Asztalitenisz: bronzérmes a Budaörs az ETTU-kupában

A Budaörs asztaliteniszcsapata bronzérmesként zárt a női ETTU-kupában, miután az elődöntő vasárnapi visszavágóján is kikapott a spanyol Cartagenától.

Asztalitenisz: hátrányban a Budaörs az ETTU-kupában

A házigazda Budaörs 3:2-re kikapott szombaton a spanyol Cartagenától a női asztalitenisz ETTU-kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Asztalitenisz: a Budaörs itthon kezdi az ETTU-kupa-elődöntőt

Március 9-én, hazai környezetben játssza az ETTU-kupa elődöntőjének első mérkőzését az SH-ITB Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata.

Asztalitenisz: a spanyol Cartagena lesz a Budaörs elődöntős ellenfele

A spanyol Cartagena lesz a SH-ITB Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapatának ellenfele az ETTU-kupa elődöntőjében.

Asztalitenisz: a Budaörs bejutott az ETTU-kupa elődöntőjébe

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC női csapata a szombati, idegenbeli visszavágót is megnyerte a Kazany ellen, mégpedig 3:1-re, így kettős győzelemmel bejutott az elődöntőbe az ETTU-kupában, a második számú európai asztalitenisz-sorozatban.

Asztalitenisz: budaörsi előny az ETTU-kupa negyeddöntőjében

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC csapata szoros csata után 3–2-re nyert pénteken a vendég orosz Kazany ellen a női asztalitenisz ETTU-kupa negyeddöntős párharcának első mérkőzésén.

Női asztalitenisz: a Kazany lesz a Budaörs ellenfele

A szerdai sorsolás eredményeként az orosz TTC Kazany együttesével játszik az SH-ITB Budaörsi 2i SC a női asztalitenisz ETTU-kupa negyeddöntőjében.

Női asztalitenisz BL: vereséggel búcsúzott a Budaörs

Utolsó mérkőzésén is kikapott, ezzel a harmadik helyen végzett csoportjában a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, így átkerül az ETTU-kupába.

Női asztalitenisz BL: ismét kikapott a címvédőtől a Budaörs

Akárcsak az idegenbeli mérkőzésen, hazai környezetben is kikapott a címvédő horvát Dr. Casl gárdájától a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában pénteken.

Női asztalitenisz BL: kikapott a címvédőtől a Budaörs

A címvédő horvát Dr. Casl gárdájától elszenvedett 3–0-s vereséggel kezdte meg szereplését a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában a Budaörs csapata.

Asztalitenisz: győzött, de minden bizonnyal búcsúzik a Budaörs

Hatalmas csatában 3–2-re győzött a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata az ETTU-kupa negyedik fordulójának pénteki visszavágóján, a francia Etival Clairefontaine ASRTT otthonában, de valószínűleg így is búcsúzik a sorozattól.

Női asztalitenisz: fölényes budaörsi siker az ETTU-kupában

Fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését a női asztalitenisz ETTU-kupa főtábláján a Budaörs 2i SC csapata, amely 3–0-ra győzött szombaton a spanyol Balaguer otthonában.

ETTU-kupa: nem jutott be az elődöntőbe a Budaörs

Nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé a Budaörs női asztalitenisz-csapatának az ETTU-kupában, mert az első mérkőzésen elért 3:2-es siker után vasárnap 3:1-re kikapott a török Bursa Büyüksehir Beledíyesportól.

Asztalitenisz: negyeddöntős a Budaörs az ETTU-kupában

A Budaörs magabiztos győzelmet aratott portugál vendége, a Juncal felett szombaton, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a női asztalitenisz ETTU-kupában.

Asztalitenisz női ETTU-kupa: kikapott a Budaörs

A Budaörs kikapott az esélyesebb francia ALCL TT Grand-Quevilly otthonában az asztalitenisz női ETTU-kupa 4. fordulójának pénteki játéknapján, így nem jutott be a legjobb nyolc közé.

Asztalitenisz ETTU-kupa: bejutott a 4. fordulóba a Budaörs

Idegenbeli sikerével bejutott a negyedik fordulóba a Budaörs csapata a női asztalitenisz ETTU-kupában.

Asztalitenisz BL: vereséggel búcsúzott a Budaörs

Vereséggel búcsúzott az asztalitenisz Bajnokok Ligájától a Budaörs női csapata: a magyar együttes a B-csoport pénteki utolsó fordulójában hazai környezetben maradt alul a címvédő és százszázalékos Linzcel szemben.

Asztalitenisz BL: ismét kikapott a Budaörs

Ötödik mérkőzésén az ötödik vereségét szenvedte el a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat be az elődöntőbe.

Asztalitenisz BL: másodszor is kikapott a Budaörs

Második mérkőzését is elvesztette az előző szezonban ezüstérmes Budaörs 2i SC csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B csoportjában.

Asztalitenisz: 2011 után ismét bajnok a Budaörs női csapata

Ha női asztalitenisz csapatbajnoki aranycsata, akkor Budaörsi 2i SC és Postás SE. Az utóbbi évek e két együttes párharcát hozták, váltakozó sikerrel: két évvel ezelőtt a budaörsiek, tavaly a zuglóiak diadalmaskodtak, az idei csapatbajnoki eredmények azonban már sejtették, hogy újra fordulhat a kocka, hiszen az alapszakaszban a Budaörs előbb 8:2-re, majd 7:3-ra győzte le a címvédőt.