NFL: megcsinálta, az elkapók után bűnözőket üldözhet a volt játékos

Korábban jeleztük, hogy a Chicago Bears és a Carolina Panthers korábbi játékosa, Charles Tillman arra készül, hogy bekapcsolódjon az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodája, vagy ahogy mindenki ismeri: az FBI munkájába. Ez most valósággá vált, Tillman valóban csatlakozott a világhírű szervezethez!

NFL: az év embere volt, imádja Budapestet, FBI-ügynök lesz?!

A korábbi NFL-sztár Charles Tillman a Chicago Tribune értesülése szerint arra készül, hogy beálljon az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodájába, vagy ahogy mindenki ismer: az FBI-hoz.

NFL: a kínos Belichick, a lenyűgöző Lambeau, a varázslatos New Orleans - legek

15 nap, 10 csapat, 6 meccs, 5 stadion. Háromhetes NFL-túránkról készített beszámolónk lezárásaként áttekintjük, melyek voltak az amerikai út legkiemelkedőbb pontjai. Lássuk a legeket!

NFL: imádja Budapestet az év embere - exkluzív interjú

Charles Tillmanről sok mindent el lehet mondani: a Chicago Bears védőjátékosa, az NFL-ben az év emberének választották és hamarosan szabadügynök lesz. De amit kevesen tudnak, az az, hogy Budapest az egyik kedvenc városa. Ezekről beszélgettem vele.

NFL: Locker idén már nem játszhat, Cutler kidőlt, Manning nem

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tennessee Titans bejelentette, lábsérülést szenvedett irányítója, Jake Locker ebben a szezonban nem léphet már pályára.