Az NB I-be ingyen nem engedték el, a Balmazújvárost viszont kizárták...

Múlt héten hivatalosan is eldőlt, hogy a másodosztályú induláshoz szükséges licencétől megfosztott Balmazújváros labdarúgócsapata nem folytathatja szereplését az NB II-ben, hiába játszott már le hat mérkőzést is az idényből. Ez a része tehát lezárult a történetnek, a játékosok szemszögéből azonban továbbra is nagy a bizonytalanság, hiszen kérdés, hol folytathatják pályafutásukat. A Nemzeti Sport Online megkereste az ügyben a Hivatásos Labdarúgók Szervezetét (HLSZ), dr. Horváth Gábor főtitkár vázolta a kialakult jogi helyzetet, míg a balmazújvárosi futballisták részéről a csapat egyik játékosa, Bora György elevenítette fel a nyári kálváriájukat.

Kisvárda: a Loki és a Honvéd neveltje próbajátékon vesz részt

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint néhány napig Kisvárdán edz a DVSC-ben és a Honvédban nevelkedő, az előző idényben Balmazújvárosban játszó Bora György.  

NB II: újabb játékost vett kölcsön a Honvédtól a Dorog

A Budapest Honvéd kölcsönadta 18 éves kapusát, Vajda Dánielt a Dorognak – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

Honvéd: egy külföldi csatár még érkezik a kispestiekhez

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tájékoztatást adott a keret nyári változásairól. A közzétett nevek többnyire olyanok, amikről már beszámoltunk, ám a beszámoló végén a klub megemlíti, a külföldieknek fenntartott hét hely közül csak hatot töltenek be, mivel egy külföldi csatár érkezése még várható.