Kerékpár: Chris Froome még nem akar visszavonulni

Az év végén lejáró szerződése ellenére nem gondolkodik a visszavonuláson Chris Froome, a britek négyszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.

Kerékpár: Chris Froome februárban versenyez újra

Februárban visszatér súlyos bukása után Chris Froome, a britek négyszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.

Kerékpár: jelentős visszaesés Chris Froome felépülésében

Jelentős visszaesés következett be Chris Froome (34) felépülésében, a brit klasszisnak így idő előtt el kellett hagynia csapata, az Ineos spanyolországi edzőtáborát.

Kerékpár: fémeket távolítottak el Froome testéből

Újabb műtéten esett át a kerékpáros Chris Froome.

Kerékpár: konyhai baleset miatt kellett újra műteni Froome-ot

Konyhai baleset nehezíti Chris Froome négyszeres Tour de France-győztes országúti kerékpáros felépülését.

Tour de France: győzelemre tör jövőre a nagyot bukó Froome

A jövő évi Tour de France országúti kerékpáros-körverseny megnyerésére készül a négyszeres győztes Chris Froome, aki júniusban hatalmasat bukott.

Vuelta: Froome-nak ítélték a 2011-es győzelmet

Chris Froome-nak ítélték a győzelmet a 2011-es Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen, miután az eredetileg első Juan José Cobót doppingvétség miatt csütörtökön megfosztották diadalától.

Kerékpár: három hét után kiengedték Chris Froome-ot a kórházból

Három héttel rendkívül súlyos balesete után elhagyhatta a kórházat és hazatérhetett Chris Froome, a négyszeres Tour de France-győztes brit kerékpáros.

Kerékpár: megfoszthatják Vuelta-győzelmétől Cobót

Doppingvétség miatt három évre eltiltották a már visszavonult spanyol Juan José Cobót, aki így elveszítheti a spanyol országúti kerékpáros körversenyen aratott 2011-es győzelmét.

Kerékpár: Froome az intenzíven, nyolc órán át operálták

Chris Froome-ot két-három napig az intenzív osztályon ápolják, miután nyolc órán át operálták – közölte csapata, az Ineos menedzsere, Dave Brailsford. A brit országúti kerékpáros a szerdai edzés közben bukott óriásit, eltört a combcsontja, a könyöke és a bordája.

Kerékpár: Froome combcsont-, borda- és könyöktörést szenvedett

A szerdai edzése közben óriásit bukó Chris Froome országúti kerékpáros combcsont-, könyök- és bordatörést szenvedett.

Tour de France: óriásit bukott Froome, nem indul a versenyen

Chris Froome óriásit bukott edzés közben, emiatt a brit országúti kerékpáros nem indulhat a július 6-án kezdődő Tour de France-on.

Nem aszkéták, három hétig rózsaszínben látják a világot

Május 11-én Bolognában rajtol az olasz országúti kerékpáros körverseny, a 102. Giro d’Italia mezőnye a 21 szakasz 3566.8 kilométerének megtétele után június 2-én ér célba Veronában. Mivel jövőre ilyenkor Budapesten startol a 103., s további két szakasz útvonala is Magyarországon kanyarog majd, különösen érdekes lehet, milyen is belülről a három Grand Tour-viadal egyike.

Kerékpár: a leggazdagabb brit segített, új néven indul a Sky

A Sky év végi kiszállása után Jim Ratcliffe, Nagy-Britannia leggazdagabb embere lesz a tulajdonosa a szigetország legjobb országútikerékpáros-csapatának.

Giro: a címvédő Froome és a Tour-győztes Thomas sem indul

A címvédő Chris Froome és a Tour de France-győztes Geraint Thomas sem indul a Giro'd Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Kerékpár: Froome és Thomas sem áll rajthoz a vb-n

Geraint Thomas, az idei Tour de France győztese, valamint Chris Froome, a Francia körverseny négyszeres bajnoka sem áll rajthoz a szeptember végi országútikerékpáros-világbajnokságon.

Kerékpár: Thomas és Froome is ott lesz a brit vb-csapatban

Az idei Tour de France-győztes Geraint Thomas, valamint Chris Froome, a francia körverseny négyszeres bajnoka is rajthoz áll a szeptemberi országúti kerékpáros-világbajnokságon.

Vuelta: a címvédő és a friss Tour-győztes sem indul

A címvédő Chris Froome és a friss Tour de France-győztes Geraint Thomas sem indul az idei spanyol országúti kerékpáros-körversenyen, a Vuelta a Espanán.

Tour de France: Geraint Thomas először nyerte meg a versenyt

A brit Geraint Thomas nyerte meg a 105. Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: Roglic nagyot ment, Thomason maradt a sárga

A szlovén Primoz Roglic nyerte meg a Francia kerékpáros-körverseny (Tour de France) 19. szakaszát. Az összetett versenyben vezető Geraint Thomas a második helyen ért célba, így a jóváírásnak köszönhetően növelte az előnyét Tom Dumoulinhez és csapattársához, a címvédő Chris Froome-hoz képest.