Kézi: a CSM Bucuresti a CAS-hoz fordulhat a bajnokság lezárása kapcsán

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz akar fordulni Gabriela Szabo, a CSM București klubigazgatója, mert a Román Kézilabda-szövetség (FRH) a bajnoki cím odaítélése nélkül zárta le a Nemzeti Liga küzdelmeit, és a csupán szabadkártyára javasolt fővárosi klub helyett az SCM Ramnicu Valceát nevezte a Bajnokok Ligájába.

Úszás: Szun Jang fellebbezett nyolcéves eltiltása ellen

A Swimming World szakportál szerint a nyolc évre eltiltott olimpiai bajnok úszó, Szun Jang a svájci szövetségi bíróságnál fellebbezett az őt sújtó ítélet ellen.

Manchester City: De Bruyne jövője a CAS döntésén múlik

Kevin De Bruyne a Manchester City Bajnokok Ligájából való kizárásától teszi függővé, meddig marad az angol klubnál.

Doppingügy: Oroszországban felmentették, a CAS négy évre eltiltotta

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négy évre eltiltotta Andrej Jeremenko atlétaedzőt, aki 2017-ben megpróbált lefizetni egy doppingellenőrt.

Atlétika: jóváhagyták a vesztegetni próbáló edző eltiltását

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) jóváhagyta Andrej Jeremenko négy évre szóló eltiltását, miután bizonyítottnak találta, hogy az orosz atlétaedző csalni próbált tanítványa doppingvizsgálata során.

CAS: júniusban lesz döntés a WADA és a RUSADA ügyében

A lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) júniusra halasztotta a meghallgatásokat a Nemzetközi (WADA) és az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) közötti ügyben.

Jégkorong: május végéig eltiltották a kanadai vezetőt

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) május 31-ig eltiltotta a sportággal kapcsolatos minden tevékenységtől Scott Salmondot, a Kanadai Jégkorongszövetség alelnökét a doppingellenes szabályok megsértése miatt – adta hírül szombaton a nemzetközi szövetség (IIHF) sajtószolgálata.

BL: a koronavírus miatt csúszhat a Manchester City ügye

A koronavírus terjedésének lassítása érdekében legkorábban május 1-ig nem tart személyes meghallgatásokat a nemzetközi Sportdöntőbíróság – adta hírül a CAS a hivatalos honlapján. Emiatt valószínűleg a Bajnokok Ligájából kizárt Manchester City fellebbezését is később vizsgálja meg a testület.

Dopping: a CAS felmentette a négy évre eltiltott, vb-ezüstös távolugrót

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette a doppingolás vádja alól Jarrion Lawson amerikai távolugrót, akit négy évre tiltott el tavaly a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA).

Dopping: a CAS felmentette a kétszeres világbajnok úszót

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön eltörölte Filippo Magnini kétszeres világbajnok úszó négyéves eltiltását.

Man. City: a klub fellebbezett a kétéves eltiltás ellen

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) hivatalosan is rögzítette a Manchester City fellebbezését – írja a BBC. Mint ismert, az angol klub az európai kupasorozatokból való kétéves kizárás miatt tiltakozik.

PL: az angol liga is megbüntetheti a Manchester Cityt

Az angol Premier League-től is megkaphatja a maga büntetését az európai kupákból a következő két idényre kizárt Manchester City – írja a The Independent.

Úszás: felmentették a doppingvétség miatt eltiltott világcsúcstartót

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) eltörölte a brazilok világcsúcstartó úszója, Nicholas Santos eltiltását.

Tokió 2020: a CAS nem foglalkozik a női gyaloglók kérvényével

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) illetékesség hiányában megszüntette annak a fellebbezésnek a tárgyalását, amelyet a női gyaloglók 50 kilométeres távjának olimpiai programba vételéért adtak be.

Oroszország: a RUSADA elküldte tiltakozó levelét a WADA-nak

Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) pénteken elküldte az ország tiltakozásáról szóló levelét a nemzetközi ügynökséghez (WADA), melynek december 9-én született döntése értelmében az orosz sportolók nemzeti válogatottként négy évig nem vehetnek részt jelentős nemzetközi versenyeken, így a 2020-as tokiói olimpián sem.

WADA: Oroszország bejelentette, fellebbez az eltiltás ellen

Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) csütörtökön bejelentette, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul a WADA által kiszabott négyéves eltiltás ellen. Korábban Vlagyimir Putyin orosz elnök is jelezte, hogy fellebbeznek a döntés ellen, és csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette, a határozat ellentétes a józan ésszel.

Chelsea: megfelezték a büntetést, igazolhatnak januárban

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) megfelezte a Chelsea labdarúgócsapatára kirótt büntetést, így az angol klub már a télen szerződtethet új játékost.

Sala-ügy: a Cardiff benyújtotta fellebbezését a CAS-hoz

A Cardiff City benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése ellen, amely a január 21-én tragikus körülmények között elhunyt Emiliano Sala vételárának fizetési kötelezettségével kapcsolatban született.

CAS: elutasították a Manchester City beadványát

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Manchester City beadványát, amelyet az UEFA vizsgálata miatt nyújtott be az angol klub.

CAS: fordítási problémák nehezítették Szun Jang meghallgatását

Meghallgatása során a rossz fordításra panaszkodott Szun Jang többszörös olimpiai és világbajnok úszó, akinek a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) fellebbezése miatt kell tárgyaláson részt vennie a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS).