Buzsáky Ákos: Sokaknak csalódást okoztam

Februárban hallhattunk legutóbb a korábbi 20-szoros válogatott Buzsáky Ákosról, aki elismerte: lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

Klasszisok és örök ígéretek, akiknek nem feltétlenül a sarkuk volt az Achillesük

A minap a 29 esztendős Andrew Luck sokkolta az amerikai sportok szerelmeseit, az Indianapolis Colts korábbi irányítója állandó sérülései miatt, fizikai és mentális fáradtsággal indokolva bejelentette a visszavonulását. Idehaza sem telt el hasonló bejelentés nélkül a nyár, az egykor a Liverpoolt is megjárt Pölöskei Zsolt 28 évesen akasztotta szögre a stoplist – a Honvéd mezével együtt. Innen, Európa közepéről az európai labdarúgásra koncentrálva – a teljesség igénye nélkül – gyűjtöttünk össze hasonlóan ígéretesen indult, ám a kelleténél korábban véget érő karrierrajzokat Brian Cloughtól, Owen Hargreavesen át Buzsáky Ákosig.

QPR: Megható és megrendítő volt – Buzsáky a köszöntésről

Mint arról beszámoltunk, Buzsáky Ákost köszöntötték a QPR szombati, Wigan ellen 3–1-re megnyert hazai bajnokija előtt. A klub korábbi magyar légiósa meghatódott, hogy ilyen fogadtatásban részesült, amiért hálás volt csapatának és a szurkolóknak.

Anglia: Nagyék már negyedikek, Buzsákyt ünnepelte a QPR

Nagy Ádám csapata, a Bristol City 3–1-re győzött a Hull City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) szombati játéknapján, és feljött a tabella negyedik helyére.

Edzősors: Buzsáky Ákos újra munkába állt – fotó

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE-től nemrégiben egészségügyi problémák miatt távozó Buzsáky Ákos ismét edzést tartott, erről tanúskodik eddigi segítője, Kemény Kristóf fotója. A tréner a Buzsáky-család által alapított Grund FC pályáján vezényelte a gyakorlást – írja az nb1.hu.

NB III: Buzsáky nélkül a III. Kerület, Szerbiából igazolt a Szentlőrinc

Vasárnap rajtol a labdarúgó NB III 2018–2019-es kiírásának tavaszi szezonja – illetve ez tulajdonképpen már novemberben elkezdődött, hiszen a csapatok már lejátszottak egy előrehozott fordulót a tavaszról. A Nemzeti Sport Online évek óta nyomon követi a három csoport eseményeit, és ezúttal áttekintjük azt is, hogy télen milyen változások történtek a feljutásra esélyes, illetve a kiesés ellen küzdő csapatoknál. A három első helyezett egyébként feljut az NB II-be (ahonnan a 18–20. helyezett búcsúzik), míg csoportonként a 14–16. helyezett, valamint a legrosszabb mutatóval záró 13. helyezett (összesen 10 gárda) kiesik a megyei I., illetve a budapesti I. osztályba. A bajnokság június 2-án ér véget.

NB III: Buzsákyt felmentette a munkavégzés alól a III. Kerület

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE hivatalos közleményben tudatta, hogy már nem Buzsáky Ákos a csapat vezetőedzője. A volt válogatott futballista segítője, Kemény Kristóf is távozik – felajánlották neki a vezetőedzői pozíciót, de nem fogadta el –, a szakmai munka irányításával az eddigi utánpótlás-vezetőt, Gál Istvánt bízták meg.

Volt NB I-es játékosokból orosz és török gólkirály? Kellenek a jó légiósok!

Az éppen aktuális átigazolási időszakhoz közeledve mindig felcsendül a régi nóta: Minek ide ennyi légiós? Természetesen, mint a ,,másik oldalról” érdekelt fél, furcsának is tűnhetne, ahogy védem a mundér becsületét, de lássuk a tényeket... – Paunoch Péter blogja.

NB III: Buzsáky Ákos irányítja a III. kerületi TVE-t

A lejáró szerződésű Tóth András helyett Buzsáky Ákos lesz a III. kerületi TVE labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.

Még Mourinho is elmosolyodott részeg csapata láttán

Az európai topfutball főszereplőit a labdarúgás szerelmesei többnyire csak a televízió képernyőjéről vagy a lelátóról csodálhatják – ám valamikor a legnagyobb klasszisok és a legzseniálisabb szakemberek is pályakezdőnek számítottak. A kezdeti szárnypróbálgatásoknak olykor magyar szemtanúi is voltak, akik lapunk hasábjain idézik fel a ma már ünnepelt labdarúgókhoz, valamint az egész világ csodálta szakvezetőkhöz fűződő emlékeiket. A sztárom a párom soroztunk második részében Buzsáky Ákos mesél José Mourinhóról.

Buzsáky: Előbb-utóbb megcélzom a szövetségi kapitányi posztot

Azon a manchesteri pályán tett újabb lépést az ígéretes edzői karrier felé Buzsáky Ákos, ahol a 115-szörös angol válogatott David Beckham is felnőtt.

Harcosok alkonya… Szögre akasztotta Duff, Simunic és Szűcs Lajos is

Az év vége, az év eleje táján illik számba venni veszteségeinket, és szokásunk szerint mi is megtesszük ezt a labdarúgóvilággal kapcsolatban. Összegyűjtöttük már önöknek a tavaly elhalálozott labdarúgókat, most pedig azokkal folytatjuk, akik nem földi létüket, csak futballistakarrierjüket fejezték be. Háromrészes sorozatunk záró anyagával jelentkezünk most.

FTC: „Szerettem volna, de eljött az idő. Már nem lehet folytatni”

Térdproblémái miatt végleg felhagyott az aktív labdarúgással Buzsáky Ákos, a legutóbb a Ferencvárosban futballozó, 20-szoros válogatott középpályás.

FTC: a távozó középpályás fél évig biztosan nem lép pályára

A Nemzeti Sport Online információja szerint az NB I-es Ferencvárostól távozó Buzsáky Ákos a következő fél évben biztosan nem tér vissza a labdarúgópályákra, mivel a térde továbbra sem egészséges.

FTC: a távozó középpályás a BLSZ I-ben köthet ki

Sajtóhírek szerint Buzsáky Ákos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozó középpályás a negyedosztályban folytathatja pályafutását.

FTC: Buzsáky, Kurucz és az új balhátvéd utazik, Havojic nem

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos oldalán közzétette a törökországi edzőtáborába utazó játékosainak listáját.

FTC: Doll nem számít a horvát játékosra, Buzsáky külön edz

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a horvát Tomislav Havojic kikerült a Ferencváros labdarúgócsapatának első keretéből, amelytől Buzsáky Ákos is külön edz.

FTC: a válogatott középpályás is a csapattal kezdi a munkát

Gera Zoltán és Hajnal Tamás mellett egy másik rutinos válogatott középpályás, a nemzeti csapatban hússzor szereplő Buzsáky Ákos is a Ferencvárossal kezdi meg a téli felkészülést. 

FTC: Buzsáky Ákos is elkezdte az edzéseket

Elkezdte az edzéseket a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatánál Buzsáky Ákos, ám egyelőre külön gyakorol a többiektől.