Atlétikai vb: Taylor újra legyőzte Claye-t, jamaicai diadal 100-on

A hármasugró Will Claye lassan tíz éve próbálkozik, de Dohában sem tudta letaszítani a trónról honfitársát és barátját, Christian Taylort. Az atlétikai világbajnokság harmadik versenynapjának legjobban várt döntőjében, női száz méteren a jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce győzött.

Gyulai Memorial: Taylor, Coleman és Miller-Uibo is parádézott

A verseny legnagyobb sztárjai egytől egyig fantasztikus teljesítménnyel rukkoltak ki kedden a székesfehérvári Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon, melyen női 100 gáton Kozák Luca és Kerekes Gréta is 13 másodperc alá került.

Christian Taylor: Budapesten kezdtem el igazán hinni magamban

Hét év után tért vissza Magyarországra a világklasszis amerikai hármasugró, Christian Taylor, aki a júliusi Gyulai István Memorial egyik legnagyobb sztárja volt. Az első, 2011-es emlékversenyen nyerte vissza önmagába vetett hitét, ami aztán világbajnoki és olimpiai sikerek felé repítette. A mélyen vallásos szupersztár hihetetlenül kedves, laza srác: gördeszkával jár edzésre, az olimpiai döntő előtt beugrik a Mekibe fagyizni, és nem görcsöl azon, övé lesz-e egyszer a világcsúcs.

Atlétika: világcsúcsra hajtott, de még az első helyről is lemaradt

A világcsúcs megdöntése helyett meglepetésre csak második lett egy franciaországi atlétikai versenyen Christian Taylor, a férfi hármasugrás olimpiai és világbajnoka.

Atlétikai vb: Taylor nem döntött világcsúcsot, török arany 200-on

Nem tudta megtartani ígéretét az amerikai hármasugró, Christian Taylor, aki 61 centivel elmaradt a világcsúcstól, bár világbajnoki címét azért megvédte. Lemaradt viszont a döntőről az első felnőtt-világbajnokságán induló gerelyhajító, a 21 éves Rivasz-Tóth Norbert.

Atlétikai vb: Taylor nagy versenyben védte meg hármasugró címét

A legutóbbi két olimpia, valamint a 2011-es és 2015-ös világbajnokság győztese, Christian Taylor nyerte meg a férfi hármasugrást a londoni atlétikai világbajnokságon.

Rio 2016: amerikai címvédés férfi hármasugrásban

Az amerikai Christian Taylor megvédte címét férfi hármasugrásban a riói olimpián. Az ezüstérmet Taylor honfitársa, Will Claye szerezte meg, aki Londonban is második lett, míg a harmadik helyen a kínai Tung Pin zárt.

Atlétikai vb: Bolt a cél előtt már ünnepelve futott 19.55-öt

Usain Bolt a 100 után csütörtökön 200 méteren is legyőzte Justin Gatlint, így második aranyérmét nyerte meg a pekingi atlétikai világbajnokságon.

Gyulai-emlékverseny: a hármasugrás bajnoka is indul

Christian Taylor, a férfi hármasugrás olimpiai és világbajnoka is indul július 10-én a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Pars Krisztiánnál a Gyulai-emlékversenyen sem volt jobb

Az olimpiai bajnok Pars Krisztián nyerte a kalapácsvetés hétfőn a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj 2012 versenyen a Puskás Ferenc Stadionban. A szombathelyi dobó mellett a viadal másik két londoni aranyérmese, 200 méteren az amerikai Sanya Richards-Ross és hármasugrásban honfitársa, Christian Taylor is győzött.

Atlétika: Richards-Ross és Taylor is jó formában érkezik

A női 400 méter olimpiai bajnoka, az amerikai Sanya Richards-Ross, valamint a hármasugrásban aranyérmes Christian Taylor is úgy érkezik a hétfői Gyulai István-emlékversenyre, hogy pénteken győzött a Gyémánt Liga-sorozat stockholmi állomásán.

Atlétika: a londoni hármasugróbajnok is indul a Gyulai-emlékversenyen

Pars Krisztián és az amerikai Sanya Richards-Ross után újabb olimpiai bajnok sportoló részvételét jelentették be a jövő hétfői Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: a vasárnap befejeződött londoni játékokon hármasugrásban aranyérmes Christian Taylor is ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.