NB I: Van-e nyomás rajtam a ZTE-nél? Igen, de ez éltet! – Boér Gábor

Boér Gábor a Békés megyei Nagyszénáson nőtt fel, saját bevallása szerint bátyjával, Zsolttal együtt labdával születtek, legalábbis szinte minden gyerekkori képükön rajta van a pöttyös labda, és természetesen rengeteget futballoztak. A ZTE vezetőedzője a Sportkrém e heti vendége.

Kilenc műtét és a borzalmas felismerés – Boér Gábor rögös útja

Boér Gábor hamar felhagyott a profi futballal, egy híján tízszer műtötték meg a jobb térdét – a ZTE FC trénere lapunknak beszélt egy borzalmas felismerésről és az alázatról is.

NB I: Majd a századik fog már valamit jelenteni – Boér az első sikere után

A Zalaegerszeg a Hungária körúton győzte le az MTK-t a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A hazaiak nem találták a ritmust, a vendégek jól védekeztek, és a gyors ellentámadásaik sok veszélyt rejtettek, így háromgólos győzelmet arattak. Ezzel a ZTE megszerezte első győzelmét, az MTK pedig elvesztette a veretlenségét. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Játékosaim megmutatták, fel tudnak nőni a feladathoz – Rebrov

Idegenben győzött a Ferencváros a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A meccs kétharmadában a Ferencváros emberhátrányban játszott, de így is szerzett két gólt, és bár a ZTE szépített, egyenlítenie már nem sikerült. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Nem kell dicsérni, ez legyen mindig a minimum – Boér Gábor

A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Zalaegerszeg fordulatos találkozón 3–3-ra végzett a vendég Mol Fehérvárral. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB II: Vitelki Zoltán visszatért korábbi csapatához

A labdarúgó NB II-re készülő Kazincbarcika vezetőedzője Vitelki Zoltán lett – számolt be róla a borsodi klub a hivatalos honlapján.

ZTE: „Ha a Bundesligában lehetőséget kapnak a fiatal edzők, nekünk sincs mitől tartani”

Három héttel a bajnokság kezdete előtt a ZTE FC kerete sem teljes, és mivel az átigazolási időszak ezúttal szeptember végéig tart, a vezetőség próbál taktikázni, hogy a lehető legjobb összetételben szerepelhessenek a kék-fehérek.

NB I: Boér Gábor az elmúlt 10 év legifjabb vezetőedzői között

Boér Gábor az elmúlt tíz évet tekintve – Bene Ferenc, Mihalecz István és Marko Nikolics mellett – a legifjabb szakvezetők közé tartozik az élvonalban.

Boér Gábor: Sokkal nagyobb az elvárás velünk szemben

Bár a kiugró eredmény még várat magára, Boér Gábor az élvonal legfiatalabb edzőjeként bizonyítani akarja, hogy NB I-es rutin nélkül is lehet sikeresen dolgozni.

ZTE: Boér Gábor lett az új vezetőedző – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megállapodott a legutóbb Kazincbarcikán dolgozó Boér Gáborral, így a 2020–2021-es évadban ő irányíthatja a zalai együttest.

ZTE: Boért elengedi a Barcika, ma bejelenthetik

A Nemzeti Sport Online információja szerint a Zalaegerszeg a délután folyamán bejelentheti, hogy Boér Gábor lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője, miután a Kazincbarcika elengedi a szakembert.

ZTE: Boér Gábor az első számú jelölt a kispadra

A Nemzeti Sport információja szerint Boér Gábor az első számú jelölt a labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE megüresedett kispadjára. Információink szerint közel a megegyezés a szakember és a zalaegerszegi együttes között.

NB II: Boér Gábor az új edző, nagy terveket szőnek Barcikán

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Boér Gábor veszi át a csapat vezetőedzői posztját.

Labdarúgás: Boér Gábor Hollandiában járt szakmai úton

A magyar edzői kar egyik legnagyobb tehetségeként emlegetik. Békéscsabán pályaedzőből lett vezetőedző, majd szerződése lejárta után csábította a Vasas, végül Győrben kötött ki. A mindössze 37 esztendős Boér Gábor várja az újabb kihívást, ezekben a hetekben pedig minden fronton fejleszti magát.

„Központilag lebutított meccs” – a legjobb NB II-es értékelések

Olvasóink kedvelt időtöltése – a hozzászólások legalábbis erről tanúskodnak – a labdarúgó NB II meccsei után adott edzői nyilatkozatok böngészése. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünetben kigyűjtöttünk néhányat az aktuális idény eddigi 28 fordulója során a Nemzeti Sportnak adott legfrappánsabb, legmeglepőbb, illetve legviccesebb szakvezetői értékelések közül. Önnek melyik volt a kedvence?

NB III: üresen maradt Boér Gábor széke – rendhagyó sajtótájékoztató

Bár nem is olyan régen még a DVSC-vel hozták hírbe, szerdán kiderült, hogy Debrecenben ugyan, de nem az NB I-es csapatnál, hanem az NB III-as DEAC-nál folytathatja edzői pályafutását Boér Gábor.

NB I: ők lehetnek az esélyesek a DVSC edzői posztjára

A fiatal Boér Gábor, a rutinos Mészöly Géza, a korábbi diósgyőri edző, Vitelki Zoltán, vagy a csapat egykori szakvezetője, Supka Attila lehet a Debrecen új vezetőedzője.

NB II: az ETO FC Győr elköszönt Boér Gábortól

A Kisalföldhöz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy az NB II-ben 6. helyen álló ETO FC Győr vezetősége elköszönt Boér Gábortól. A csapat vezetőedzője a hétfői nap folyamán lapunknak megerősítette: valóban távozik a klubtól.