FTC-kézilabda: „Látjuk, mi miben hibáztunk” – Bognár László

A csalódást keltő mostani idény után a sportsikerek terén is csábító perspektívát szeretnének kínálni a zöld-fehérek női csapatánál. Interjú Bognár Lászlóval, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatójával.

Női kézi: „Ha nem az FTC lennénk, csodaként tekintenének ránk”

Terjedelmes interjút adott a fradi.hu-nak Bognár László, a női kézilabda NB I-ben szereplő FTC ügyvezető igazgatója a szerdai, Siófok elleni vereséget követően, ami után szinte biztossá vált, hogy a Győr lesz a bajnok, ez pedig a két csapat szombati összecsapásán ténylegesen meg is történhet. A szakvezető beszélt a jelenlegi idény nehézségeiről, de a csapat jövőbeli terveiről is említést tett.

Női kézilabda: még nem tudni, hová költözik a Fradi

Bognár László, a Ferencváros kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója elmondta, várhatóan októbertől játszhatnak a csapatok a megújuló Elek Gyula Arénában.

Női kézi BL: fordulat - az EHF mégis befogadta a Fradi óvását!

Az FTC-Rail Cargo Hungaria tájékoztatása szerint újabb érdekes fordulattal folytatódott a HC Leipzig–Ferencváros női Bajnokok Ligája-selejtező utóélete. A fellebbezés megérkezése után ugyanis az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) arról tájékoztatta a klubot, hogy első fokon tárgyalja meg az óvást.

Kézi: követelményminimum az új Fradi-ügyvezetőtől

Bognár László személyében új ügyvezető igazgatóval vág neki a szezonnak az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata. Az eddigi ügyvezető, Kökény Bea a jövőben szakosztályvezetőként folytatja a klubnál.