Ökölvívás: két magyar érem a Bocskai-emlékversenyen

Két magyar aranyéremmel zárult szombaton Debrecenben a 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékverseny, melyen Bernáth Attila mellett meglepetésre nem Harcsa Zoltán, hanem az őt legyőző Cservenka Róbert diadalmaskodott.

Ökölvívás: három magyar a Bocskai-emlékverseny döntőiben

Három hazai bokszoló jutott be pénteken a szombati döntőkbe a Debrecenben zajló 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen.

Bocskai-emlékverseny: Harcsa látványos KO-val mutatkozott be

Harcsa Zoltán villámgyőzelme volt magyar szempontból a csúcspontja Debrecenben a 63. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny csütörtöki negyeddöntőinek.

Bocskai-emlékverseny: Harcsa látványos KO-val mutatkozott be

Harcsa Zoltán villámgyőzelme volt magyar szempontból a csúcspontja Debrecenben a 63. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny csütörtöki negyeddöntőinek.

Bocskai-emlékverseny: több szép magyar siker az 1. napon

Huszonhét ország 179 ökölvívójának részvételével kezdődött meg szerdán Debrecenben a 63. Bocskai István-emlékverseny, melynek első napján több szép magyar siker is született.

Bocskai-emlékverseny: 29 ország bokszolói, köztük három világbajnok

Huszonkilenc ország ökölvívói neveztek a jövő szerdától szombatig tartó 63. Bocskai István-emlékversenyre.

Ökölvívás: három magyar siker a Bocskai emlékversenyen

A női 75 kilogrammos kategóriában Nagy Tímea, míg a férfiaknál Szaka István és Gálos Roland győzött a szombati döntőkben, így három aranyéremmel zárta a magyar csapat a hagyományos debreceni Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyt.

Ökölvívás: öt magyar döntős a Bocskai István-emlékversenyen

Öt magyar, négy férfi és egy női bokszoló jutott be a döntőbe a hagyományos, nemzetközi Bocskai István-emlékversenyen, Debrecenben.

Ökölvívás: Kovács elképesztő figyelmetlenség miatt búcsúzott

A magyarok közül tíz férfi és egy női versenyző győzött Debrecenben a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótorna második napján, és jutott be az elődöntőbe, ám nem volt közöttük a betegség miatt visszalépő Harcsa Zoltán, illetve – egy egészen elképesztő hiba miatt – Kovács Richárd.

Ökölvívás: Harcsa és Kovács is győzött az első napon

A szerdai nyitó napon a várakozásoknak megfelelően a tavalyi világbajnokságon szereplő Harcsa Zoltán és Kovács Richárd is győzelemmel mutatkozott be Debrecenben, a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótornán.

Bocskai-emlékverseny: hibátlan döntősök, három magyar arany

Három magyar jutott döntőbe, és mindhárom nyert is szombaton a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen, Debrecenben.

Bocskai emlékverseny: öt magyar jutott az elődöntőbe

Öt magyar ökölvívó jutott be az elődöntőbe a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.

Bocskai emlékverseny: négy magyar továbbjutó, több hiányzó

A szerdán ringbe lépett 13 magyar közül négy jutott tovább a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.

Ökölvívás: erős mezőny a 61. Bocskai-emlékversenyen

Erős mezőny, 24 ország mintegy 170 sportolója vesz részt a jövő szerdán kezdődő 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen – hangzott el az esemény debreceni sajtótájékoztatóján.

Ökölvívás: három magyar arany a Bocskai-emlékversenyen

A négy magyar döntős közül három, a 64 kilogrammban szereplő Nyéki Georgián, a 69 kilós Bacskai Balázs és a nehézsúlyú (91 kg) Sávoly Gergő is aranyérmet nyert szombaton a 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen, Debrecenben, míg Varga Miklós (60 kg) ezüstérmet szerzett.

Ökölvívás: három magyar arany a Bocskai-emlékversenyen

Három aranyéremmel zárta a magyar csapat az 59. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyt, amelynek döntőiben Gálos Roland, Varga Miklós és Bernáth István tudott győzni a hazaiak közül.

Ökölvívás: Gálos, Harcsa, Könnyű és Szőrös jól mutatkozott be a Bocskain

Parázs ringcsatákkal vezette fel a mezőny „eleje” Debrecenben az 59. Bocskai István-emlékversenyt. A nemzetközi viadalon húsz ország 141 öklözője mérlegelt, tehát mégsem ez minden idők legnépesebb debreceni Bocskaija, de minőségben még lehet a legjobb.

Ökölvívás: hat magyar jutott döntőbe a Bocskai-emlékversenyen

Hat magyar jutott be a szombati finálékba az 57. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny pénteki elődöntőiből, melyekben a válogatott alapemberei kifejezetten jó teljesítményt nyújtottak.

Ökölvívás: Szellő remekelt a Bocskai-emlékversenyen

A magyarok közül az esti programig a 91 kilós Szellő Imre nyújtotta a legjobb teljesítményt a Debrecenben zajló 57. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny első, szerdai napján.

Bendzsi király és udvartartartása: Bacskai-arany a Bocskain

Egy arany-, két ezüst- és öt bronzéremmel zárta a Bocskai-emlékversenyt a magyar válogatott. Az első helyet az Európa-bajnok Bacskai Balázs szállította, aki a 69 kilósok között őszinte meccsen verte meg az orosz Pjotr Hamukovot.