei között

Bizarr botrány alakult ki Wayne Rooney és Jamie Vardy feleségei között. Coleen Rooney állítása szerint a Leicester City futballistájának párja privát fotókat szivárogtatott ki a brit The Sun bulvárportálnak.

Óriási bajban a piásan vezető Rooney, 70 millióba kerülhet az este

Korántsem ér véget Wayne Rooney kálváriája annyival, hogy az Everton ikonja ittas vezetés miatt hamarosan a bíróságon felel tettéért.

Kép: a Barcelona honlapján feltűnt egy mosolygós Rooney

Wayne Rooney kisfia, Kai Rooney megkapta azt, amire már régóta vágyott: találkozhatott kedvenceivel, az FC Barcelona futballistáival.

Rooney felesége sok szerencsét kívánt a Liverpoolnak, őt meg a pokolba kívánták

Ki lepődik meg azon, hogy Wayne Rooney felesége a Liverpool bajnoki címéért drukkol? Aki Angliában él, arról úgy hinnénk, hogy evidens neki.

Rooney ennél bénábban nem köszönthette volna fel a feleségét

Wayne Rooney a szerződéshosszabbítása óta a pályán újra régi önmagát idézi, és sorra lövi a gólokat. Ha a házasságáról van szó, akkor viszont továbbra sincs csúcsformában az angol.

Rooney babái Barbadoson már a megaszerződésnek örülnek? - fotók

Az angol médiában tartja magát a hír, miszerint a Manchester United válogatott csatára, Wayne Rooney hamarosan heti 300 ezer fontot (mintegy 113.6 millió forint) hozó szerződés végére kanyaríthatja oda a nevét. Kis családja pedig már Barbadoson örülhet a jó hírnek.

Focistafeleségek karácsonyi partija Liverpoolban - képgaléria

Alex Gerrard és Coleen Rooney, két futballistafeleség és barátnő gyakrabban tűnik fel a liverpooli Cricket butikban, mint férjeik stadionjaiban. De nincs is ezzel semmi baj, nem sok dolguk volna a pályák környékén, ez kétségtelen...

Coleen és Kai Rooney jégkorizni ment - fotók

Bár a Manchester United-sztár Wayne Rooney felesége, Coleen rendkívül elfoglalt vállalkozó, tervező és rovatvezető, azért mindig szakít időt fiaira. Most éppen a liverpooli jégfesztiválon korizott egyet Kaijal.

Rooney babái Barbadoson sütkéreztek - képek

Coleen Rooney láthatóan élvezte a rögtönzött kis nyaralást Barbadoson gyerekeivel, Klayjel és Kaijal. Wayne Rooney párja rózsaszín bikiniben napfürdőzött egyet a karibi szigeten, míg a papa fejes góllal járult hozzá az angol válogatott világbajnoki útjához.

Rooney zokniban távozott az étteremből – képek

Wayne Rooney sztorija folyik most a csapból is, hiszen elvileg augusztus 31-ig még elhagyhatja a Manchester United csapatát. És bár legutóbb a rá kitartóan vadászó Chelsea ellen játszott hazai pályán, a szurkolók nem fogadták rosszul.

Haverok és házastársak küldenék Bale-t az MU-ba, Rooneyt a Chelsea-be

A Daily Star kíméletlenül szórja az átigazolási pletykákat. A legforróbb sztoriból persze Mourinho sem maradhat ki.

Vodka, sör, helikopter: Rooneyék befutottak a Rolling Stones-koncertre - képek

Stílusosan, lazán, a fesztiválközönséghez igazodva érkeztek meg barátaikkal együtt Glastonburybe.

Rooney: új hajhagymák után új klub? - képek

Wayne Rooney hamarosan megint részt vesz egy kis hajbeültetésen, de előbb még megjelent Rihanna tegnap esti koncertjén Manchesterben. Ez a koncert egyben jó alkalom volt arra, hogy megünnepeljék feleségével, Coleennal az ötödik házassági évfordulójukat.

Megszületett Rooney második kisfia

A hétvégén már minden órában várták, és végre megszületett a testvére a hároméves Kainak. Wayne Rooney, a boldog apa hajnalban tette közhírré az interneten, hogy megérkezett Klay Anthony Rooney.

Nemsokára jön a Rooney-baba, az anyuka sétálni ment – képek

Már nem kell sokáig várni, és megszületik Wayne és Coleen Rooney második gyereke. A hírek szerint a pár már teljesen felkészült a kis jövevény fogadására.

Coleen Rooney nagy pocakkal lazít a barbadosi fövenyen – képek

Az angol válogatott ászának felesége már hat hónapos terhes. A tél elől a barbadosi napfénybe menekült, és magával vitte kisfiukat, Kait is. Ki tudná elítélni, hiszen a sápasztó angliai időjárásnál csak jobb lehet egy kis bőrpír az Antillák napsugara alatt. 28 fok, homokos strand, bikini. A papa már nincs velük, jelenése volt tegnap a brazilok elleni győztes meccsen, ahol jó játékkal és góllal vette ki a részét a diadalból. A Daily Mirror képein nyomon követhetjük Wayne Rooney családjának karibi strandolását.

Rooney és családja 12 millió fontos házba költözik – képek

Mit tegyen az ember, ha újabb taggal bővült a családja, és már nem méltó hozzá az eddigi lakása? Természetesen keres egy nagyobb otthont magának. És mit tegyen egy világhírű, dúsgazdag futballista, ha újabb gyereke születik? Keressen egy méretes otthont magának, lehetőleg exkluzívat és jó nagyot.

Családi koboldtánccal ünneplik Rooneyék, hogy megint fiuk lesz - videó

Coleen Rooney valósággal extázisba esett, amikor megtudta, hogy újra fiút hord a szíve alatt. Erre született egy elképesztő videó.

Rooney felesége Barbadoson süttette a formás lábát

Mit csinál Wayne Rooney felesége, ha unja már a banánt Angliában? Hát fogja magát és a kétéves kisfiát, összepakolja a bőröndjét és meg sem áll Barbadosig. Szállodát nem is kell foglalnia, mivel a családnak pont van ott egy kacsalábon forgó vityillója.

Rooney neje és fia boldogan dubajozik - fotók

Wayne Rooney, a Manchester United sztárja klubjával az Egyesült Államokban túrázik, eközben felesége és kisfia, Kai harmadik vakációját tölti, ezúttal Dubaiban.