FTC: Itt folyton a sikerekért küzdhetek – Bogdán Ádám

A tizenhárom év után hazatérő 20-szoros válogatott kapus a Fradi kitartásáról, a kipipálandó rubrikákról és a motiváló versenyhelyzetről is beszélt lapunknak.

FTC: Bogdán feltöltődött, motivált és a BL-ről álmodik

Mint arról beszámoltunk, szerda délelőtt a Ferencváros bejelentette, hogy szerződtette a 20-szoros magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot. A 32 éves játékos új klubja hivatalos honlapjának adott első interjújában beszélt arról, hogyan került az Üllői útra, és hogy mi a célja a zöld-fehérekkel.

Ferencváros: szerződtették Bogdán Ádámot – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette Bogdán Ádám szerződtetését.

Játékossors: Jó eséllyel itthon folytatom – Bogdán Ádám

Bogdán Ádám már a Nemzeti Sportnak adott májusi nyilatkozatában is elmondta, hogy szóba kerülhet a hazatérés, most pedig az Origónak úgy nyilatkozott, hogy jó eséllyel Magyarországon folytatja pályafutását. A 32 éves, 20-szoros magyar válogatott kapus arról is beszélt, milyen érzés volt a Liverpool edzésein annak idején a világ legjobbjai ellen védeni.

KaranténKirály: a rádióban kerestek német csapatot Torghelle Sándornak

Ki ne emlékezne arra a meccsre, amikor Torghelle Sándor kétszer is betalált Oliver Kahnnak egy Németország-Magyarország meccsen? Az viszont talán kevesebbeknek maradt meg, hogy a találkozó után Bochkor Gábor egy rádióműsorban keresett neki csapatot Németországban.

Légiósok: a Hibernian megerősítette, Bogdán a nyáron távozik

Ahogyan valószínűsíthető volt, Bogdán Ádám a nyáron távozik a Hiberniantől – derül ki a skót csapat Twitter-bejegyzéséből.

Légiósok: Aki akar, tud melózni, és én most nagyon akarok – Bogdán Ádám

Tizenhárom év légióskodás után hazatérhet Bogdán Ádám, aki a Fradi érdeklődéséről és a futball iránti szenvedélyéről is mesélt a Nemzeti Sportnak.

Légiósok: Bogdán Ádám képbe kerülhet a Ferencvárosnál

A skót bajnokság lezárását követően a 32 éves Bogdán Ádám aligha hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését a Hiberniannél.

Videó: karanténvideóval rukkolt elő Bogdán, pingvintáncot járt

A skót Hibernian 20-szoros magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám részt vett a Sport Tv Karanténkirály című műsorában, amelyben egy rendkívül aranyos produkcióval rukkolt elő, ráadásul nem egyedül.

Karanténkirály: 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng

Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért. A vetélkedőben komoly szerepet kap majd Scherer Péter is, aki pontozni fogja a produkciókat.

Koronavírus: ásás, kerítésfestés, ellenőrzés – Bogdán Ádám karanténban

Az összefogást szorgalmazó Bogdán Ádám tudja, hogy az ő problémái eltörpülnek másokéi mellett.

Koronavírus: Bogdánék fizetését megfelezték Skóciában

Ötven százalékkal csökkentette az első keret futballistáinak és szakmai stábjának fizetését a skót Hibernian – írja a Sky Sports. A csapat hivatalos honlapja szintén beszámolt a döntésről. Több klubhoz hasonlóan Edinburghben is az egyesület többi alkalmazottjának bérét fedezik majd az így felszabadult összegből.

Koronavírus: a válogatott kapus is csatlakozott a gyűjtéshez

Az MTK Budapest sporttudományi munkatársa, Zalai Dávid több futballistával együttműködve jótékonysági gyűjtést szervez a Szent László Kórház javára, hogy segítsék az intézmény munkáját a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Légiósok: Holender nagyszerű gólt lőtt a bajnokesélyesnek – videó

A magyar légiósok vasárnap is aktívak voltak – Holender Filip, a Lugano csatára betalált a regnáló bajnok Young Boysnak, míg Kleinheisler László és az NK Osijek hazai pályán győzte le a Dinamo Zagrebet. Pályán volt Szalai Ádám, Lang Ádám és a DAC magyar különítménye is.

Légiósok: Nagy Ádám nem volt a Bristol City keretében

Nagy Ádám nem lépett pályára az angol másodosztályú Bristol Cityben, ahogyan Bogdán Ádám sem a skót élvonalbeli Hibernianben – az angolok 3–2-re, a skótok 3–0-ra győztek. A ciprusi élvonalban folytatták a decemberben félbeszakadt Pafosz–Apollon mérkőzést, amelyen Szalai Attila pályán volt – csapata 3–2-re kikapott. Nagy Dominik egy félidőt kapott a Panathinaikoszban a PAOK ellen 1–0-ra elvesztett Görög Kupa-mérkőzésen.

Légiósok: távozott Bogdán riválisa, az új klubja is bejelentette

A játékos kérésére a Preston North End visszarendelte Skóciából és már újra kölcsön is adta Chris Maxwellt, aki eddig Bogdán Ádám csapattársa és riválisa volt a Hiberniannél.

Légiósok: Bogdán Ádám hosszabbított a klubjával – hivatalos

Bogdán Ádám az idény végéig meghosszabbította szerződését a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hiberniannél – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Légiósok: a Preston kezében Bogdán Ádám jövője

Továbbra sem tudni, mi lesz Bogdán Ádám sorsa a Hiberniannél. A magyar válogatott labdarúgó az őszi szezon közepén rövid távú megállapodást írt alá a skót klubbal. A szerződés a korábbi hírek szerint januárban lejár(t), ám a játékos elbocsátásával és a szerződés meghosszabbításával is kivárnak a Hibsnél. Ennek oka, hogy a Preston North Endtől kölcsönkapott Chris Maxwell sorsa szintén kérdéses.

Bolton: a 2010-es években Bogdáné a legtöbb gól nélküli meccs

Az immár harmadosztályban sínylődő Bolton Wanderers statisztikáival foglalkozó BWFC Stats az egykor szebb napokat megélt klub elmúlt 10 évével kapcsolatban gyűjtött össze érdekességeket, ezek között pedig Bogdán Ádám is feltűnik.

Légiósok: Bogdán Ádám a korábbi klubjához szerződött

A skót élvonalban szereplő Hibernian FC bejelentette, hogy visszatért a klubhoz Bogdán Ádám.