NB I: Rebrov az idény legjobb edzője, Bolla az év felfedezettje

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy Szerhij Rebrov kapta a legjobb vezetőedzőnek járó elismerést a RangAdó díjátadón. Bolla Bendegúz lett az idény felfedezettje, Berke Balázs pedig az év játékvezetője.

ZTE: három fontos játékostól köszöntek el az egerszegiek

Nemcsak az Újpestre igazoló Nikola Mitrovics, hanem a kölcsönszerződése után Fehérvárra visszatérő Bolla Bendegúz és Tamás Krisztián távozásáról is beszámolt szerdán hivatalos honlapján a Zalaegerszegi TE.

ZTE: Novothny is kiszemelt és Fehérvárról is igazolhatnak

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ZTE labdarúgócsapata, amely már korábban biztosította NB I-es tagságát a következő idényre, a napokban megkezdte a tárgyalásokat a kulcsemberek megtartásáról, illetve további erősítésekről.

NB I: a lengyel szakíró szerint a ZTE-ben játszik a legnagyobb U21-es ígéret

A ZTE-nél kölcsönben szereplő Bolla Bendegúzról mint a labdarúgó NB I legtehetségesebbnek tartott U21-es korosztályú játékosáról hosszú írás jelent meg a lengyel Prezglad Sportowyban.

MLSZ: helybenhagyták Böde Dániel eltiltását

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága október 8-ai ülésén helybenhagyta a Paksban futballozó Böde Dániel három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást.

Kisvárda–ZTE: micsoda mérkőzés, hat gól, két piros, büntetők...

Óriási izgalmak után 3–3-ra végződött a Kisvárda–Zalaegerszeg mérkőzés a labdarúgó NB I 8. fordulójában.

NB II: a Viditől vett kölcsön fiatal jobbhátvédet a ZTE

Megegyezett az NB I-es Mol Vidi FC-vel a ZTE FC másodosztályú labdarúgócsapata, így a tavaszt a zalaiaknál tölti kölcsönben Bolla Bendegúz – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

Videoton: négy utánpótlás-válogatott játékossal kötöttek profi szerződést

A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos oldalán jelentette be, hogy profi szerződést kötött négy utánpótlás-válogatott játékossal: Bolla Bendegúz, Szabó Bence, Mocsi Attila és Szabó Bálint is aláírta új megállapodását.