Koronavírus: tévedett a labor, tömeges megbetegedés Bulgáriában

Laboratóriumi hiba áldozatául esett a Carszko Szelo élvonalbeli bolgár csapat játékosa, Martin Kavdanszki és további 19 labdarúgó.

Válogatott: A keret összeállítása a szokásosnál is nehezebb lesz – Rossi

Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott október 8-án pótolja az eredetileg márciusra kiírt Európa-bajnoki pótselejtezőt Bulgária ellen. A szófiai mérkőzéssel kapcsolatban Marco Rossi szövetségi kapitány fejtette ki a véleményét.

UEFA: október 8-án játszunk Bulgáriával az NL-playoffban

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdai sajtótájékoztatóján többek között azt is bejelentette, hogy a Nemzetek Ligája-rájátszás tavasszal elhalasztott mérkőzéseit októberben és novemberben pótolják be. Ennek értelmében Magyarország október 8-án csap össze Bulgáriával az A-liga elődöntőjében. Ha továbbjutunk, november 12-én küzdünk meg az Izland–Románia párharc győztesével a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon való részvételért.

Labdarúgás: Bulgáriában is mehetnek szurkolók a meccsekre

A bolgár kormány keddi bejelentése szerint kilátogathatnak a szurkolók a pénteken újrainduló labdarúgó-bajnokság mérkőzéseire.

Koronavírus: a zárt kapus folytatást kritizálják Bulgáriában

Számos bírálat érte a bolgár hatóságokat amiatt, hogy csak zárt kapuk mögött engedik folytatni a labdarúgó-bajnokságot június 5-től.

Bulgária: június 5-én indul újra a rövidített futballbajnokság

Szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett június 5-én indul újra a labdarúgó-bajnokság Bulgáriában.

Bolgár–magyar: hosszabbított a rivális kapitánya – sajtóhír

A bolgár labdarúgással kapcsolatban jól értesült Metodi Sumanov a Twitteren arról számolt be, hogy a helyi szövetség szerződést hosszabbított Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitánnyal.

Válogatott: a bolgárok szerint novemberben pótolhatjuk a meccset

Emil Kosztadinov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség alelnöke szerint még az idén megrendezik a Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-playoff-mérkőzést, amit a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani.

Eb 2021: a bolgárok szeptemberi pótselejtezővel kalkulálnak

A mieink elleni összecsapásra készülő bolgárok tényszerűen foglalkoztak az UEFA szerdai döntésével, a románok és az izlandiak jószerével sehogyan sem.    

Bolgár–magyar: június 4-én lehet a szófiai pótselejtező – sajtóhír

Szófiai sajtóhírek szerint megvan a március 26-áról elhalasztott Bulgária–Magyarország mérkőzés új dátuma. Metodi Sumanov, szabadúszó-sportújságíró a Twitteren számolt be arról, hogy június 4-én rendezhetik meg az Európa-bajnoki pótselejtezőt.

Válogatott: Balogh Norbert is kaphatott volna meghívót

A Hull Live híre szerint az angol másodosztályú Hull City két játékosa is meghívót kaphatott volna a márciusi Európa-bajnoki pótselejtezőkre, a 42-szeres északír válogatott Josh Magennis és a magyar Balogh Norbert.

Koronavírus: elhalasztják a bolgár–magyart – hivatalos!

Az MLSZ a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a bolgár parlament döntése értelmében nem rendezhetik meg a Bulgária–Magyarország találkozót zárt kapuk mögött sem az eredetileg kiírt március 26-ai időpontban.

Bulgária: halasztások a bolgár bajnokságban is

A Bolgár Labdarúgó-szövetség úgy határozott, hogy a koronavírus-járvány miatt április 13-ig elhalaszt minden első és másodosztályú labdarúgó-mérkőzést.

Válogatott: „Rossi január eleje óta itt tartózkodik, egészséges”

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn a közösségi oldalán üzent az érte aggódóknak, most pedig az MLSZ jelezte, az olasz kapitány Magyarországon tartózkodik, és nincs semmi problémája.

Koronavírus: „Nehéz a helyzet” – Marco Rossi Facebookon üzent

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán üzent az érte aggódóknak.

Eb 2020: felfüggesztették a jegyeladást a bolgár–magyar meccsre

Mint beszámoltunk róla, az MLSZ hétfőn a Twitteren posztolt a márciusi Bulgária–Magyarország NL-rájátszás és Eb-pótselejtező-mérkőzéssel kapcsolatban, a bolgár szövetség pedig bejelentette, felfüggesztette a válogatott mérkőzésekre szóló belépőjegyek árusítását.

MLSZ: a bolgár kormány döntése a Bulgária–Magyarország meccsre is vonatkozik

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a bolgár kormány döntése értelmében a koronavírus miatt mától minden sporteseményt nézők nélkül rendeznek meg Bulgáriában. Erre reagált hétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség – a hétvégi döntés a március 26-i, Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-, Eb-pótselejtező-mérkőzést is érinti. A bolgár szövetség felfüggesztette a meccsre szóló belépőjegyek árusítását.

Bulgária: az összes sportesemény zárt kapus, mi lesz a bolgár–magyarral?

Vasárnapi beszámolók szerint Bulgáriában is megjelent a koronavírus, egyelőre négy, hivatalosan is megerősített fertőzött van. A kormány viszonylag gyorsan határozott és minden sporteseményt zárt kapussá nyilvánított az országban.

Eb 2020: járvány Bulgáriában, de nincs veszélyben az Eb-pótselejtező

Bulgáriában rohamosan terjed az influenza, de a Magyarország elleni Eb-pótselejtező megrendezése egyelőre nincs veszélyben.

Bolgár–magyar: továbbra sincs sok esély Willi Orbán játékára

Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott kulcsjátékosa vélhetően nem léphet pályára a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőn.