NB I: egy éve nincs csapata, a Budafok szerződtette

Megfelelt a próbajátékon, így szerződést kapott a labdarúgó NB I-be feljutó Budafoktól Takács Ronald, akinek az előző idényben nem volt csapata – olvasható a fővárosi klub hivatalos honlapján.

Felkészülés: kétgólos győzelmet aratott az NB I újonca

A következő idényt már a labdarúgó NB I-ben megkezdő Budafoki MTE 2–0-ra legyőzte az ETO FC Győrt a két csapat szombati, zárt kapus felkészülési mérkőzésén.

Felkészülés: a Budafok ikszelt az első lipóti meccsén

Hétfő óta a Szigetközben lévő csodás településen, Lipóton készül az NB I-es rajtra az újonc Budafoki MTE. Az edzéseket az egyelőre pro licences végzettséggel nem rendelkező, a csapatot az élvonalba juttató Csizmadia Csaba vezeti, és a gárda szerdán már le is játszotta első felkészülési mérkőzését, mégpedig az élvonalba igyekvő Gyirmót FC Győr ellen (1–1).

NB I: az újonc Budafok kölcsönadta fiatal támadóját

A Budafok 18 éves saját nevelésű támadója, Farkas Bálint a következő idényt kölcsönben az NB III-as Érdben tölti – tudtuk meg a labdarúgó NB I újoncának hivatalos honlapjáról.

NB I: két edzőmeccset játszik a héten az újonc Budafok

A Budafoki MTE hétfőtől szombatig Lipóton edzőtáborozik, s két felkészülési mérkőzést játszik NB II-es riválisokkal – írja hivatalos honlapján a labdarúgó NB I újonca.

Budafok: A legutóbbi sérülés tényleg durva volt, komolyan megviselt – Mervó

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A találkozó után Mervó Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja, aki hosszú idő után tölthetett ismét 45 percet a pályán hivatalos mérkőzésen.

PMFC: „A következő hetekben nyilvánvalóvá válik, ki lesz a tulajdonos”

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A találkozó szünetében a pécsiek operatív igazgatójával, Győri Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja a PMFC gazdasági hátteréről, a stadionról és a célokról.

Budafok: „Eddig a tévében néztem, más lesz élőben játszani” – óriási gólt lőtt a tehetség

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A végeredményt Szabó Máté óriási góllal állította be – nézze meg a találatot az NSO Tv videójában, valamint a 21 éves játékossal készült interjút is.

Felkészülés: a Budafok két góllal legyőzte a PMFC-t

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken.

NB I: a becsmérlő jóslatok felpaprikázzák a budafokiakat

Sikerre éhes és a lehetőséget megragadni képes játékosokkal készül hetvenöt év után első élvonalbeli idényére a Budafoki MTE, amelyet felpaprikáznak a becsmérlő jóslatok.

NB I: Budaörsről érkezik a Budafok új szerzeménye

A labdarúgó NB I-be feljutott Budafok szerződtette a legutóbb Budaörsön játszó Medgyes Sinant. A balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető 27 éves labdarúgó 2015-ben az ETO játékosaként már bemutatkozott az élvonalban.

NB I: a Budafok bejelentette Zsóri Dániel szerződtetését

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport értesülése, a Puskás-díjas Zsóri Dániel a Mol Fehérvártól kölcsönbe az élvonalba feljutó Budafoki MTE-be igazolt.

NB I: megegyeztek Zsóri Dánielről, a Budafokhoz megy

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Budafok megegyezett a Mol Fehérvárral Zsóri Dániel kölcsönvételéről.

NB I, NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2020–2021

A 2020–2021-es idény nyári átigazolási időszaka július 1. és szeptember 22. között tart az NB I-ben. Kövesse velünk egész nyáron a változásokat, illetve azt is láthatja, hogy értesüléseink, illetve sajtóhírek szerint kik érkezhetnek a klubokhoz vagy éppen kik távozhatnak tőlük.

Budafok: Horvátországból érkezett védő – hivatalos

A következő idényt a labdarúgó NB I-ben kezdő Budafok a horvát élvonalbeli Slaven Belupótól szerződtette Marko Iharost – olvasható a klub hivatalos honlapján.

NB I: a Budafok szlovéniai edzőtáborral készül az élvonalra

Hétfőn megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I 2020–2021-es idényére a másodosztályból feljutó Budafoki MTE, amelynek nyári programjában külföldi edzőtábor is szerepel – adta hírül a fővárosi klub hivatalos honlapján.

Budafok: hat játékossal megegyeztek a folytatásról

Az NB I-be feljutó Budafok bejelentette, hogy meghosszabbította hat játékosa szerződését.